Εγω φοβαμαι μην εκανα λαθος που πηρα την 50GT30 ενω θα μπορουσα να παρω την LG που δινει το Πλαισιο και ειναι και 60 ιντσες γιατι και χωρο εχω και η αποσταση θεασης ειναι σχεδον 3.5 μετρα.
Μόνο τα hack στην S10 έχω δει, και απορώ κι αυτά πως τα ξετρύπωσαν.
Από την EEPROM - memory manager? Μου φαίνεται πολύ δύσκολο.
O Γερμανός που βρήκε το ξεκλείδωμα για το "Μενού για προχωρημένους", σύγκρινε όλον τον πίνακα του memory editor μιας 42S10 με αυτόν μιας 42G10 και σημείωσε σε ποιές σειρές και στήλες, υπήρχαν διαφορές. Ακολούθως, δοκίμασε να περάσει τις τιμές της G10 στην S10 και για καλή του τύχη, λειτούργησαν όλα άψογα και αποδείχθηκε πως δεν υπήρχε κάποια hardware διαφορά μεταξύ των G/S/U10...
Kάποιοι που δοκίμασαν αλλαγές στα τυφλά ή να περασούν τις τιμές της V10, κατέληξαν με brickιασμένες συσκευές...
Χμμ. δηλαδη μπορει κανεις να αγοραζει μοντελα σειρας U που ειναι τα πιο φθηνα και να τα μετατρεπει σε σειρα G απλα αντιγραφοντας τις τιμες του memory editor?
Δεν έχω βρει κάποιο τέτοιο hack, αν και φαίνεται ενδιαφέρον..
Επίσης, είδα σε πολύ παλιότερο post ότι είχες ένα θεματάκι με image retention, μπορείς να μου πεις τι απέγινε με αυτό?
Ο Apom αν ακούει κι αυτός, μπορεί να μας πει κι αυτός?
Thanks
ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω και εγώ το ίδιο θέμα με ένα λογότυπο (μάλλον είναι του ΣΚΑΙ) το οποίο φαίνεται αμυδρά μόνο σε άσπρο ή γενικά πολύ ανοιχτόχρωμο στατικό φόντο.. Πράγματι δεν υπάρχει επίπτωση στην κανονική χρήση, αλλά παρολ'αυτά ήλπιζα ότι θα φύγει εντελώς με τον καιρό. Εσύ έχεις συνεχίσει να βλέπεις τηλεόραση κανονικά ή βλέπεις μόνο με μεγέθυνση?apom ... ακουει... apom καλεί βάση...
λοιπόν... υπάρχουν μόνιμες αχνές σκιές από λογότυπα... φαίνονται κυρίως σε πράσινο φόντο και πρέπει να είσαι κοντα για να τις διακρίνεις... Δεν ασχολούμαι όμως πλέον, την απολαμβάνω σε HD και FHD ταινίες και πέρα βρέχει... εξάλου δεν μπορώ να κάνω κάτι και επίπτωση σε πραγματική χρήση δεν υπάρχει
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.