οντως λεει οτι υποστηρίζει μόνο φατ αλλα εμενα το φλασακι ηταν ntfs και το αναγνωρισε κανονικα αλλα απο το bluray player επαιξαν κανονικα οι ματροσκες τωρα θα δοκιμασω απο το σκληρο δίσκο αμα εχω το ιδιο πρόβλημα μαλλον θα φταίει η τηλεόραση οποτε παει για πισω στο κοτσόβολο???
Τελικά χτες είδα το φως το αληθινό. :speechless-smiley-0 Νοίκιασα το "Narnia:κάτι" και κατάλαβα την αξία της τηλεόρασης σε hd και χαμηλό φωτισμό. Ήταν τόσο καλό που σε μια σκηνή φαινόταν πως το cgi (ένας ποντικούλης) είχε καλύτερη ανάλυση από το πλάνο στο οποίο είχε ενθεθεί, με αποτέλεσμα να προδίδεται το εφέ. Η ταινία μέτρια, αλλά από φωτογραφία πέταγε.
Το μόνο παράξενο ήταν κάτι τεχνουργήματα που άφηναν στιγμιαία οι υπότιτλοι όταν έσβηναν, το παρατήρησα και στο csi στο skai απόψε, οπότε υποθέτω δεν ήταν τoυ player. Δεν είναι ενοχλητικό, αλλά αν μπορώ να το ξεφορτωθώ καλό θα ήταν.
το ifc και το 24p που βρισκονται???ακομη και στα καναλια γινεται η μονο οταν συνδεσω σκληρο κ αναπαραγω ταινιες???
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ και το δοκίμασα στο csi του skai, αλλά δεν είδα διαφορά. Το blu-ray (όπου ήταν πιο συχνό το φαινόμενο) έχει επιστραφεί, θα δούμε στο επόμενο.το ifc που το έχεις??? νομίζω σαν default επιλογη (δεν θυμάμαι καλά) το έχει στο μέγιστο. βάλτο στο μεσαίο και δοκίμασε. την ίδια ρύθμιση έχει νομίζω και όταν δέχεται η τv σήμα 24p οπότε αλλάζει από ifc και γίνεται smooth cinema ή κάτι τέτοιο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.