Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ώχ...Το anti-IR DVD είναι το dvd στρωσίματος που είναι στο forum?
Γιατι εγω κάνω στρώσιμο μόνο με αυτό αλλά έχω τις ρυθμίσεις Επιλογή--->Κανονική και contrast και φωτεινότητα κάπου στο 20-25 αν θυμάμαι καλά....
Ο θόρυβος ακούγεται....Θα έχει κάποιο πρόβλημα στο μέλλον?H να πάω για αλλαγή μέσα στις 14ημέρες...?
Έχω ηχεία και κονσόλες,dvd-player ακριβώς στο κάτω ράφι 10cm απόσταση αλλά δεν είναι σε λειτουργία εκτός απο το dvd-player...Όλα θα μπουν σε απόσταση πάνω απο 30 cm εκτός απο τα ηχεια<yamaha 5.1)που θα μπουν δίπλα και μπροστά στη tv...

To DVD στρωσίματος είναι εδώ, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το anti-IR του sfortis. H χρήση του δεν είναι απαραίτητη, κυρίως έχει νόημα για αυτούς που βιάζονται να "στρώσουν" την τηλεόραση. Για τους υπόλοιπους, η θέαση τηλεοπτικού σε "Μεγέθυνση 1" και με την αντίθεση όχι παραπάνω από 30, είναι αρκετή. Ρίξε μια ματιά και στα ακόλουθα:

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=862357&postcount=628

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=947577&postcount=1052

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1005814&postcount=790

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1057934&postcount=1072

Μη σε απασχολεί ο θόρυβος, όλες οι Plasma buzzάρουν (και πολλές LCD), απλώς ο petasis δεν την ακούει τη δική του... :p

Μηπως θυμαστε ποια ηταν η αρχικη τιμη της 46αρας οταν πρωτοεμφανιστηκε Ελλαδα; Ξεπερνουσε τα 1000 ευρω;

Ρωταω για να εκτιμησω χοντρικα σε τι τιμη θα ξεκινησει η S30 και αν αξιζει να περιμενω ή να αγορασω την S20 εαν η καινουρια ξεφευγει παρα πολυ στην τιμη απο τα 700-800 που βρισκεις την S20 σημερα...

JL σε ευχαριαστώ πολύ!!!
Φυσικά τα είχα διαβάσει αυτά!
Και τα έχω κάνει πάιζει πάντα απο το dvd με χαμηλή φωτεινότητα και αντίθεση και μεγέθυνση 3x...Όπως και ελάχιστα tv που βλέπω το έχω στο 3X...Όπως είναι φυσικό δεν την έχω χαρεί αλλά κάνω υπομονή....Ο καιρός φτάνει τα ξεπεράσει τις 200 ώρες αλλά και μετά θα προσέχω καμια 200αρια ώρες για χρηση games...Οπότε μόνο ταινίες μέσω pc.

νομιζω οτι εχουμε αρχισει να φλερταρουμε με την υπερβολη στο θεμα στρωσιμο.
λογικη χρηση θελει.

νομιζω οτι εχουμε αρχισει να φλερταρουμε με την υπερβολη στο θεμα στρωσιμο.
λογικη χρηση θελει.

Ακριβως. Και τιποτα να μην κανει καποιος η τηλεοραση δεν παθαινει τιποτα.

Αρκει να μην μεινει στο ιδιο καναλι για απειρες ωρες (λογω λογοτυπου καναλιου).

Ακριβως. Και τιποτα να μην κανει καποιος η τηλεοραση δεν παθαινει τιποτα.

Αρκει να μην μεινει στο ιδιο καναλι για απειρες ωρες (λογω λογοτυπου καναλιου).

η αδερφή μου έχει την TX-P37X10 δυο χρονια και δεν ξερει τι θα πει plasma , δεν ηξερε καν οτι εχει plasma , νομιζε οτι ολες οι τηλεορασεις ειναι ιδιες.
δεν εκανε προφανως τιποτα απο στρωσιμο κτλ και δεν εχει κανενα προβλημα

Mερικά δευτερόλεπτα αφού ρην κλείσεις, ακούγεται ένα "κλακ" από το ρελέ του τροφοδοτικού. Επίσης, αν έχεις ενεργοποιημένο τον αυτόματο έλεγχο στην ψηφιακή και κλείσεις την συσκευή ενώ είσαι σε λειτουργία DVB-T, ενδέχεται να ακουστούν τα χαρακτηριστικά "κλακ" σε ακανόνιστα διαστήματα.

Οποιοσδήποτε άλλος ήχος, είναι μη φυσιολογικός.

Για του λογου το αληθες αυτο ακριβως το "αποτυπωμα" φαινεται σε απαλο φοντο
δεν ειναι και λιγο κατα την γνωμη μου:furious3:.Το ευχαριστο ειναι παντως πως λιγες μερες πριν φαινοταν και σε μαυρο φοντο,ενω τωρα μετα απο "πλυσιματα"
εχει μειωθει στο ελαχιστο

Uploaded with ImageShack.us

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για του λογου το αληθες αυτο ακριβως το "αποτυπωμα" φαινεται σε απαλο φοντο
δεν ειναι και λιγο κατα την γνωμη μου:furious3:.Το ευχαριστο ειναι παντως πως λιγες μερες πριν φαινοταν και σε μαυρο φοντο,ενω τωρα μετα απο "πλυσιματα"
εχει μειωθει στο ελαχιστο

Uploaded with ImageShack.us

Πόσες ώρες έχει γράψει η τηλεόραση? Δοκίμασε για καμμιά ωρίτσα κανάλι με χιόνια εκτός από το DVD με τα χρώματα.

εχω βαλει επι βραδια ολοκληρα το anti-IR dvd που βρηκα εδω στο forum το οποιο εχει και χιονι και χρωματα...Επισης οταν βαζω ενα αναλογικο καναλι με θορυβο για πολυ ωρα μετα απο λιγο κλεινει η TV απο μονη της και εχω απενεργοποιησει ολες τις σχετικες ρυθμισεις eco-stand-by κλπ κλπ.Η tv εχει αγοραστει περιπου 3 μηνες πριν.Και τις πρωτες 200 ωρες πραγματικα τηρησα χαμηλες ρυθμισεις.Απλως μετα τις 200 ωρες εβλεπα αρκετο mega,οχι τοσο πολυ εγω αλλα η αδερφη μου
το master chef μας εκανε την ζημια το βλεπω εγω :Banane0: ευτυχως που τελειωσε!

Άντε τώρα για κάποιον που έχει ενδοιασμούς να προχωρήσει σε αγορά plasma (βασικά μιλάω για τον εαυτό μου) ,βλέποντας αυτές τις εικόνες... γίνεται σίγουρα δυσκολότερη η απόφαση!!

Αγαπητέ Jucin να μην έχεις ενδοιασμούς. Εγώ είμαι κατευχαριστημένος και δεν βλέπω κανένα πρόβλημα.

Το μόνο που θέλω να ρωτήσω την κοινότητα είναι πως αποθηκευονται οι επιλογές εικόνας και ήχου ώστε μετά από σβήσιμο να μην ανοίγει στις dynamic.

Ξέρει καποιος να βοηθήσει όσο και ν αέψαξα τα μενου της δεν βρήκα τίποτα

Αγαπητέ Jucin να μην έχεις ενδοιασμούς. Εγώ είμαι κατευχαριστημένος και δεν βλέπω κανένα πρόβλημα.

Το μόνο που θέλω να ρωτήσω την κοινότητα είναι πως αποθηκευονται οι επιλογές εικόνας και ήχου ώστε μετά από σβήσιμο να μην ανοίγει στις dynamic.

Ξέρει καποιος να βοηθήσει όσο και ν αέψαξα τα μενου της δεν βρήκα τίποτα
χμμμ dynamic? εμένα ανοίγει εκεί που το άφησα κ με μνήμη σε κάθε hdmi...μήπως την έχεις σε λειτουργία shop mode;

Φιλε kerkyra2007,χαίρομαι που δεν εχεις κανενα προβλημα ,αυτο αλλωστε ειναι το ζητουμενο για ολους μας.Βρισκω ομως αυτη την ιστορια του "στρωσιματος" ή οπως αλλιως το λενε επιοικως απαραδεκτη.Αντε να πεις στα παιδια 5-8 χρονων να πατανε αυτο το κουμπι καθε φορα "ζοομ" για να μην φαίνεται το λογότυπο, ή αντε να βλέπεις ταινια με κομμένους του μισούς υπότιτλους για τον ιδιο λογο.
Και στην τελικη ας ειχαν βρει τροπο οι εταιρειες να πουλανε τις τηλεοράσεις(plasma) με τα panel ήδη "στρωμενα"!!

Φιλε kerkyra2007,χαίρομαι που δεν εχεις κανενα προβλημα ,αυτο αλλωστε ειναι το ζητουμενο για ολους μας.Βρισκω ομως αυτη την ιστορια του "στρωσιματος" ή οπως αλλιως το λενε επιοικως απαραδεκτη.Αντε να πεις στα παιδια 5-8 χρονων να πατανε αυτο το κουμπι καθε φορα "ζοομ" για να μην φαίνεται το λογότυπο, ή αντε να βλέπεις ταινια με κομμένους του μισούς υπότιτλους για τον ιδιο λογο.
Και στην τελικη ας ειχαν βρει τροπο οι εταιρειες να πουλανε τις τηλεοράσεις(plasma) με τα panel ήδη "στρωμενα"!!
δεν χρειάζεται να πεις τα παιδιά, ανοίγει όπως την έκλεισες. δεν λέω κακό, αλλά η αναμομή σε αποζημιώνει...αλλά πως τα έχουμε μάθει τα παιδιά...τηλεόραση από τα 2, playstasion από τα 5, κινητό από τα 8..

Αγαπητέ achillesgk αυτό ήταν. Την έβαλα από την αρχή να ξεκινήσει σε shipping condition και μου ζήτησε να διαλέξω Ευχαριστώ θα δοκιμάσω τώρα τις ρυθμίσεις.
Αγαπητέ Jucin αν δείς πως την αγόρασα την S20 = εκθεσιακή και μάλιστα με 2200 ώρες λειτουργίας δεν βρήκα την παραμικρή υποψία προβλήματος για να το "ξεπλύνω". Έχω διαβάσει όλα τα πόστ στο φορουμ εδώ για όλες τις πλάσμα, τα ξένα reviews και κριτικές (όπως και το site της panasonic) και έχω καταλήξει ότι οι φίλοι μας εδώ όπως ο φίλος με τον θόρυβο (χωρίς παρεξήγηση εκτός και έχει τεχνικό πρόβλημα) άπλά υπερβάλλουν.
Πιάνομε από την τελευταία σου πρόταση και επισημένω : Αν χρειαζότανε υποχρεωτικά στρώσιμο γιατί δεν το αναφέρει στα Manual η panasonic?
Ας το ψάξουν και να το επιβεβαιώσουν. Είναι δυνατόν να πωλείται καταναλωτικό προιόν και να χρειάζεται "στρώσιμο"? Όλοι οι αγοραστές δηλαδή παρακολουθούν τα φόρουμ και η θεία μου που δεν ξέρει τί έιναι το ιντερνετ τι θα κάνει?
Βέβαια εγώ αν δεν διάβαζα το φόρουμ και τις κριτικές δεν θα αγόραζα Plasma. Πείστηκα όμως και είμαι όπως είπα είμαι ευχαριστημένος με την αγορά μου.
Εγώ προτείνω ανεπιφύλακτα (με την μικρή μου πείρα) την αγορά.

Αυτά Ευχαριστώ

Παιδια συγνωμη αν εβαλα φωτια στο θεμα "αξιοπιστια" plasma κλπ κλπ.
Εγω προσωπικα ειμαι και θα συνεχισω να ειμαι ευχαριστημενος απο την αγορα μου.Ασχετος αυτου που εγινε το οποιο στην πορεια μπορει και να λυθει.
Τα χρωματα και η ποιοτητα απεικονισης ειναι το κατι αλλο:music-smiley-005: το οποιο το εχω δει εμπρακτα επειτα απο συγκρισεις με αλλες Tv lcd-led φιλων
Τωρα απο κει και περα ανεφερα το προβλημα μου...για να αντλησω οσο το δυνατον περισσοτερες πληροφοριες για τον τροπο με τον οποιο θα το αντιμετωπισω.Μπορει...ο λογος για τον οποιο μου παρουσιασε αυτο το προβλημα με το αποτυπωμα στο λογοτυπο του Mega,να οφειλεται και σε δικια μου λανθασμενη μεταχειριση,αυτο ψαχνω και για αυτο ποσταρω το προβλημα μου
μιας και δεν ειμαι ειδημων στο θεμα.Καθε συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη
Φιλικα παντα:ernaehrung004: