Βάλε το AV και βάλε το Brightness τέρμα (λογικά στο 30), πάντα σε Cinema mode.
Αυτό κάνω, απλά πρέπει να βρω μια ψηφιακή πρώτα!
Αλήθεια, τι λένε σ'αυτές τις περιπτώσεις; Εννοώ, προτείνουν καμιά λύση (πχ. αλλαγή panel) ή τίποτα;![]()
διαβαζοντας το σχόλιο του φίλου το δοκίμασα και στη δική μου st30 και είδα dse στο κέντρο πιο έντονα και στα δεξιά λιγότερο.Πάρε τηλέφωνο. Αρκεί να καταλάβουν τι θέλεις να τους πεις. Γιατί κι εκεί θα έχεις θέμα συνεννόησης. Και αν θες, πάρε φωτό σε απόλυτο σκοτάδι για να μην υπάρχουν αντανακλάσεις. Βάλε το AV και βάλε το Brightness τέρμα (λογικά στο 30), πάντα σε Cinema mode. Αν τους πάρεις, πες τους ότι υπάρχουν και άλλοι που έχουν αναφέρει το ίδιο πρόβλημα μπας κι έτσι καταλάβουν.
Καλημερα σας. Να ρωτησω αν ειναι προβλημα οι υποτιτλοι που δεν φευγουν-η σκια τους πως να το πω-το αποτυπωμα που αφηνουν και πως αντιμετωπιζεται? Αλλο δεν εχω διαπιστωσει, εδω κι εναν χρονο την εχω, παιζει στο cinema και στο κανονικο, φοβαμαι να τη βαλω στο δυναμικο.
Τι θα κάνουμε με το dse χτες στο ποδόσφαιρο φαινότανε στα δεξιά.
Γιατί να την βάλεις στο δυναμικό? Το mode αυτό αποτελεί κίνδυνο για τα μάτια.
Όσο για το image retention από υποτίτλους δυστυχώς οι τελευταίες 2-3 σειρές Panasonic είναι χειρότερες απο παλιότερα στο θέμα αυτο και πολλοί έχουν αναφέρει πρόβλημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.