Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδια μολις ειδα οτι στο αμερικανικο amazon εχει την 50" με 664 ευρω και την 55" με 823 και μαλιστα με free shipping! τι παιζει?? λετε να την χτυπησω απεξω?

edit: νωρις χαρηκα μαλλον οταν παω στο checkout μου λεει We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order. :(

Θα ετρωγες το καπελο στο τελωνειο μετα

Kαι την πίκρα του ότι δεν θα έπιανε κανένα κανάλι ο τηλεοπτικός δέκτης της εδώ...

παιδια νομιζω οτι ψαχνετε "ψηλο στα αχυρα",δεν υπαρχει TV που δεν θα εχει προβληματα,ακομη κ η VT-30 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ εχει καποια θεματα,καλα δεν μιλαω για τις LED,νομιζω οτι τα ξερετε καλυτερα απο μενα κ τα εχουμε συζητησει πολλες φορες εδω,για τιμες δεν μιλαω γιατι εχουν σχεδον διπλασια τιμη .Εγω ξερω οτι με 950ευρα πηρα 50αρα κ η τηλεοραση "πυροβολαει" !!!

Συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλήσαντα. Η τηλεόραση είναι πάρα πολύ καλή και σε ιδιαίτερα καλή τιμή.

Τελικό αποτέλεσμα ... μετά από πολύ ... "χιόνι" μήπως και φύγει ένα αχνό αποτύπωμα... έχει παραμείνει ελάχιστο που για να το δείς σε πράσινο φόντο πρέπει να προσπαθήσεις αρκετά και να ξέρεις τι ψάχνεις να βρεις αλλά υπάρχει. Η ερώτηση είναι εξής. Ωραία το απέκτησα δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω προς το παρόν και επίπτωση επί της πραγματικής χρήσης δεν υφίσταται. Αρα μιλάμε για burn in σωστά? Υπάρχει περίπτωση να χειροτερέψει η κατάσταση στο συγκεκριμένο σημείο και να έχω αλοίωση χρωμάτων η συνεχίζω άφοβα? Εχω ξεπεράσει τις 400 ώρες

ρε παιδιά να μην ανυσηχώ δηλαδή για επιδείνωση της κατάστασης???

παιδια η Panasonic τουλαχιστον η 42 είναι ελεος!!! διοτι εχω μια philips 42 http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=en&scy=se&ctn=42PF5320/10
plasma και την εχω απ το 2004 η τηλεοραση δεν στρωθηκε κ δεν προσεχτικε ποτε!!! απ την πρωτη μερα την εβαλα να παιζει σε δυναμικο προφιλ εβλεπα και βλεπω μονο τηλεοπτικο σημα (ταινιες βλεπω 1 το μηνα ...) εχω παγωσει εικονα για αρκετη ωρα κ πριν λιγο εβαλα το cd με τα χιονια κ το παγωσα στην κοκκινη - ασπρη κ πρασινη εικονα κ δεν εχει την παραμικρη σκια!!! τυχαιο????........ δεν νομιζω!! απ την αλλη την πανασονικ την προσεξα απ την αρχη.. στις φωτεινοτητες στα ζουμ.. κ τωρα παλευω με χιονια κ μπαρες για να απομακρυνω τα λογοτυπα του μεγκα κ του αντεννα .. κ βλεπω τηλεοπτικο σε ζουμ...χωρις τρελα αποτελεσματα...

εμενα δεν εχει προβλημα η 46αρα και δεν την προσεξα ιδιαιτερα... Διαβαζει και ntfs δοκιμασα σημερα ενα 32gb στικακι με το avatar σε mkv sbs και το ειδε μια χαρα

Mε αυτα που διαβασα εδω ειπα κ εγω να κατεβασω το βιντεακι με τα χρωματα κ να τσεκαρω για τυχον αποτυπωματα,μετα απο πολυ ωρα δεν εντοπισα το παραμικρο σε οποιο χρωμα κ αν εκανα το τεστ,η tv ειναι στις 190 ωρες περιπου...να ρωτησω,τωρα που θα περασω τις 200 να αλλαξω τις ρυθμισεις? η να τις αφησω οπως τις εχω? εχεις κανεις να προτηνει τιποτα ρυθμησεις?Ποσες ωρες θελει περιπου να παιξει ωστε να μην υπαρχει προβλημα με τυχον σταμπες απο καναλια...
YΓ. Η tv παιζει μονο ταινιες HD κ τηλεοπτικο Digea σε μεγεθυνση (εκτος κ αν εχει ταινια κ χρειαζεται να διαβαζω υποτιτλους,βεβαια στις διαφημισεις αλλαζω καναλι για λιγο)...PS3 ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΠΑΝΩ..

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Mε αυτα που διαβασα εδω ειπα κ εγω να κατεβασω το βιντεακι με τα χρωματα κ να τσεκαρω για τυχον αποτυπωματα,μετα απο πολυ ωρα δεν εντοπισα το παραμικρο σε οποιο χρωμα κ αν εκανα το τεστ,η tv ειναι στις 190 ωρες περιπου...να ρωτησω,τωρα που θα περασω τις 200 να αλλαξω τις ρυθμισεις? η να τις αφησω οπως τις εχω? εχεις κανεις να προτηνει τιποτα ρυθμησεις?Ποσες ωρες θελει περιπου να παιξει ωστε να μην υπαρχει προβλημα με τυχον σταμπες απο καναλια...
YΓ. Η tv παιζει μονο ταινιες HD κ τηλεοπτικο Digea σε μεγεθυνση (εκτος κ αν εχει ταινια κ χρειαζεται να διαβαζω υποτιτλους,βεβαια στις διαφημισεις αλλαζω καναλι για λιγο)...PS3 ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΠΑΝΩ..
Πόσων ιντζών είναι?

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σχετικά με τον χρόνο που έχει δουλέψει η τηλεόραση υπάρχει δυνατότητα να το δω χωρίς να μπω σε Service mode. Αν όχι ξέρει κανείς την διαδικασία;

Καλησπέρα! Καινούργιος κάτοχος και γω της εν λόγω tv! Μόλις 3 μερα σήμερα, όλα καλά μέχρι τωρα! Ειναι όντως εντυπωσιακή!
Μια ερώτηση να κάνω, γιατί έχω ψάξει όλο το νετ! Έχει καταφέρει κανείς να δει 3d ταινια με υπότίτλους απο τον ενσωμάτωμενο player?

εχω καταφερει να δω 3d σποτακια απ τον ενσωματομενο Player μην περιμενεις πολλα απ τον player διοτι δεν παιζει ελληνικους υποτιτλους...αν ειναι πολυ μεγαλα τα αρχεια ισως αδυνατει να τα διαχειριστη.. γενικα χτυπα ενα wd tv live η wd tv live hub να χεις το κεφαλι σου ησυχο!

3δ ταινία έχω δει χωρίς πρόβλημα, στις 2δ ενσωματώνω ελληνικούς αλλά στις 3δ δεν γίνεται νομίζω.. Εκτός και αν το έχει κάνει άλλος.

Τωρα για τον wd live ειναι προτεραιότητα, απλά το καθυστερώ λίγο να πέσει η τιμή του 3gen μιας και το πλαίσιο τον έχει τσιμπημένο..

Παίδες, χθες έπαιζα ένα mkv από τον WD Passport καρφωμένο στη USB2 της TV.
Αυτό που χάνει key frames αρκετά συχνά είναι λόγω του player να φανταστώ ή του δίσκου (χλωμό)? hmm

Καλησπέρα! Καινούργιος κάτοχος και γω της εν λόγω tv! Μόλις 3 μερα σήμερα, όλα καλά μέχρι τωρα! Ειναι όντως εντυπωσιακή!
Μια ερώτηση να κάνω, γιατί έχω ψάξει όλο το νετ! Έχει καταφέρει κανείς να δει 3d ταινια με υπότίτλους απο τον ενσωμάτωμενο player?
Δε νομιζω να γινεται. Αν δεν κολλαει η ταινια δεν θα εμφανιζονται οι υποτιτλοι (sub/idx)

Έχει δοκιμάσει κανείς αναπαραγωγή 3D ταινίας από PS3?
Παίζει κανονικά και με υποτίτλους?

Last edited:
καλησπέρα και απο εμένα....μόλις πριν λίγο έκανα την παραγγελία της συγκεκριμένης τηλεόρασης.μετά από οσα διάβασα εδώ μέσα με πείσατε να την πάρω.σε 2 μέρες λοιπόν θα την έχω και θα μπορώ να μοιραστώ και εγώ μαζί σας τις εμπειρίες μου.μπορησηείτε να με βοηθήσετε με το θέμα των ρυθμίσεων οσο αφορά στο στρώσιμο της?θέλω να το κάνω σωστά....και μια ερώτηση.η συσκευασία περιέχει γυαλιά 3d?φαντάζομαι πως οχι,απλά ελπίζω μια και οι τιμές που είδα με αποθάρρυναν καπως.

Έχει δοκιμάσει κανείς αναπαραγωγή 3D ταινίας από PS3?
Παίζει κανονικά και με υποτίτλους?

λοιπον το playstation 3 παιζει παιζει 3d Bluray αψογα!! αν θες να βλεπεις ταινιες απο ιντερνετ τοτε οι εξωτερικοι 3d υποτιτλοι επειδη ειναι sub/idx δεν τους διαβαζει το Playstation...ως εκτουτου για να μπορεσει το play να διαβασει εξωτερικο δισκο τοτε θα πρεπει απο πριν ο δισκος να εχει διαμορφωθει σε fat32....κουκουρουκου....αν επιχειρησεις να το κανεις streaming απ το pc τοτε παλι ξεχνα το διοτι κανει κολληματα λογο του μεγαλου ογκου δεδομενων στις 3d ταινιες.. αν θες να το χρησιμοποιεισεις για ταινιες κρατα το μονο ως blueray player αλλα θα πρεπει να περασεις το καινουργιο του firmware με οτι αυτο συνεπαγετε δηλαδη χανεις πλεον το πλεονεκτημα να περνας τα παιχνιδια στο play κ να τα παιζεις απο εκει...(me tin xrisi tou flasakiou).

καλα μιλαμε τα εχω λιωσει τα εργαλεια εχω κανει του κοσμου τα πειραματα για να δω μια ταινια.... πηρα wd tv live κ σωθηκα απ ολα!

Last edited:
Thanks για τις πληροφορίες!!!

Τα ζυγίζω λόγω budget για να δω τελικά πόσα θα φύγουν σαν πακέτο (TV, γυαλιά, media player...) Τουλάχιστον αρχικά ως 3D DVD BlueRay Player μπορεί να παίξει..

καλησπέρα και απο εμένα....μόλις πριν λίγο έκανα την παραγγελία της συγκεκριμένης τηλεόρασης.μετά από οσα διάβασα εδώ μέσα με πείσατε να την πάρω.σε 2 μέρες λοιπόν θα την έχω και θα μπορώ να μοιραστώ και εγώ μαζί σας τις εμπειρίες μου.μπορησηείτε να με βοηθήσετε με το θέμα των ρυθμίσεων οσο αφορά στο στρώσιμο της?θέλω να το κάνω σωστά....και μια ερώτηση.η συσκευασία περιέχει γυαλιά 3d?φαντάζομαι πως οχι,απλά ελπίζω μια και οι τιμές που είδα με αποθάρρυναν καπως.

Καλοριζικη, και καλοριζικος και εσυ στο φόρουμ.

Έκανες καλη επιλογη.

Γυαλιά δεν έχει , εκτός αν τα είχε προσφορά το μαγαζι που την παρηγγειλες, που φαντάζομαι θα το ήξερες.