Panasonic Plasma ST50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Χρόνια πολλά!
Γιώργο Γαλάνη αξίζει τελικά το calibration στην st50? Είμαι κάτοχος της ίδιας τηλεόρασης.
Πόσο βελτιώνεται η εικόνα , και πόσο είναι τελικά το κόστος ενός επαγγελματικού calibration?
Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη και σκέφτομαι να προχωρήσω σε αυτή την επιλογή.
Ευχαριστώ.

Χρησιμοποιεί κανείς τον media server για να παίζει μουσική που έχει στον υπολογιστή; Δοκίμασα να το κάνω, όλα δουλεύουν όμορφα και καλά, όμως υπάρχει μία μικρή παραφωνία, ότι τα τραγούδια στα άλμπουμ δεν εμφανίζονται με σειρά, αλλά ανακατεμένα. Τα τραγούδια είναι μια χαρά φτιαγμένα με τα tags τους και όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;

Χρόνια πολλά!
Γιώργο Γαλάνη αξίζει τελικά το calibration στην st50? Είμαι κάτοχος της ίδιας τηλεόρασης.
Πόσο βελτιώνεται η εικόνα , και πόσο είναι τελικά το κόστος ενός επαγγελματικού calibration?
Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη και σκέφτομαι να προχωρήσω σε αυτή την επιλογή.
Ευχαριστώ.
Χρονια καλα,επιλεγω παντα επαγγελματια για μη πιστοποιημενα THX ,isf προβολικα η τηλεορασεις.Προσπαθω να παιρνω το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα προσαρμοσμενο στις συνθηκες του χωρου μου και να οδηγω τα μηχανηματα στα ορια τους.Με αυτο το πνευμα επιλεγω τον επαγγελματια,αλλοι οχι.Η τιμη καθοριζετε απο τον επαγγελματια.Σου στελνω πμ με το τηλεφωνο του.

Περιμένω να γίνει αντικατασταση της tv. Ελπίζω η καινούργια να μην εχει το πρόβλημα με το wifi. Κρίμα πάντως να εχει τόσα κουσούρια . Αντε να δούμε

Περιμένω να γίνει αντικατασταση της tv. Ελπίζω η καινούργια να μην εχει το πρόβλημα με το wifi. Κρίμα πάντως να εχει τόσα κουσούρια . Αντε να δούμε
Τι πρόβλημα σου παρουσίασε;

Στο δεξι μερος είχα τις κάθετες γραμμες οποτε και πηρα τηλ για αλλαγή άμεσος. Μέχρι να μου φέρουν όμως καινούργια παρατήρησα οτι ενω συντονίζω τα τηλεοπτικά κανάλια μετα από 1-2 φορες άνοιξε κλείσε την tv κολλάει το moden της και δεν το βρησκει. Αναγκαστικά πρέπει να κανεις επαναφορά εργοστάσιακων ρυθμίσεων για να βρει το modem πάλι.Οχι οτι καλυτερο , αντε πάλι απο την αρχη ολες η ρυθμίσεις

Στο δεξι μερος είχα τις κάθετες γραμμες οποτε και πηρα τηλ για αλλαγή άμεσος. Μέχρι να μου φέρουν όμως καινούργια παρατήρησα οτι ενω συντονίζω τα τηλεοπτικά κανάλια μετα από 1-2 φορες άνοιξε κλείσε την tv κολλάει το moden της και δεν το βρησκει. Αναγκαστικά πρέπει να κανεις επαναφορά εργοστάσιακων ρυθμίσεων για να βρει το modem πάλι.Οχι οτι καλυτερο , αντε πάλι απο την αρχη ολες η ρυθμίσεις

Ναι και οι 4 55vt50 που ειχα, ειχαν το ιδιο προβλημα με το wifi...

γεια σας παιδιά

μάλλον σήμερα θα πάω να πάρω μια εκθεσιακή. Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους έχει παίξει 2 βδομάδες αλλά δεν πιστεύω με τίποτα. Οπότε ερώτηση 1η ισχύει πρώτον αυτό ώστε να τσεκάρω τις ώρες?? http://www.avclub.gr/forum/showthre...υπώσεις-Σχόλια?p=840916&viewfull=1#post840916

και δεύτερον σκέφτομαι να πάρω μαζί μου ένα στικάκι να τσεκάρω μήπως παίζει κανένα burn in... μπορείτε να προτείνεται κάποιο pattern γιατί διαβάζοντας ψιλοχάθηκα ...???

Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma ST50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

και δεύτερον σκέφτομαι να πάρω μαζί μου ένα στικάκι να τσεκάρω μήπως παίζει κανένα burn in... μπορείτε να προτείνεται κάποιο pattern γιατί διαβάζοντας ψιλοχάθηκα ...???Ευχαριστώ

Να πάρεις στικάκι με αυτό και να το σταματάς στα χρώματα για να εξετάζεις το πάνελ.

Άντε με το καλό!

sorry για το αργό feedback.

Για να πω την αλήθεια δεν περίμενα να με αφήσουν να τα κάνω όλα αυτά... αλλά έγιναν. Φυσικά και δεν είχε παίξει μόνο 15 μέρες αλλά δεν υπήρχε "δόλος". Μόλις έβαλα το breakin έπρεπε να είχα κάμερα να βλέπατε. Πολύ γέλιο. Τέλος καλό όλα καλά.

sorry για το αργό feedback.

Για να πω την αλήθεια δεν περίμενα να με αφήσουν να τα κάνω όλα αυτά... αλλά έγιναν. Φυσικά και δεν είχε παίξει μόνο 15 μέρες αλλά δεν υπήρχε "δόλος". Μόλις έβαλα το breakin έπρεπε να είχα κάμερα να βλέπατε. Πολύ γέλιο. Τέλος καλό όλα καλά.

Πόσες ώρες έδειξε τελικά; 4ψήφιο;! Το πάνελ ήταν θέατρο σκιών;!

Τώρα που δεν την πήρες μπορείς να μας πεις πόσο χαμηλότερα σου την έδιναν; Το έχω απορία.

Και φυσικά πως το δικαιολόγησαν όλο αυτό!!

Όχι τελικά την πήρα. Το δικαιολόγησαν λέγοντας πως έγινε λάθος και δεν υπήρχε δόλος. Ο έλεγχος ήταν εξονυχιστικός (pixel per pixel). Είχε περίπου κάνα 3 μηνο, Άτοκες 740 .

Ευχαριστώ

αυτό που με έχει παραξενέψει είναι ότι ο ενσωματωμένος player παίζει mkv μέσω usb αλλά δεν τα βλέπει καν από dlna... έχει δει κανείς κάτι παρόμοιο???

Ευχαριστώ

αυτό που με έχει παραξενέψει είναι ότι ο ενσωματωμένος player παίζει mkv μέσω usb αλλά δεν τα βλέπει καν από dlna... έχει δει κανείς κάτι παρόμοιο???

Είσαι σίγουρος; Ποιο πρόγραμμα κάνει share; Ρωτάω γιατί σε εμένα τα βλέπει κανονικά.

Όχι τελικά την πήρα. Το δικαιολόγησαν λέγοντας πως έγινε λάθος και δεν υπήρχε δόλος. Ο έλεγχος ήταν εξονυχιστικός (pixel per pixel). Είχε περίπου κάνα 3 μηνο, Άτοκες 740 .
Καλύτερα να μασούσα...:guitarist:

-740 είναι καλή τιμή.

Καλορίζικη!