Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν και δεν έχω την συγκεκριμένη TV (έχω μείνει στην PX80), η επιλογή θα πρέπει να είναι σε Limited RGB (3η επιλογή).

Μια δοκιμή εξάλλου δεν βλάπτει... :7SFGSFG:
Θεωρητικά γνωρίζουμε το γιατί?

Στην Τσεχία λειτουργεί ακόμα η γραμμή παραγωγής της S20. Aν αποφάσισε η intertech να μην εισάγει άλλες, αυτό αποτελεί άλλο θέμα...

Χθες, πάντως, στο ΜΜ Λάρισας, είχε μια στίβα από 46άρες, στα 699 ευρώ. Μήπως έχουν και σε κανένα κατάστημα στην Αθήνα;
46άρες υπάρχουν απ' ότι μου είπε και το progressive.gr.
Οι 50άρες έχουν έλλειψη και είναι τόσο δύσκολο να βρεις που είναι σαν να λέμε ότι δεν υπάρχουν.
Για την 50άρα πήγαινα...

Για καμια 50s20 χλωμό να υπάρχει κάπου ε?
Aν και λογικά θα πάω στη 46s20 που είναι και σε πολύ καλή τιμή!!!
Αν θα βρεις θα βρεις ανοιχτή...
Στο Mall πριν ένα μήνα είχε 2 τέτοια κομμάτια σύμφωνα με το Multirama Αγίας Παρασκευής.

Επειδή άλλο η 46άρα και άλλο η 50άρα είναι καλύτερο να δώσεις μια παραπάνω βάση στο size και να κοιτάξεις αν δεν βρεις την S20 σε 50άρα να βρεις κάτι αντίστοιχο στις ίδιες ίντσες.

size matters
Είχα ψηθεί από την αρχή για τη σειρά S20, οπότε κατέληξα στην 46άρα...

καλησπερα,

μολις παρελαβα την 46 απο το πλαισιο την οποια πηρα με 850, παροτι ειναι απο τις φτηνοτερες στο σκρουτζ, και σε διαφορες αλλες ιστοσελιδες που κοιταξα, εδω βλεπω οτι σωριδων την εχετε αγορασει στα 699.
οπερ, με πιασαν κοτσο παροτι παρακαλαγα τους πωλητες για εκπτωση ηταν αμετακινητοι ακομη και για 10 ευρω.

μηπως ξερετε εαν εχει κανει ποτε κανεις αναδρομικη εκπτωση? πχ να τους πω οτι θελω εκπτωση γιατι την πουλαγατε 150 ευρω παρακατω πριν ενα μηνα ειδαλλος θα τους την επιστρεψω(δυστιχος με πιστωτικο* και οχι με επιστροφη χρηματων)

*οποτε χεστικαν

Με λιγότερα απο 150€ θα μπορούσες να επωφεληθείς έναν media player που να διαβάζει και αναπαράγει...παπάδες...!!!
Κρίμα:frown:Εάν δεν καίγεσαι,επέστρεψε την πίσω και κράτα το πιστωτικό σου για κάποια μελλοντική τους προσφορά;)

Παιδιά την έβαλα σήμερα έχω χαμηλώσει φωτεινότητες κτλ και την έχω x3 ζουμ...
Hθελα να βάλω και το dvd...Αλλά στο dvd player μου αχνοφαίνεται το πίσω κανάλι...Οπότε το έβγαλα....Γίνετε κάπως να βάλω τα αρχεία του iso τα vob στη sd και να το αφήσω να παίζει απο εκεί?Πως πρέπει να τα μετατρέψω?
Ευχαριστώ!

ακομα την στρονω αλλα σιγα σιγα ψαχνω και τις διασυνδεσεις.

εχει καταφερει κανεις να δωσει video μεσω DVI αλλα και ηχο απο PC? απο οτι βλεπω δεν εχει Optional audio input για ΗΔΜΙ Video, οποτε? πεταμε την καρτα γραφικων μας που εχει διπλα DVI και περνουμε μια νεα με HDMI? θα εχει και ηχο?

Παιδιά την έβαλα σήμερα έχω χαμηλώσει φωτεινότητες κτλ και την έχω x3 ζουμ...
Hθελα να βάλω και το dvd...Αλλά στο dvd player μου αχνοφαίνεται το πίσω κανάλι...Οπότε το έβγαλα....Γίνετε κάπως να βάλω τα αρχεία του iso τα vob στη sd και να το αφήσω να παίζει απο εκεί?Πως πρέπει να τα μετατρέψω?
Ευχαριστώ!

Eίναι μεγάλη μανούρα να μετατρέψεις τα αρχεία ώστε να παίζουν από την κάρτα SD...

Kαλύτερα, σπάσε το pin19 στο καλώδιο SCART που χρησιμοποιείς ή αγόρασε κάποιο άλλο καλώδιο, καλύτερης ποιότητας.

300px-SCART_Connector_Pinout_Color.svg.png

ακομα την στρονω αλλα σιγα σιγα ψαχνω και τις διασυνδεσεις.

εχει καταφερει κανεις να δωσει video μεσω DVI αλλα και ηχο απο PC? απο οτι βλεπω δεν εχει Optional audio input για ΗΔΜΙ Video, οποτε? πεταμε την καρτα γραφικων μας που εχει διπλα DVI και περνουμε μια νεα με HDMI? θα εχει και ηχο?

Σελ. 63 στις οδηγίες χρήσης: οι αναλογικές είσοδοι ήχου των Component και AV3, μπορούν να οριστούν ως αναλογικές είσοδοι ήχου για DVI->HDMI συνδέσεις για τις θύρες HDMI1/2 και HDMI3, αντίστοιχα...

Last edited:
....
Σελ. 63 στις οδηγίες χρήσης: οι αναλογικές είσοδοι ήχου των Component και AV3, μπορούν να οριστούν ως αναλογικές είσοδοι ήχου για DVI->HDMI συνδέσεις για τις θύρες HDMI1/2 και HDMI3, αντίστοιχα...

ίίίίίίίίίίίίίίί...οι ελληνικες οδηγιες εχουν 60+ σελιδες ενώ οι αγγλικές που διάβαζα τοσo καιρό μόνο 18!! σοκ!

ευχαριστώ πολυ JL

Παιδιά σε εμένα η tv κάνει ένα <θόρυβο> σαν βουητό που αν είσαι κοντά ακούγεται ακόμα και αν δεν έχω καθόλου φωνή...Όταν βάζω φωνή απο το 8+ δεν ακούγεται....
Το κάνει και σε εσάς?
Το παρατήρησα όταν έβαλα το dvd στρωσίματος....Και το αφήνω κανα 5ώρο+...Υπάρχει πρόβλημα?

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά σε εμένα η tv κάνει ένα <θόρυβο> σαν βουητό που αν είσαι κοντά ακούγεται ακόμα και αν δεν έχω καθόλου φωνή...Όταν βάζω φωνή απο το 8+ δεν ακούγεται....
Το κάνει και σε εσάς?
Το παρατήρησα όταν έβαλα το dvd στρωσίματος....Και το αφήνω κανα 5ώρο+...Υπάρχει πρόβλημα?
είναι το buzzing.. δες και εδώ μήπως σε βοηθήσει κάτι.
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=68946

καλησπερα,

μολις παρελαβα την 46 απο το πλαισιο την οποια πηρα με 850, παροτι ειναι απο τις φτηνοτερες στο σκρουτζ, και σε διαφορες αλλες ιστοσελιδες που κοιταξα, εδω βλεπω οτι σωριδων την εχετε αγορασει στα 699.
οπερ, με πιασαν κοτσο παροτι παρακαλαγα τους πωλητες για εκπτωση ηταν αμετακινητοι ακομη και για 10 ευρω.

μηπως ξερετε εαν εχει κανει ποτε κανεις αναδρομικη εκπτωση? πχ να τους πω οτι θελω εκπτωση γιατι την πουλαγατε 150 ευρω παρακατω πριν ενα μηνα ειδαλλος θα τους την επιστρεψω(δυστιχος με πιστωτικο* και οχι με επιστροφη χρηματων)

*οποτε χεστικαν

ειναι υποχρεωμενοι να σου επιστρεψουν χρηματα σε μετρητα.
αυτα με τα πιστωτικα ειναι "εσωτερικο τους κανονισμος" τον οποιο τον εχω για την τουαλετα μου.

πηγαινε και απαιτησε τα λεφτα σου , προφανως πρεπει να κανεις μανουρα και να επιμενεις.

Ολοι στην ζωη βασιζονται στην ανεκτικοτητα του αλλου για να πετυχουν αυτο που θελουν , αν επιμενεις θα παρεις τα λεφτα πισω.

Στο λεω γιατι το εχω κανει.

Τροφοδοτικό... Εγώ θα ζήταγα αλλαγή...

Εσυ εισαι τυχερος γιατι στην δικη σου ο θορυβος εφυγε μετα απο λιγο απο μονος του.:ernaehrung004:

Εγω θα περιμενα λιγο , γιατι και εγω στην αρχη το ακουγα αλλα πλεον δεν ακουω τιποτα (εκτος και καθησω αγκαλια με την TV).

Eυχαριστώ για την άμεση απάντηση!!!
Τις ρυθμίσεις τις έχω ήδη χαμηλά οπότε θα δοκιμάσω κουρτίνα το μεσημέρι :D
Εγω είμαι στα 2,5 μέτρα...Ακούγεται όταν δεν έχω καθόλου ένταση ηχου...
Το έχω στο 0 και παίζει το dvd στρωσίματος...Σε λειτουργία tv με ένταση 8+ δεν ακούγεται τπτ....
Μην μου λέτε για αλλάγες αν και έχω ακόμη 7 μέρες περιθώριο...
Θα την δουλέψω λίγο το μεσημέρι σε λειτουργία tv και θα ανεβάσω και λίγο τις ρυθμίσεις γιατι τώρα τις έχω πολύ χαμηλά...

Last edited:
Mην περιμένεις να φύγει από τη μία στιγμή στην άλλη... Παρακολούθα εσύ κανονικά τηλεόραση σε "Μεγέθυνση 1" και θα εκπλαγείς μετά από μερικές μέρες... ;)

Υπαρχουν νεοτερα απο το θεμα με την 42s20 και το λογοτυπο του Mega:BDBDG54: εχω εδω και 9 μερες μονιμα μεγενθυση 1 σχεδον σε ολα τα καναλια.Επισης συχνα βαζω τα βραδια να παιζει το anti-IR DVD του (Sfortis) με τον αναλογικο θορυβο + τα 3 βασικα χρωματα.Αυτο που παρατηρω ειναι πως σε μαυρο φοντο το "αποτυπωμα" δεν φαινεται σχεδον καθολου!:firstprize:, εχει βελτιωθει αισθητα δηλαδη σε σχεση με πριν!.Αυτο που με ανησυχει ειναι πως φαινεται σε πιο απαλα φοντα ουτε σκουρα ουτε πολυ φωτεινα οπως δηλαδη γαλαζιο,ελαφρι πρασινο,γκρι κλπ κλπ.Λετε να υποχωρησει?:twoguns:.Επισης οταν βαζω το anti-IR dvd τι ρυθμισεις προτεινονται να εχω ετσι ωστε να επιταχυνω την διαδικασια ?
μακαρι να φυγει παιδια καημο το χω....:furious3:

Σε καλό δρόμο βρίσκεσαι, σε λίγο δεν θα το βλέπεις καθόλου. Οσον αφορά την ερώτησή σου για τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης κατά την αναπαραγωγή του anti-IR DVD, η Pioneer συνιστά την επιλογή "dynamic" ή οποιαδήποτε άλλη ρυθμίζοντας όμως υψηλά το contrast και τη φωτεινότητα.

ειναι υποχρεωμενοι να σου επιστρεψουν χρηματα σε μετρητα.
αυτα με τα πιστωτικα ειναι "εσωτερικο τους κανονισμος" τον οποιο τον εχω για την τουαλετα μου.

πηγαινε και απαιτησε τα λεφτα σου , προφανως πρεπει να κανεις μανουρα και να επιμενεις.

Ολοι στην ζωη βασιζονται στην ανεκτικοτητα του αλλου για να πετυχουν αυτο που θελουν , αν επιμενεις θα παρεις τα λεφτα πισω.

Στο λεω γιατι το εχω κανει.

τι εχεις κανει? να ζητησεις αναδρομικη εκπτωση βαση προσφορας ανταγωνισμου? δεν εχω με τι να πιεσω φοβαμαι(στην χειροτερη θα μου πουνε φερτην πισω να σου δωσουμε πιστοτικο 850ε) εδω οσοι δινουν εγγυηση τιμης κανουν μανουρα. ποσο μαλλον το πλαισιο που ειναι γνωστο για τις περιεργες πολιτικες του.
υπαρχει καποια σελιδα με τιν προσφορα 699 να τους την δειξω τουλαχιστον?

Ώχ...Το anti-IR DVD είναι το dvd στρωσίματος που είναι στο forum?
Γιατι εγω κάνω στρώσιμο μόνο με αυτό αλλά έχω τις ρυθμίσεις Επιλογή--->Κανονική και contrast και φωτεινότητα κάπου στο 20-25 αν θυμάμαι καλά....
Ο θόρυβος ακούγεται....Θα έχει κάποιο πρόβλημα στο μέλλον?H να πάω για αλλαγή μέσα στις 14ημέρες...?
Έχω ηχεία και κονσόλες,dvd-player ακριβώς στο κάτω ράφι 10cm απόσταση αλλά δεν είναι σε λειτουργία εκτός απο το dvd-player...Όλα θα μπουν σε απόσταση πάνω απο 30 cm εκτός απο τα ηχεια<yamaha 5.1)που θα μπουν δίπλα και μπροστά στη tv...

τι εχεις κανει? να ζητησεις αναδρομικη εκπτωση βαση προσφορας ανταγωνισμου? δεν εχω με τι να πιεσω φοβαμαι(στην χειροτερη θα μου πουνε φερτην πισω να σου δωσουμε πιστοτικο 850ε) εδω οσοι δινουν εγγυηση τιμης κανουν μανουρα. ποσο μαλλον το πλαισιο που ειναι γνωστο για τις περιεργες πολιτικες του.
υπαρχει καποια σελιδα με τιν προσφορα 699 να τους την δειξω τουλαχιστον?

Δεν καταλαβες τι σου λεω.

το να ζητησεις λεφτα πισω γιατι αγορασες σε μεγαλυτερη τιμη απο καποιον αλλο δεν εχει νοημα και λογικη , γιατι οι τιμες και οι προσφορες ειναι δικαιομα του καθε καταστηματος και οπως θα εχεις δει στα φυλλαδια απο κατω γραφουν οτι οι τιμες μπορει να αλλαξουν κτλ κτλ.

αυτο που σου λεω ειναι οτι αν δεν εχεις περασει 20 εργασιμες μερες απο την αγορα της , εχεις το δικαιομα της υπαναχωρησης βαση νομου.
επιστρεφεις την τηλεοραση πισω σε αριστη κατασταση και με την συσκευασια της και ολα τα παρελκομενα και ζητας επιστροφη χρηματων σε μετρητα χωρις να δωσεις εξηγησεις.

ειναι το δικαιομα που σου δινει ο νομος να αλλαξεις γνωμη μεσα σε 20 μερες.

τα πιστοτικα ειναι δικια τους τριπλα για να μην σου δωσουν λεφτα και να αναγκαστεις να αγορασεις απο αυτους.

ζητα λεφτα μετρητα. το εχω κανει και τα εχω παρει.

Αντεχεις να σε κανουν σοου στο καταστημα και να φανεις οτι εισαι μαλακας ενω βεβαια ζητας κατι φυσιολογικο;