Burn in ειναι γιατι αλλιως θα ειχε εξαφανιστεί μετα απο 1 μήνα. Την ειχα ξεχασει στον Σκαι για κανα 3ωρο. Καπως εχει μειωθει η ενταση του απο οτι ηταν στην αρχη αλλα εχει μεινει ακομα εκει:furious3: Δεν υπαρχει κανενας τροπος για να καθαρισει? Αφησα και την λευκη μπαρα να παιξει για ωρες αλλα τίποτα. Λεω να την αφησω για κανα 2 μερες ναι παιζει συνεχει μηπως....Αν είναι burn in, δεν μπορεί να βοηθήσει κανείς. Αν όχι, θα σου πρότεινα να κατεβάσεις το anti-IR green edition και να το βάζεις κάποιες ώρες την ημέρα και ταυτόχρονα να αποφύγεις να έχεις λογόρυπα στο ίδιο σημείο (ίσως με zoom) μέχρι να καθαρίσει. Burn In πως να γίνει; Πόση ώρα την άφησες να παίζει στο ΣΚΑΙ;
Καλά με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου τον Burn in θα ήταν δυνατόν και μέσα στα πρώτα 10 λεπτά:slapface:Burn in με 3 ώρες δεν υφίσταται, ακόμα και αν είχε ο ΣΚΑΙ 3ωρη διάλεξη Μπάμπη Παπαδημητρίου για την ασφάλεια του τραπεζικού συστήματος.:beatnik2:
Αν ήταν έτσι, οι οθόνες μας θα ήταν γεμάτες με λογότυπα καναλιών και θα έμοιαζαν με άλμπουμ της Panini.
Μήπως είναι κάποιο επίμονο ir?
Θετικό το γεγονός ότι εξασθενεί, έστω και αργά.
μεταχειρισμενο πανελ πλασμα????εισαι σιγουρος??πας για νεα τηλεορασουλα με την εγγυηση της και την χαρα να ανοιγεις την κουτα!!!!!.καλησπέρα
έχω την συγκεκριμένη τηλεόραση στις 50 ιντσες και μου παρουσίασε πρόβλημα το πανελ. υπάρχει περιπτωση να βρω κανενα μεταχειρισμένο...? γιατί το καινουργιο μου είπαν ότι κανει 1500 ευρώ
ευχαριστώ
Τότε και πάλι θα έχεις τη χαρά να πας για νέα τηλεόραση και τη χαρά να ανοίγεις κούτα , αλλά τη λύπη να πληρώνεις δυστυχώς.δυστυχώς δε έχω εγγύηση :bigcry::furious3:
Τότε και πάλι θα έχεις τη χαρά να πας για νέα τηλεόραση και τη χαρά να ανοίγεις κούτα , αλλά τη λύπη να πληρώνεις δυστυχώς.
Για μεταχειρισμένο πάνελ ούτε να το σκέφτεσαι, για καινούργιο και πάλι με τίποτα, σε αυτή τη τιμή παίρνεις καινούργια πολύ καλή 55αρα.
Ναι το άτιμο, εκεί και για μένα είναι το 50% της χαράς της αγοράς, που αν όταν τη βάλεις στη πρίζα σε δικαιώσει το αποτέλεσμα τότε φτάνει το 100% της χαράς, αν πάλι όχι, σφυρίζεις κλέφτικα μέχρι να αποδεχτείς αυτό που έχεις και κοιτάζεις το κουτί της.......ρε παιδια δεν ειναι το καλυτερο κομματι το ξεσφραγισμα μιας νεας τηλεορασης????