Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιζει να φταιει η 50αρα να ειναι πιο ευαισθητη ?

Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα... Θεωρητικά, αν ο κίνδυνος ήταν μεγαλύτερος για μία διάσταση, αυτή θα ήταν των 46", λόγω της μεγαλύτερης μέγιστης φωτεινότητας που μπορούν να επιτύχουν... :p

Στην πράξη, για τις πρώτες 2000 ώρες, μπορεί να υπάρχουν μικροδιαφορές από πάνελ σε πάνελ, ανεξαρτήτως διάστασης, στην ευαισθησία στο image retention. Eπίσης, παίζει ρόλο και ο τρόπος χρήσης (ρυθμίσεις, χρόνος παραμονής στατικής εικόνας, κτλ.).

εγώ 50ST30 από ηλεκτρονική. Το μόνο "θεματάκι" ένα αχνό αποτύπωμα του σκαι που φαίνεται με πολύ καλή παρατήρηση μόνο σε πράσινο φόντο... και προσπαθώ να το ξεφορτωθώ. η αλήθεια είναι ότι σε αυτή την τιμή (950 +2 ζευγάρια γυαλια δώρο) και γνωρίζοντας αυτά τα θεματάκια κατά πάσα πιθανότητα την ίδια θα αγόραζα. Εξάλου εικόνα = τέλεια σε hd και Fullhd.

Πότε την πήρες τόσο? Εμένα μου είπαν 950 χωρίς γυαλιά..

πριν 1 μήνα... μάλιστα επειδή δεν γνώριζα για το δώρο την παρέλαβα χωρίς αυτά κι όταν το έμαθα επικοινώνησα μαζί τους... ζήτησαν συγνώμη που δεν με ενημέρωσαν για το δώρο και μου τα είχαν στο κατάστημα σε 2 ημέρες.... κατάστημα Παλλήνης. Πάρε εκεί κι αν σου που τίποτα φέρε το δικό μου παράδειγμα.

Λοιποον Μολις αγορασα το rayman origins για ps3. Και εχω φαει τρελη ξενερα μαλλον το παιχνιδι τρεχει στα 50hz και η κινηση του ειναι τραγικη το παιχνιδι ειναι 2d ειναι platform και δεν εχει επιλογη για 3d. Ειναι αρκετα γρηγορο και οταν τρεχω τα παντα αφηνουν πισω ιχνος ghosting οταν τωρα ενεργοποιω την μετατροπη απο 2d-3d η κινηση στην εικονα ειναι τελεια. Υποθετω λοιπον πως το παιχνιδι επειδι ειναι Pal ειναι στα 50hz

Αλλα ολα τα παιχνιδια που εχω παιξει ειναι pal.... και δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο . Δοκιμασα σε ολα τα presets game,cinema, true cinema και με p-nρ και ifc και δεν ειδα καμια διαφορα

Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι ??

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος και να μου δώσει πληροφορίες σχετικά με το σερφάρισμα στο ίντερνετ για το μοντέλο αυτό?
Ενδιαφέρομαι και με καλύπτουν όλα τα χαρακτηριστικά του θα ήθελα όμως να ρωτήσω αν έχει κάποιον browser για να ανοίγεις σελίδες καθώς επίσης κι αν παίζει videos, flash πχ από youtube Κλπ..., αν έχει πχ αγαπημένες σελίδες και αποθήκευσή τους κλπ...

Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο το σερφάρσιμα λόγω τηλεχειριστηρίου, όπως στις περισσότερες TVs απλά θα ήθελα την ανάγνωση κάποιων σελιδών, άκουσμα μουσικής και θέαση βίντεος.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Καμιά βοήθεια από κάποιον κάτοχο?
Ευχαριστώ!

Καμιά βοήθεια από κάποιον κάτοχο?
Ευχαριστώ!

Η μόνη εμπειρία που έχω από browser είναι αυτός του PS3 ... φαινόταν χάλια... δεν φαινόταν τίποτα και προφανώς δεν έφταιγε το PS3 αλλά η ποιότητα των sites... δεν γνωρίζω τι ανάλυση έχουν ι σελίδες [πυ ανεβάζουν υποθέτω πολύ χαμηλή για να μην χάνουν σε ταχύτητα. Δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι browser στην τηλεόραση. Αν τώρα θέλεις πρόσβαση σε yoytube και τέτοια... πάρε ένα media player που τα υποστηρίζουν

παιδια εγω σχετικα με το ir του αντ1 κ του μεγκα.. το παλεψα αρκετες ωρες με την μπαρα αλλα δν κανει τιποτα η μπαρα! δν μου εκανε καμια διαφορα τα χιονια μαλλον κανουν καλυτερη δουλεια!! παντως αρχιζω να πιστευω οτι ειναι burn in επειδη την εχω βαλει πολλες ωρες σε ζουμ κ σε μπαρες,χιονια δν ειναι εντονο μονο στο πρασινο εμφανιζεται. φυσικα κ αυτα τα προβληματα δεν καλυπτονται απ την εγγυηση!!! το αναφερει κ το manual λεει πριν επικοινωνησετε με τον service...διαβαστε για να μαθετε κ να την παθετε :P οσο αναφορα των Browser δεν εχει browser! ωστοσο παιζει youtube , εχει facebook εχει shoutcast radio , εχει ενημερωση σχετικα με νεες κινηματογραφικες ταινιες... παιχνιδια , κατι τυπου πασιεντζας black jack ... ωστοσο υπαρχουν εφαρμογες σε android kai applestore για την ST που μπορεις να την τηλεχειριστης κτλπ

παιδια εγω σχετικα με το ir του αντ1 κ του μεγκα.. το παλεψα αρκετες ωρες με την μπαρα αλλα δν κανει τιποτα η μπαρα! δν μου εκανε καμια διαφορα τα χιονια μαλλον κανουν καλυτερη δουλεια!! παντως αρχιζω να πιστευω οτι ειναι burn in επειδη την εχω βαλει πολλες ωρες σε ζουμ κ σε μπαρες,χιονια δν ειναι εντονο μονο στο πρασινο εμφανιζεται. φυσικα κ αυτα τα προβληματα δεν καλυπτονται απ την εγγυηση!!! το αναφερει κ το manual λεει πριν επικοινωνησετε με τον service...διαβαστε για να μαθετε κ να την παθετε :P οσο αναφορα των Browser δεν εχει browser! ωστοσο παιζει youtube , εχει facebook εχει shoutcast radio , εχει ενημερωση σχετικα με νεες κινηματογραφικες ταινιες... παιχνιδια , κατι τυπου πασιεντζας black jack ... ωστοσο υπαρχουν εφαρμογες σε android kai applestore για την ST που μπορεις να την τηλεχειριστης κτλπ

Κι εσύ kisto την 50άρα έχεις? Η αγορά έγινε από ηλεκτρονική?

οχι εγω εχω την 42 αρα κ την πηρα απ το πλαισιο εγω ειχα ενα θεματακι με κατι σαν κολες στο επανω μερος δεξια ειχα ανεβασει κ σχετικες φωτο σε παλαιοτερο μου ποστ σε αυτο το τοπικ ,την εστειλα στο σερβις κ τους ρωτησα γιατι υπαρχουν αυτες οι κολες.κ αυτοι δεν εβλεπαν τιποτα τους εστειλα σχετικες φωτο κ μου παν οτι αυτα που φαινονται στη φωτο δν τα βλεπουν στην τηλεοραση.... κ την επεστρεψαν κ οπως ηταν λογικο η κολες εξακολουθουσαν να ειναι στην τηλεοραση αλλα δν ασχολουμε τωρα σιγα.. απλα κ τοτε την εστειλα επειδη μου παν τα παιδια εδω να την στειλω για να μη μου τα γυριζει το σερβις αν συμβει κατι στο μελλον του τυπου προσπαθησες να ανοιξεις την τηλεοραση κ τετοια...

Μέχρι τώρα έχω διαβάσει όλο τα νήματα για τις G30 , GT30 και ST30 μόνο εδώ διάβασα τόσες πολλές αναφορές για burn in και image retention και ειδικά στις τελευταίες σελίδες είναι πολύ έντονα τα φαινόμενα (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Mε έχει προβληματίσει αυτό γιατί την Τρίτη μάλλον θα γίνω κι εγώ κάτοχος της 50ST30 και όχι τίποτε άλλο μου έχουν βγει τα μάτια εδώ και 1 εβδομάδα από το διάβασμα.:computer:

Last edited:
Τελικό αποτέλεσμα ... μετά από πολύ ... "χιόνι" μήπως και φύγει ένα αχνό αποτύπωμα... έχει παραμείνει ελάχιστο που για να το δείς σε πράσινο φόντο πρέπει να προσπαθήσεις αρκετά και να ξέρεις τι ψάχνεις να βρεις αλλά υπάρχει. Η ερώτηση είναι εξής. Ωραία το απέκτησα δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω προς το παρόν και επίπτωση επί της πραγματικής χρήσης δεν υφίσταται. Αρα μιλάμε για burn in σωστά? Υπάρχει περίπτωση να χειροτερέψει η κατάσταση στο συγκεκριμένο σημείο και να έχω αλοίωση χρωμάτων η συνεχίζω άφοβα? Εχω ξεπεράσει τις 400 ώρες

Λοιποον Μολις αγορασα το rayman origins για ps3. Και εχω φαει τρελη ξενερα μαλλον το παιχνιδι τρεχει στα 50hz και η κινηση του ειναι τραγικη το παιχνιδι ειναι 2d ειναι platform και δεν εχει επιλογη για 3d. Ειναι αρκετα γρηγορο και οταν τρεχω τα παντα αφηνουν πισω ιχνος ghosting οταν τωρα ενεργοποιω την μετατροπη απο 2d-3d η κινηση στην εικονα ειναι τελεια. Υποθετω λοιπον πως το παιχνιδι επειδι ειναι Pal ειναι στα 50hz

Αλλα ολα τα παιχνιδια που εχω παιξει ειναι pal.... και δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο . Δοκιμασα σε ολα τα presets game,cinema, true cinema και με p-nρ και ifc και δεν ειδα καμια διαφορα

Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι ??

καμια ιδεα κανεις ?

για να δω 3d με αναπαραγωγη απο pc φτανει να το εχω συνδεσει με καλωδιο dvi σε hdmi η πρεπει να εχει η καρτα εξοδο hdmi 1.4?
εχω μια ΑΤΙ 4850 με 2 εξοδους DVI.

για να δω 3d με αναπαραγωγη απο pc φτανει να το εχω συνδεσει με καλωδιο dvi σε hdmi η πρεπει να εχει η καρτα εξοδο hdmi 1.4?

Μαλλον δεν μπορεις να δεις 3d με την 4850

Μόνο side by side/top/down με αυτή την κάρτα. Για 3Δ χρειάζεται σειρά 6000 από ΑΤΙ.

οκ οποτε θα παω στη λυση του media player αντι για νεα καρτα γραφικων, ασε που δε ξερω καν αν η καρτα ηχου του pc μου εχει full hd-ma passthrough οποτε ενας λογος παραπανω για media player.
μιας και πλησιαζει η στιγμη για την αγορα της TV,να ρωτησω αν εχουν εξαλειφθει τα οσα φαινομενα Fluctuating Brightness με τα νεοτερα firmware?
ακομα διαβασα σε διαφορα reviews οτι τα ανεμιστηρια κανουν αρκετο θορυβο και οτι χανει brightness μετα απο καποιους μηνες χρησης, οσοι την εχουν καιρο εχουν παρατηρησει κατι τετοιο?

παιδια μολις ειδα οτι στο αμερικανικο amazon εχει την 50" με 664 ευρω και την 55" με 823 και μαλιστα με free shipping! τι παιζει?? λετε να την χτυπησω απεξω?

edit: νωρις χαρηκα μαλλον οταν παω στο checkout μου λεει We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order. :(

Last edited:
παιδια μολις ειδα οτι στο αμερικανικο amazon εχει την 50" με 664 ευρω και την 55" με 823 και μαλιστα με free shipping! τι παιζει?? λετε να την χτυπησω απεξω?

edit: νωρις χαρηκα μαλλον οταν παω στο checkout μου λεει We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order. :(

Θα ετρωγες το καπελο στο τελωνειο μετα