οι δοκιμές έγιναν σε 5 ταινίες που είχα σε ένα σκληρό
είναι προφανές ότι μιλάμε για ποσοστό επιτυχίας 100% :SFGSFGSF:
κάποιες παρατηρήσεις
1) το media player της συγκεκριμένης τιβι, όπως φαντάζομαι και των άλλων είναι πολύ ευαίσθητο στα ονόματα των αρχείων. ενώ σίγουρα η ταινία και ο υπότιτλος είχαν το ίδιο όνομα φαίνεται ότι δημιουργεί πρόβλημα το μεγάλο μέγεθος αλλά και οι τελίτσες ανάμεσα στις γραμμές.
2) στις 2 από τις 5 ταινίες φαίνεται να υπάρχει το γνωστό πρόβλημα των μικρών υποτίτλων που υπάρχει και στην μετατροπή των υποτίτλων μέσω notepad++. εδώ σε 3 το μέγεθος είναι κανονικό. δεν ξέρω αν έχει παρέμβει ο george petasis σε αυτό το θέμα. επίσης κάποιους είναι πιθανό να τους πέρασα 2 φορές. αν συμβεί αυτό υπάρχει πιθανότητα να μικραίνουν???. george τα φώτα σου στο θέμα αυτό.
3) στο φορματ αυτό οι υπότιτλοι διαβάζονται από εξωτερικά media players??? σε mpchc που δοκίμασα βγάζει αλλαμπουρνέζικα αλλά μάλλον θέλει αλλαγή το encoding από ansi
4) παραμένει το ερώτημα αν ο εσωτερικός player παίζει 24p. δεν αλλάζει το ifc σε smooth cinema. σε είσοδο 24p από εξωτερικό media player αλλάζει. πρέπει να δώ μια ταινία ολοκληρη για να δω αν κάνει σπασιματα.
5) sorry για την ποιότητα των φωτογραφιών- είναι τραβηγμένες με μια κόμπακτ του 100άρικου και το χέρι δεν είναι σταθερό και κάνει είδωλα. εξ ου και το βάπτισμα της s30 σε u30 στην πρώτη φωτό.
κάποιερ βασικές ρυθμίσεις για τετοια φωτογραφιση θα ήταν ευπρόσδεκτες αν και δεν νομίζω να τις υποστηρίζει αυτό το πράγμα που έχω.
george petasis και πάλι :SFGSFGSF:
αυριο νέες δοκιμές και νέα ενημέρωση
subtitles tool 2011 george petasis for avclub.gr
certified beta tester.