Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αναβάθμιση firmware από την τηλεόραση κατευθείαν σε 1.317 και ελπίζω να διορθώθηκαν τα Fluctuating Brightness!

Περιμενουμε εντυπωσεις απο το νεο update!
Σκεφτομαι να την αγορασω συντομα και με φοβιζει λιγο το FBr.

edit
Μολις διαβασα σε ενα γαλλικο φορουμ οτι η συγκεκριμενη εκδοση διορθωνει το προβλημα!
Μπορεις να μας το επιβεβαιωσεις?

Last edited:
Έβαλα μια ταινία για 5-10 λεπτά σε σημεία που το είχα δει την αυξομείωση και δεν το είδα αλλά περιμένω να δω ολόκληρη ταινία για σιγουριά.

Αναβάθμιση firmware από την τηλεόραση κατευθείαν σε 1.317 και ελπίζω να διορθώθηκαν τα Fluctuating Brightness!
εμενα γιατι μου εμφανιζει την 1.306 σαν τελευταια;

Εκανα κ εγω την αναβαθμιση ! αλλα βρηκα αυτο http://www2.panasonic.com/consumer-...el-HDTVs/Drivers-Downloads/model.TC-P46ST30.D

και αναφερει πως ειναι εκδοση 2,07 ...

η εκδοση που αναβαθμισαμε βελτιωνει τιποτα στον mediaplayer πχ υποστηριξη ελληνικων ...?

η επιπλεον ρυθμισεις στην 3d εικόνα?

Το Mega channel στο Digea αγαπαει της Plasma κ ετσι εχει βαλει το λογοτυπο του με διαφανο στυλ σκια!! οποτε για στρωσιμο ειναι οτι πρεπει!

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τελικά δεν κρατήθηκα..
Αύριο μάλλον θα έχω την 42αρα μαζί με 2 σετ γυαλιά. :a0210:

Τελικά δεν κρατήθηκα..
Αύριο μάλλον θα έχω την 42αρα μαζί με 2 σετ γυαλιά. :a0210:

φιλε μου μπορεις να μας πεις ποσο και απο ?

φιλε μου μπορεις να μας πεις ποσο και απο ?

825 τελική τιμή με δωρεάν κούριερ (γενική ταχυδρομική) και αντικαταβολή, από progressive.gr
Μου έκαναν αυτή την προσφορά έπειτα από mail μου που τους ζήταγα να την πάρω στα 799 με τα 2 γυαλιά όπως πριν μερικές μέρες.

Την παρέλαβα λοιπόν..
ΠΟΛΥ καλή αν και την είδα για λίγο και θα λείψω για μερικές μέρες.
Της πέρασα και την 1.317.

Όταν γυρίσω έχει στρώσιμο! :a0210:

Το Mega και τωρα και ο ALPHA !!με ακομα καλυτερο λογότυπο!! εντελος διαφανο!! :):) σε λιγο απο Alpha-Mega θα γραφουν i love Panasonic