Κάποιος από τους κατόχους μπορεί να επιβεβαιώσει ότι η τηλεόραση έχει IFC ?
Σε demo κομμάτι του κωτσόβολου που έπαιξα με το μενού δεν το βρήκα πουθενά.
Κάποιος από τους κατόχους μπορεί να επιβεβαιώσει ότι η τηλεόραση έχει IFC ?
Σε demo κομμάτι του κωτσόβολου που έπαιξα με το μενού δεν το βρήκα πουθενά.
ναι έχει. είναι στο εικόνα - κάτω κάτω αλλάζεις σε 2 σελίδα - προχωρημένες ρυθμίσεις.
κατέβηκε το avclub motion test - ψήθηκε σε ένα dvd. το dvd player συνδέθηκε με scart στην tv. (576ι δεν είναι ή όχι).
ifc off -> 1,2 διαβάζονται , 3 διαβάζεται με είδωλο - 4 όχι.
ifc μεσαίο -> 1,2,3 διαβάζονται - 4 λέξεις αρκετές αλλά λόγω ταχύτητας δεν μπορείς να διαβάσεις την πρόταση
ifc υψηλό --> τα ίδια με λίγο καλύτερη μου φαίνεται την 4η.
Δεν ξερω τι ειναι "φτηνο" και "ακριβο". Αυτες οι εννοιεις ειναι σχετικες.
Ουτε παει να πει οτι μια τριτης διαλογης μαρκα (Funai , AOC , Hanspree , Philips κτλ) βγαζοντας ενα μοντελο που κοστιζει παραπανω εχει καλυτερη εικονα απο μια Panasonic.
ναι έχει. είναι στο εικόνα - κάτω κάτω αλλάζεις σε 2 σελίδα - προχωρημένες ρυθμίσεις.
κατέβηκε το avclub motion test - ψήθηκε σε ένα dvd. το dvd player συνδέθηκε με scart στην tv. (576ι δεν είναι ή όχι).
ifc off -> 1,2 διαβάζονται , 3 διαβάζεται με είδωλο - 4 όχι.
ifc μεσαίο -> 1,2,3 διαβάζονται - 4 λέξεις αρκετές αλλά λόγω ταχύτητας δεν μπορείς να διαβάσεις την πρόταση
ifc υψηλό --> τα ίδια με λίγο καλύτερη μου φαίνεται την 4η.
Ίδια αποτελέσματα με την G30 λοιπόν... :2thumb22sup:
Αν πλησιάσεις πολύ κοντά στην οθόνη, θα δεις ότι με το IFC -> Off, και οι 1, 2 γραμμές, παρόλο που διαβάζονται, έχουν είδωλο...
Απλό. Φτηνό είναι από G και κάτω, ακριβό από G και πάνω.
Για τις άλλες μάρκες, καλό είναι να μην τις μπερδεύεις με τις πανασόνικ. Η κάθε μάρκα έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες.
Έχω την εντύπωση Γιώργο, ότι οι τηλεοράσεις της Panasonic, όταν είναι σε λειτουργία καταστήματος, εξαφανίζουν την επιλογή του IFC ή των 50/100Hz (για τα μικρότερα μοντέλα) από τα μενού τους...
Τώρα που το λες στις ρυθμίσεις υπήρχε επιλογή 50/100Hz. Στις προηγμένες ρυθμίσεις είχε τον "βελτιωτή ευκρίνειας", το "orbiter" κλπ, αλλά το IFC έλειπε.
Λες να μην ήταν S30 ?![]()
Τώρα που το λες στις ρυθμίσεις υπήρχε επιλογή 50/100Hz. Στις προηγμένες ρυθμίσεις είχε τον "βελτιωτή ευκρίνειας", το "orbiter" κλπ, αλλά το IFC έλειπε.
Λες να μην ήταν S30 ?![]()
Πήρε η ssangyong την Φιλιπς ;
http://www.newscenter.philips.com/main/corpcomms/news/press/2011/20110418_tpv_jointventure.wpd
Γι'αυτο εχουν γεμισει τα νηματα των Panasonic απο απογοητευμενους κατοχους Κινεζο-τηλεορασεων.
τσεχία για ευρώπη - μεξικό ή χιλή??? για αμερική. τα πανελς έρχονται από ιαπωνία (αμαγκασάκι).
Απο οτι εχω διαβάσει και οι plasma panasonic κάτω απο τις 55" συναρμολογουνται στην Κίνα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.