Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καπου στο νήμα διάβασα ότι διαβάζει mkv αρχεία... γίνεται αυτο απο την στιγμή που οι hd ταινίες είναι πάνω από 4gb και απαιτείται ntfs δίσκος?

καλησπερα παιδια
και εμενα διαβαζει mkv αρχεια
στα 8 και 16gb mkv που εβαλα να δω απ στικακι και απ σκληρο δισκο τα παιζει μια χαρα[/QUOTE]

καλησπερα εμενα παντος δεν πεζη με ntfs παραλου που εχο 5 usb καλη κατι σαν reset η τv και παει πισω ξανα στα καναλια.!! :( ξερει κανεις γιατι εχο βαλει το τελευταιο firmware 1318.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

μην αγχώνεσαι. βαλτη στην πρίζα και απολαυσέ την. καλοριζικη

+1

Επέλεξε την προρύθμιση Cinema, βάλε το Eco στο 'Όχι' και κάνε... ότι είχες κάνει και με την CRT σου.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στην αναπαραγωγή ταινιών έχει αυτή την ´φυσικότητα´ στην κίνηση (frame interpolation νομίζω λέγεται) ?

Το frame interpolation ειναι ακριβως το αντιθετο της φυσικοτητας.

Στηριζεται σε μεθοδους υπολογισμου και δημιουργει τεχνουργηματα.

yperion λογω του οτι εριξα πολυ διαβασμα στο forum σχετικα με την panasonic και μετα αποφασισα και την απεκτησα η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει συνεχεια να παιζεις με τις ρυθμισεις επιγεια ρυθμιση, δορυφορικα ρυθμιση, ταινιες ρυθμιση., μονο τοτε απολαμβανεις την tv
αυτο που με εχει κανει να την σπασω ειναι οτι πχ σε ειδήσεις mega, alter. κ.λ.π οταν βγαζουν καρτες με κειμενα τα γραμματα ειναι ευανάγνωστα και καθαρα και μετα απο 10 δευτερολεπτα σπανε τι φταει ?

έχεις ifc on και πού. βάλτο στο μεσαίο αν δεν το έχεις εκεί. τσέκαρε. αν στο ξανακάνει βγάλε οφφ το ανιχνευση υλικού από φιλμ. τσεκαρε. τέλος βγάλτο οφφ τελείως και τσέκαρε.

Παιδια οι κάτοχοι τις st ποιαγνωμη έχουν το τηλεοπτικό σήμα? είναι ικανοποιημενοι απο τα ψηφιακά κανάλια? φίλος που πήρε την vt απογοητευτηκε απο το τηλεοπτικο σήμα ...

Για δώστε καμία γνώμη

Παιδια οι κάτοχοι τις st ποιαγνωμη έχουν το τηλεοπτικό σήμα? είναι ικανοποιημενοι απο τα ψηφιακά κανάλια? φίλος που πήρε την vt απογοητευτηκε απο το τηλεοπτικο σήμα ...

Για δώστε καμία γνώμη

vas papavas ευχαριστω για την απαντηση ειναι αυτο που εγραψα οτι συνεχεια πρεπει να ψαχνεις ρυθμισεις, οσο για σενα thankin οπως το πες πλήρης απογοήτευση στα επίγεια :frown:

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το frame interpolation ειναι ακριβως το αντιθετο της φυσικοτητας.

Στηριζεται σε μεθοδους υπολογισμου και δημιουργει τεχνουργηματα.

Η παρεμβολή είναι το ακριβώς αντίθετο της κινηματογραφικής αίσθησης των 24 καρέ, όχι της φυσικότητας. Κινείται προς την κατεύθυνση της φυσικότητας, και τα τεχνουργήματα ανήκουν στις περισσότερες των περιπτώσεων στο παρελθόν.

Ο φυσικός κόσμος δεν είναι σε 24 καρέ. Όσο περισσότερα, τόσο καλύτερα...

Last edited:
Δεν ξέρω βρε παιδια και αυτα που γράφονται στο φόρουμ ότι οι πλάσμα υπερτερούν σε τηλεοπτικο σε ποιες plasma αναφεροντουσαν? κακά τα ψέματα όσοι μπορούν να έχουν 2 τιβι μια για τηλεοπτικο μια για ταινίες Οκ τότε παίρνεις την πλάσμα. Αλλα αν είσαι με μια κυρία και αν το τηλεοπτικο υστερεί, με τι καρδιά θα την πάρεις πλάσμα?

κύρια συντονιστά αν γίνεται sticky αυτό και sticky και το άλλο που ποστάρει ο czoun περί ρυθμίσεων ....

υπάρχει ζήτηση.

Στην 1η σελίδα των νημάτων κατόχων των PX80, G10 και U10, υπάρχουν αρκετές πληροφορίες συγκεντρωμένες από θέματα που αφορούν γενικά τις Panasonic μέχρι σήμερα... ;)

Οι LG πχ πιστεύω ότι είναι καλύτερες σε τηλεοπτικό sd . Η ταπεινή μου pg6000 ρίχνει στ?αυτιά στην st30.

Βοηθάει πολυ και η χαμηλότερη ανάλυση του πάνελ της βέβαια.

Δεν ξέρω βρε παιδια και αυτα που γράφονται στο φόρουμ ότι οι πλάσμα υπερτερούν σε τηλεοπτικο σε ποιες plasma αναφεροντουσαν? κακά τα ψέματα όσοι μπορούν να έχουν 2 τιβι μια για τηλεοπτικο μια για ταινίες Οκ τότε παίρνεις την πλάσμα. Αλλα αν είσαι με μια κυρία και αν το τηλεοπτικο υστερεί, με τι καρδιά θα την πάρεις πλάσμα?

καλησπεραα
η δικια μου 50st30
στα 2,7μ τα φηφιακα βλεπω οτι τα παιζει πολυ καλα στα αναλογικα καποια παιζουν καλα (πχ STAR,MEGA,SKAI) καποι οχι

αν παω λιγο πισω στα 6,0μ τα ψηφιακα τα βλεπω τελεια και τα αναλογικα παρα πολυ καλα

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Συμφωνω σχεδον απολυτα.
Αν δεν υπαρχουν στατικες εικονες (λογοτυπα καναλιων πχ) τα οποια αποφευγονται με την "μεγεθυνση" δεν χρειαζεται ουτε μειωμενη αντιθεση απλως να ειναι στο cinema , true cinema η το κανονικο (και μακρυα απο το "δυναμικο").

εγω την εχω στο cinema με το eco στο ναι (την μερα μονο ) αντιθεση στο 45 και τα λογοτυπα καναλιων παντα να φαινονται
μειωμενη αντιθεση και μεγεθυνση ειχα μονο για τις πρωτες 15ωρες
ακομα δεν εχει παθει τιποτα