Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ολοκλήρωσες το "τεστ" 3Δ του οδηγού της κάρτας γραφικών της 430; Αν δεν περάσεις με επιτυχία το "τεστ", δεν ενεργοποιεί το 3Δ η κάρτα γραφικών (την είχα παλιά την 430).

Βοήθεια από τους πιο ειδικούς!
Λοιπόν, επειδή δεν έχω ξεκαθαρίσει τη χρήση και διαφορά των 24/50 και 60 HZ σε παίξιμο αρχείων, παρακαλώ να με βοηθήσετε να τα ξεμπερδέψω.
Λοιπόν, έχω συνδεδεμένο στην τηλεόραση δορυφορικό αποκωδικοποιητή με επιλογή εξόδου 1080i/50Hz. Έχει δυνατότητα και επιλογής 1080i/60Hz. Τι να προτιμήσω και ποιά η διαφορά;
Επίσης έχω συνδέσει media player (egreat) και αυτόν τον έχω στη ρύθμιση εξόδου 1080p/23.97 Γιατί κάποιος να επιλέξει αντί 23.97 τα 50 ή 60Hz στον media player;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

Ρε φιλαράκια νιώθω πολυ χάλια πρότεινα σε φίλο να πάρει την ST30 και μάλλον έπαθε ζημιά από τον Αντ1!!Το έχω πάρει βαριά γιατί του έλεγα για τα καλά των πλάσμα και μέχρι πριν από λίγες μέρες με αποθέωνε!!εδώ και ένα 10ημερο όμως που έχει το πρόβλημα μου λέει το πολύ απλό τι να την κάνω την ανώτερη εικόνα αν πεθάνω από το άγχος μην τυχόν...και να που έγινε!!!Το τρελό είναι ότι από επίμονο παίξιμο παιχνιδιών δεν του έβγαλε ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤ1!!!!Μην αρχίσουμε να προτείνουμε λύσεις έχει κάνει τα πάντα!!!Άπλα ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΑ

Πολύ δραματικά παρουσιάζεις την κατάσταση. Ο γιατρός λέει να κάνει χιονοθεραπεία για μερικές ολονυκτίες και την ημέρα να γίνεται θέαση τηλεοπτικού σε zoom 1, για να μην φαίνονται τα logos.

Συμφωνώ κι εγώ με τον Locke! Παρατήρησα κι εγώ ότι σε μαύρο (κενή είσοδος τηλεόρασης) είχα αχνό το logo του mega (μετά και από 5ωρη θέαση λόγω του ότι αποκοιμήθηκα με ανοικτή την τηλεόραση).
Σήμερα, μόλις 2 μέρες μετά και βλέποντας σε zoom 1 ώστε να μη φαίνεται το logo, σε συνδυασμό με 6 ώρες λευκής κυλιόμενης μπάρας, το αποτύπωμα έχει σχεδόν εξαφανιστεί και μόνο με επίμονο ψάξιμο από 10-20cm μπορώ να ξεχωρίσω ότι κάτι έχει παραμείνει.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ρε φιλαράκια νιώθω πολυ χάλια πρότεινα σε φίλο να πάρει την ST30 και μάλλον έπαθε ζημιά από τον Αντ1!!Το έχω πάρει βαριά γιατί του έλεγα για τα καλά των πλάσμα και μέχρι πριν από λίγες μέρες με αποθέωνε!!εδώ και ένα 10ημερο όμως που έχει το πρόβλημα μου λέει το πολύ απλό τι να την κάνω την ανώτερη εικόνα αν πεθάνω από το άγχος μην τυχόν...και να που έγινε!!!Το τρελό είναι ότι από επίμονο παίξιμο παιχνιδιών δεν του έβγαλε ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤ1!!!!Μην αρχίσουμε να προτείνουμε λύσεις έχει κάνει τα πάντα!!!Άπλα ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΑ

Μόνο τα χίονια να παίξουν με τέρμα αντίθεση - φωτεινότητα.

Ολοκλήρωσες το "τεστ" 3Δ του οδηγού της κάρτας γραφικών της 430; Αν δεν περάσεις με επιτυχία το "τεστ", δεν ενεργοποιεί το 3Δ η κάρτα γραφικών (την είχα παλιά την 430).

Ευχαριστώ πολύ, αυτό ήταν το πρόβλημα! Να εκμεταλλευθώ την προηγούμενη εμπειρία και να ρωτήσω εάν είναι δυνατή η απευθείας -αυτόματη- ενεργοποίηση του 3D Vision της κάρτας γραφικών κάθε φορά που είναι απαραίτητο, αντί για τη χειροκίνητη μέσω του control panel της nVidia;
Επίσης μία παρατήρηση: η αναπαραγωγή 3D λειτουργεί και δίχως καλώδιο HDMI 1.4, αλλά με "απλό" 1.3.

Μην σε νοιάζει.
καλύτερα πλάσμα από τα χάλια μιας lcd,led,med κτλ στα ίδια λεφτά.

παιδια να ρωτησω τωρα τελευταια σε τελειως μαυρη εικονα σε κενη εισοδο βασικα . Στην δεξια μερια της οθονης εχω δει κατι σαν ir. Να σας το περιγραψω ειναι σαν να ειναι πιο ανοιχτο το μαυρο οποτε λογικα δεν ειναι burn in αφου συνηθως ειναι πιο σκουρο το burn in.

To Περιεργο ειναι οτι αναλογα με την εισοδο που διαλεω παντα κενη αυτο φαινεται ποτε λιγοτερο ποτε περισοτερο, Ακομα οταν εχω καποια πηγη φωτος στην οθονη το σημειο αυτο κανει κατι σαν dim και γινεται πιο σκοτεινο. Οταν Βλεπω 3d που η οθονη ειναι πιο φωτεινη Εχω τελεια ομοιομορφια.

Ακομα μου φανηκε σαν να παλλεται το σημειο αυτο, Ενω γυρω γυρω η φωτεινοτητα εμενε σταθερη σε τελειος μαυρη οθονη. Εκει εκανε σαν ενα ελαφρι flactuation

Λοιπόν ξεκινώ και γράφω.Μέτα από πολύ ψάξιμο διαπίστωσα ότι η 30 σειρά είναι πολύ ευαίσθητη σε αποτυπώματα όταν παίζει υλικό 50hz!!Αυτό το συμπέρανα γιατί σε υλικό από παιχνιδοκονσολα η μπλου ρει που είναι όλα σε 60 δεν μου έχει αφήσει το παραμικρό...Ας δώσει κάποιος ειδικότερος μια εξήγηση,έχοντας του δώσει την αφορμή να το ψάξει!!!Οπότε πλέον σε νοβα η digea που είναι 50αρι το μέγιστο στο ifc κοινός 60hz είναι μονόδρομος...Mακαρι να ισχύει αυτό και να φύγει το άγχος σε πολλούς από εμάς...

επικρατεί μια άποψη ότι μεγάλοι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι πχ 2,5 ή 3Τ δεν είναι συμαβατοι με διάφορες τηλεοράσεις. Ισχύει αυτό για τον media player της ST30 και άρα να αποφύγω να αγοράσω τέτοιον δισκο ή να προχωρήσω άφοβα?

Επειδή παρατηρώ μία υστερία με το IR ,προτείνω ως λύση το πολύ zapping. Προσωπικά αν είναι να έχω τέτοιο άγχος με την τηλεόραση καλύτερα LCD και πάλι LCD. Έτσι και αλλιώς σε μία πενταετία θα πάμε για άλλα!

Εγω προσωπικά δεν έχω σσχοληθεί καθόλου ούτε με στρώσιμο, ούτε βλέπω κανάλια με zoom, ούτε με τίποτα και είμαι μια χαρά.
μέχρι στιγμής...

Εγω προσωπικά δεν έχω σσχοληθεί καθόλου ούτε με στρώσιμο, ούτε βλέπω κανάλια με zoom, ούτε με τίποτα και είμαι μια χαρά.
μέχρι στιγμής...

Μπορεί απλά να νομίζεις ότι είσαι μια χαρά και όταν θα είναι εμφανές το burn-in θα είναι πολύ αργά.

Μια μικρή ενημέρωση για το δικό μου burn-in(?).
Μετά απο αρκετές ωρίτσες με τη μπάρα, έχει φύγει σχεδόν εντελώς.
Πχ. στο γκρι δε φαίνεται πλέον, ενώ πριν φαινόταν.
Ίσως σε πιο ψαγμένα patterns να φαίνεται, αλλά δε με απασχολεί το θέμα.

Θα συνεχίσω όμως να τρέχω τη μπάρα για μερικές (10?) μέρες ακόμα.

Μην ταλαιπωρείς την τηλεόραση με τις μπάρες τσάμπα. Αν δεν φαίνεται και το ψάχνεις, ότι έμεινε θα φύγει μόνο του με την πάροδο του χρόνου.
Γιατί να χαλάς την ζωή των φωσφώρων τσάμπα;

Μην ταλαιπωρείς την τηλεόραση με τις μπάρες τσάμπα. Αν δεν φαίνεται και το ψάχνεις, ότι έμεινε θα φύγει μόνο του με την πάροδο του χρόνου.
Γιατί να χαλάς την ζωή των φωσφώρων τσάμπα;

Λες ε;
Up to 100k ώρες ζωής λέει η Panasonic. :p
(Αλήθεια οι 100k ώρες είναι και καλά μέχρι να πέσει η "δύναμη" των φωσφώρων στο μισό; )

Κανένα νεο κανείς με τα γυαλιά?

Ναι. Κάλεσα σήμερα ξανά στην Ηλεκτρονική και μου είπαν ότι η ενημέρωση είναι για μέσα Φεβρουαρίου.
Τους λέω "τι μέσα Φεβρουαρίου... Από αρχές Ιανουαρίου, πήγε μέσα, αρχές Φεβρουαρίου και τώρα μέσα Φεβρουαρίου..." Σιωπή...
Ετοιμάζω άλλη μια καταγγελία. Έχω ήδη στείλει στο efpolis. Η 'αλλη για ΙΝΚΑ;