Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Μου έβγαλε διαθέσιμο νέο firmware. Είχα το 1.306 και πέρασε το 1.317.
'Εκανα καλά ή έπρεπε να περιμένω; Μέχρι στιγμής δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή.
Υπάρχει κάποιο link για τις αλλαγές των firmware;
Μου έβγαλε διαθέσιμο νέο firmware. Είχα το 1.306 και πέρασε το 1.317.
'Εκανα καλά ή έπρεπε να περιμένω; Μέχρι στιγμής δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή.
Υπάρχει κάποιο link για τις αλλαγές των firmware;
τέλος να πώ ότι με το ifc στο off η κίνηση είναι ομαλή και δεν έχω παραστηρήσει είδωλα στην κίνηση της μπάλας, η τεσπα δεν έχω δεί κάτι που να είναι ενοχλητικό ενώ η κίνηση είναι σαφώς καλύτερη από μια lcd 50hz που έχω.
Στην πρώτη περίπτωση είναι σαν κακό de-interlace. Το είδα κι εγώ κάποιες φορές, δεν ήξερα αν οφείλεται στο δέκτη που χρησιμοποιεί για λήψη από δορυφόρο η ετ1 ή στο encoding σε mpeg2 της ετ1 (και όχι της digea που είναι μόνο για τα ιδιωτικά), ή είναι artifact που παράγει η s30.παρατήρησα σε αγώνες μπάσκετ στην ετ1 (digea) ότι σε κάποιες στιγμές κάνει ένα γρέζι στην εικόνα τοπικά και δημιουργεί στιγμιαία κολλήματα σαν προσωρινά να γίνεται η κίνηση slow motion ενώ και η κίνηση της μπάλας αρκετές φορές δεν είναι ομαλή.
Στην πρώτη περίπτωση είναι σαν κακό de-interlace. Το είδα κι εγώ κάποιες φορές, δεν ήξερα αν οφείλεται στο δέκτη που χρησιμοποιεί για λήψη από δορυφόρο η ετ1 ή στο encoding σε mpeg2 της ετ1 (και όχι της digea που είναι μόνο για τα ιδιωτικά), ή είναι artifact που παράγει η s30.
Στην δεύτερη περίπτωση είναι σαν freezeframe και συνήθως εμφανίζεται στην αλλαγή πλάνου (τελευταίο καρέ ή πρώτο του επόμενου). Κάτι τέτοια είχα παρατηρήσει όταν έλεγα πως χάνει και καρέ καμιά φορά. Σε hd δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.
Το "ζωντανό χρώμα" δεν αναφέρεται στο colour space; Αν είναι έτσι, λογικά δεν έχει σχέση με την κίνηση.
η διαφορετική συμπεριφορά του τεστ σου σε αναπαραγωγή 576ι και 1080ι/50 είναι φυσιολογική??? δες παραπάνω ποστ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.