Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma ST30 : R

Δηλαδή τα R,G,B cut-drv της HD/CINEMA/WARM στη 42ΡΧ80 του Καστρουνή είναι ίδια με τα R,G,B cut-drv στη δική μου 42PX80 ? -bye-

Η δικιά σου και του Γιώργου είναι ίδιες, και του Μανώλη είναι διαφορετική κατά 7% στο μισό μέρος της κλίμακας.
Και μιλάμε πάντα για την θερμοκρασία, τα άλλα δεν έχουν διαφορές.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γιατί το πας στην θερμοκρασία λευκού; Οι ρυθμίσεις της φωτεινότητας/αντίθεσης/κορεσμού χρώματος και γάμμα θα σου δώσουν το μεγαλύτερο ποσοστό της βελτίωσης. Μπορεί κανείς να ζήσει και με ένα μικρό σφάλμα στην θερμοκρασία...

Άντε, να το γράψω και τρίτη φορά, γιατί δεν το διάβασε κανένας φαίνεται: :p

Οι μόνες ρυθμίσεις που μπορείς να αντιγράψεις με σχετική ασφάλεια, για θέαση σε σκοτάδι και εφόσον το player είναι το ίδιο, είναι της αντίθεσης/φωτεινότητας/backlight/προρρύθμιση gamma, τις οποίες όμως δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αντιγράψεις (με περιθώριο σφάλματος), εφόσον μπορείς πανεύκολα να τις ρυθμίσεις με τη χρήση ενός PLUGE pattern ή των αντίστοιχων των Spears&Munsil...

Στον γενικό κορεσμό χρώματος, αυξάνει το περιθώριο σφάλματος, ενώ ταυτόχρονα ισχύει και ο κανόνας: "αν δεν ξέρεις που είναι το σωστό, καλύτερα βάλε το εκεί που σου αρέσει περισσότερο".

Στη δε ισορροπία grayscale, χρωματικού calibration και gamma components, η αντιγραφή ρυθμίσεων, απλά εξασφαλίζει εγγυημένη αποτυχία... :D

Γιατί λοιπόν να αντιγράψεις πράγματα που μπορείς πολύ απλά και εύκολα να ρυθμίσεις μόνος σου ή πράγματα που δεν έχει νόημα να αντιγράψεις καθώς μπορεί να σε κάνουν να βλέπεις χειρότερα από πριν;

Re: Panasonic Plasma S30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλησπέρα
μετά από 196 ώρες συμβίωσης με μια 46st έχω μείνει μαμακας !!!!!
φανταστική , υπέροχη και σε λογικό μπάτζετ.

το μόνο που λέω γαμώ την ατυχία μου δεν την πήρα μεγαλύτερη.

φυσικά δεν υπήρχαν τα μάνια.

αυτά για 2D, σε 3D όταν αγοράσω γυαλιά θα σας πω.

καλό βράδυ και να είστε καλά για τις γνώσεις που μοιράζεστε μαζί μας.

Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για την αγορά της st30...

2 ερωτήσεις.
1. Υποστηρίζει mkv αρχεία/υπότιτλους από ntfs HD είτε μέσω usb είτε ethernet σύνδεση?
2. Ο ήχος εξόδου είναι 5κάναλος dts για να οδηγώ τον ενισχυτή?

Να υποθέσω ότι για ταινίες στην τιμή της είναι ιδανική? απόσταση 4 μέτρα

Ευχαριστώ

Άντε, να το γράψω και τρίτη φορά, γιατί δεν το διάβασε κανένας φαίνεται: :p

Γιατί λοιπόν να αντιγράψεις πράγματα που μπορείς πολύ απλά και εύκολα να ρυθμίσεις μόνος σου ή πράγματα που δεν έχει νόημα να αντιγράψεις καθώς μπορεί να σε κάνουν να βλέπεις χειρότερα από πριν;

Τα διαβάσαμε... Το "δεν έχει νόημα να αντιγράψεις", σηκώνει κουβέντα...
Μπορεί αν είχαμε στοιχεία να είχε νόημα...

Αν αντιγράψεις ακόμα και την θερμοκρασία, ίσως να μην πάρεις το τι μέτρησε ο reviewer, αλλά μπορεί να είναι και καλύτερα από την ρύθμιση "θερμό".

QUOTE=apom;1056254236]Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για την αγορά της st30...

2 ερωτήσεις.
1. Υποστηρίζει mkv αρχεία/υπότιτλους από ntfs HD είτε μέσω usb είτε ethernet σύνδεση?

Ευχαριστώ[/QUOTE]

Δεν διαβάζουν οι πανασόνικ NTFS δίσκους (επίσημα). Υπάρχει μαι "ανεπίσημη" υποστήριξη σε κάποια μοντέλα, αλλά είναι λαχείο αν θα δουλέψει με τους δικούς σου δίσκους.

QUOTE=apom;1056254236]Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για την αγορά της st30...

2 ερωτήσεις.

Ευχαριστώ

Δεν διαβάζουν οι πανασόνικ NTFS δίσκους (επίσημα). Υπάρχει μαι "ανεπίσημη" υποστήριξη σε κάποια μοντέλα, αλλά είναι λαχείο αν θα δουλέψει με τους δικούς σου δίσκους.[/QUOTE]

Καπου στο νήμα διάβασα ότι διαβάζει mkv αρχεία... γίνεται αυτο απο την στιγμή που οι hd ταινίες είναι πάνω από 4gb και απαιτείται ntfs δίσκος?

εμενα πολλες ταινιες >4gb παιζουν κανονικα απο ntfs με υποτιτλους ειτε 720π ειτε 1080π, αλλες παιζουν με κολληματα, αλλες χωρις υποτιτλους και αλλες καθολου. Δεν το'χω ψαξει κ πολυ βεβαια... μπορει να φταιει κ το header compression των ταινιων ή το φορματ των υποτιτλων. Για media player χρησιμοποιω το home cinema LG HX806PH κ εχω τις καλυτερες εντυπωσεις εκτος απο υποτιτλους σε side by side που μ τους βγαζει σαν ιερογλυφικα.

Δεν χρειάζονται dvd. Τηλεοπτικό χωρίς λογότυπα, και μειωμένη αντίθεση χωρίς eco, αρκούν.

Δεν διαβάζουν οι πανασόνικ NTFS δίσκους (επίσημα). Υπάρχει μαι "ανεπίσημη" υποστήριξη σε κάποια μοντέλα, αλλά είναι λαχείο αν θα δουλέψει με τους δικούς σου δίσκους.

Καπου στο νήμα διάβασα ότι διαβάζει mkv αρχεία... γίνεται αυτο απο την στιγμή που οι hd ταινίες είναι πάνω από 4gb και απαιτείται ntfs δίσκος?[/QUOTE]

καλησπερα παιδια
και εμενα διαβαζει mkv αρχεια
στα 8 και 16gb mkv που εβαλα να δω απ στικακι και απ σκληρο δισκο τα παιζει μια χαρα

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν χρειάζονται dvd. Τηλεοπτικό χωρίς λογότυπα, και μειωμένη αντίθεση χωρίς eco, αρκούν.

Συμφωνω σχεδον απολυτα.

Αν δεν υπαρχουν στατικες εικονες (λογοτυπα καναλιων πχ) τα οποια αποφευγονται με την "μεγεθυνση" δεν χρειαζεται ουτε μειωμενη αντιθεση απλως να ειναι στο cinema , true cinema η το κανονικο (και μακρυα απο το "δυναμικο").

χαιρετώ την παρέα του forum.Θέλω να ρωτήσω το εξής για αυτό το μοντέλο.Sorry αλλά είμαι αρχάριος στο θέμα των τηλεοράσεων και την εξέλιξη τους τεχνολογικά.Στην αναπαραγωγή ταινιών έχει αυτή την ´φυσικότητα´ στην κίνηση (frame interpolation νομίζω λέγεται) ? Στο 3D αποδίδει ξεκούραστα και με διακριτό βάθος? Δυστυχώς λόγω ότι βρίσκομαι επαρχία (Ρόδο) μοντέλα Panasonic δεν φέρνουν για έκθεση τα ηλεκτρομάγαζα οπότε πληροφορίες αντλώ μέσα απο τα sites forums κτλ

Τελικά την παρήγγειλα σήμερα... παραλαβή αύριο... πληροφορίες για στρώσιμο? υπότιτλοι επιτρέπονται σε ταινίες... οι μαύρες μπάρες πάνω κάτω... εδώ χρειάζομαι βοήθεια...

Συμφωνω σχεδον απολυτα.

Αν δεν υπαρχουν στατικες εικονες (λογοτυπα καναλιων πχ) τα οποια αποφευγονται με την "μεγεθυνση" δεν χρειαζεται ουτε μειωμενη αντιθεση απλως να ειναι στο cinema , true cinema η το κανονικο (και μακρυα απο το "δυναμικο").

Για πόσες ώρες αυτό το "στρώσιμο?"