Panasonic Plasma S30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Χθες την πηρε και ο αδερφος μου τελικα..υποτιτλους καταφερε κανεις να παιξει;Δεν εχει επιλογη για ελληνικα...

Χθες την πηρε και ο αδερφος μου τελικα..υποτιτλους καταφερε κανεις να παιξει;Δεν εχει επιλογη για ελληνικα...

Κοίταξε αυτό. Λογικά τα ίδια που ισχύουν για την G30 θα έχουν εφαρμογή και στην S30. Τον ίδιο player φαντάζομαι πως έχουν. :afro:

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma S30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

οντως λεει οτι υποστηρίζει μόνο φατ αλλα εμενα το φλασακι ηταν ntfs και το αναγνωρισε κανονικα αλλα απο το bluray player επαιξαν κανονικα οι ματροσκες τωρα θα δοκιμασω απο το σκληρο δίσκο αμα εχω το ιδιο πρόβλημα μαλλον θα φταίει η τηλεόραση οποτε παει για πισω στο κοτσόβολο???

Αν δε γράφει στο manual επίσημα πως υποστηρίζει NTFS δε μπορείς να την επιστρέψεις γι'αυτό το λόγο έστω κι αν σου αναγνώρισε τον σκληρό. Θα'χουν κάποιο επιχείρημα όπως καταλαβαίνεις! Κι εγώ έχω δέκτη mpeg4 που αν και δεν τον γράφει στις οδηγίες μου διαβάζει NTFS αλλά υπολειτουργεί, κάποιες ταινίες δε τις τρέχει κλπ.
Σε FAT αν έχει πρόβλημα μάλιστα!

παιδια πηρα σημερα την panasonic!!!τυχερος που την ειχε ο κωτσοβολος!!!ολα καλα παντως!!πολυ ωραια εικονα στα καναλια!!τωρα τα παιζω ολα με μεγετηθνσι 2 η 3!!!εβαλα ενα παιχνιδι απο το χβοχ για κανα μισαωρο κ επαθα πλακα!!!δεν υπηρχε!!μερα με την νυχτα το gaming εδω και στην telefunken π ειχα!!
απλως εχω ενα θεμα με τους υποτιτλους!!οταν αναπαραγω mkv απο το σκληρο στην τηλεοραση δεν μ φαινονται οι υποτιτλοι οταν βαζω unicode στους υποτιτλους και στα λατινικα 1 και 2,τουρκικα,κυρριλικα και κινεζικα βγαζει αλαμπουρδεζικα!!!καμια βοηθεια παιδια???

παιδια τελικα το βρηκα!!!!:D
κανεις unicode τους υποτιτλους με το notepad++ και επιλεγεις κωδικοποιηση σε utf-8!!!και μετα μεσα στη τηλεοραση επιλεγεις unicode απο το κειμενο υποτιτλων!!τωρα το θεμα μ ειναι πως μπορω να μεγαλωσω το μεγεθος τους καθως ειναι μικροι για μια 42!!!:/

δοκίμασα άλλη μία ματροσκα και πάλι τα ιδια ολοι την ώρα κόλαγε αν μπορει καποιος να βοηθησει να κατεβασω κατι να δω που το εχει δει και κάποιος απο την δικιά του τηλεοραση για να δουμε αν όντως εχει πρόβλημα το media player της δικιάς μου

αυτό εμένα κολλάει
Suits.S01E02.Errors.and.Omissions.HDTV.XviD-FQM.[VTV].avi

γενικά το media player το παράτησα και το έχω μόνο για φωτογραφίες απο τη ψηφιακή

HDMI καλώδιο για μένα
πριν λίγο έβλεπε η κοπελιά την παραπάνω σειρά στη plasma και εγώ έπαιζα RUSE στου pc
1 desktop για 2 άτομα!

Τελικά χτες είδα το φως το αληθινό. :speechless-smiley-0 Νοίκιασα το "Narnia:κάτι" και κατάλαβα την αξία της τηλεόρασης σε hd και χαμηλό φωτισμό. Ήταν τόσο καλό που σε μια σκηνή φαινόταν πως το cgi (ένας ποντικούλης) είχε καλύτερη ανάλυση από το πλάνο στο οποίο είχε ενθεθεί, με αποτέλεσμα να προδίδεται το εφέ. Η ταινία μέτρια, αλλά από φωτογραφία πέταγε.

Το μόνο παράξενο ήταν κάτι τεχνουργήματα που άφηναν στιγμιαία οι υπότιτλοι όταν έσβηναν, το παρατήρησα και στο csi στο skai απόψε, οπότε υποθέτω δεν ήταν τoυ player. Δεν είναι ενοχλητικό, αλλά αν μπορώ να το ξεφορτωθώ καλό θα ήταν.

τελικά αφού μετέτρεψα το φλασακι απο ntfs σε fat32 καταφερε να παίξει ματροσκα χωρίς κολλημα απλώς όμως μου φαίνεται περίεργο απο την τηλεοραση να μην μπορει ενω οταν το εβαζα στο bluray το έπαιζε χωρίς κανενα πρόβλημα

Τελικά χτες είδα το φως το αληθινό. :speechless-smiley-0 Νοίκιασα το "Narnia:κάτι" και κατάλαβα την αξία της τηλεόρασης σε hd και χαμηλό φωτισμό. Ήταν τόσο καλό που σε μια σκηνή φαινόταν πως το cgi (ένας ποντικούλης) είχε καλύτερη ανάλυση από το πλάνο στο οποίο είχε ενθεθεί, με αποτέλεσμα να προδίδεται το εφέ. Η ταινία μέτρια, αλλά από φωτογραφία πέταγε.

Το μόνο παράξενο ήταν κάτι τεχνουργήματα που άφηναν στιγμιαία οι υπότιτλοι όταν έσβηναν, το παρατήρησα και στο csi στο skai απόψε, οπότε υποθέτω δεν ήταν τoυ player. Δεν είναι ενοχλητικό, αλλά αν μπορώ να το ξεφορτωθώ καλό θα ήταν.

το ifc που το έχεις??? νομίζω σαν default επιλογη (δεν θυμάμαι καλά) το έχει στο μέγιστο. βάλτο στο μεσαίο και δοκίμασε. την ίδια ρύθμιση έχει νομίζω και όταν δέχεται η τv σήμα 24p οπότε αλλάζει από ifc και γίνεται smooth cinema ή κάτι τέτοιο.

το ifc και το 24p που βρισκονται???ακομη και στα καναλια γινεται η μονο οταν συνδεσω σκληρο κ αναπαραγω ταινιες???

το ifc και το 24p που βρισκονται???ακομη και στα καναλια γινεται η μονο οταν συνδεσω σκληρο κ αναπαραγω ταινιες???

επενεργεί σε όλα.

εικόνα - βελάκι κάτω κάτω - αλλάζεις σελίδα - ρυθμίσεις για προχωρημένους ifc.

όταν είσαι σε σήμα 50 (τηλεοπτικό) είναι ifc. όταν γυρίζεις σε σήμα 24p (αναπαραγωγή ματρόσκας από media player) το βλέπεις στην ίδια θέση σαν smooth cinema.

όταν αναπαράγεις ταινίες από τον player της τηλεόρασης παραμένει σε ifc και μάλλον το player δεν τις παίζει σε 24p.

το ifc που το έχεις??? νομίζω σαν default επιλογη (δεν θυμάμαι καλά) το έχει στο μέγιστο. βάλτο στο μεσαίο και δοκίμασε. την ίδια ρύθμιση έχει νομίζω και όταν δέχεται η τv σήμα 24p οπότε αλλάζει από ifc και γίνεται smooth cinema ή κάτι τέτοιο.
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ και το δοκίμασα στο csi του skai, αλλά δεν είδα διαφορά. Το blu-ray (όπου ήταν πιο συχνό το φαινόμενο) έχει επιστραφεί, θα δούμε στο επόμενο.

Δυο πολυ γρηγορες ερωτησεις μιας και προλαβαινω-δε προλαβαινω 1 κομματι...

1. Η συνδεση με το PC υποθετω μονο με HDMI Μπορει να γινει, το αποτελεσμα που θα παρω θα ειναι εφαμιλο με LCD? Δηλαδη browsing θα μπορω να κανω ανετα απο τα 2,5 μετρα?
2. Κατι ελεγαν σε καποια review στην αγγλια οτι τα standard tv channels εχουν πολυ θολουρα.... τι γινεται με τα δικα μας? Οντως ετσι ειναι τα πραγματα ή ειναι οκ στα κλασικα mega-antenna και τα συναφη?

Παρακαλω απαντηστε καποιος συντομα!!! :ernaehrung004:

1) τι εννοείς εφάμιλο με lcd????
φαντάζομαι browsing μπορείς να κάνεις από τα 2.5m αν και δεν συνίσταται η εκτεταμένη χρήση μιας πλάσμα σαν μονιτορ (στατικές εικόνες - ir - burnin).

2) κάποιο λινκ από τα reviews???? προσωπικά εγώ αν και σε περίοδο στρωσίματος (χαμηλωμένες ρυθμίσεις) δεν έχω παρατηρήσει κάτι που να είναι ενοχλητικό. αν περιμένεις εικόνα τούμπανο με 200 nits όπως στις lcd δεν έχει τέτοια.

Το πρωτο
http://www.panasonic.co.uk/html/en_...30B/Reviews/7041254/index.html?trackInfo=true

Αν δεν κανω λαθος εσυ την αγορασες.
Σε συνδυασμο με μπαλκονοπορτα 2 μετρα αριστερα απ το σημειο που θα αναρτηθει σε τοιχο θα εχω προβλημα την ημερα? Με μια ημιδιαφανη κουρτινα σωνεται η κατασταση... ή χρειαζεται το αδιαφανο φυλλο κουρτινας για να δεις με ανεση?

έχει πολλές αντανακλάσεις. σαν entry level μοντέλο έχει μια υποτυπώδη / καθόλου αντι-ανακλαστική επιστρωση. φαντάζομαι με μια κουρτίνα δεν θα έχεις πρόβλημα.

george στην αρχή μου πετάει ... σε 2 υποτίτλους και μετά τίποτα. (unicode). στα λατινικά αλλαμπουρνέζικα.

φορτώνεις υπότιτλο και κάνεις convert. μετά δεν σώζεις το αρχείο???? πάνω από το convert γράφει load. το σώζει αυτόματα
όπα τωρα το είδα το σώζει με παναονικ - δηλαδή rename
εγινα beta tester του κυρίου πετάση οεο :firstprize: αντε να δώ το μάθημα του πως θα το περάσω.

Last edited: