αν μιλάμε για 50άρα φτιάχνεις την βάση (λογικά θα πρέπει να προεξέχουν οι βίδες - έτσι τουλάχιστον ήταν στις 30άρες πέρσι) και με την βοήθεια άλλου ατόμου την πιάνεις από το κουτί (το έχεις δίπλα μπροστά από το έπιπλο) και την περνάς πάνω στην βάση να κάτσουν οι βίδες.
στην 42άρα μπορείς να το κάνεις και μόνος σου (εγώ μόνος μου την έβαλα) αλλά οταν ήταν στον αέρα τα χρειάστηκα. οχι ξαπλωμένη προσοχή.
Γιατι οχι ξαπλωμενη?? Αν την βαλεις δηλαδη επανω σ'ενα στρωμα με τη πλατη παντα υπαρχει κινδυνος να παθει κατι το γυαλι μπροστα?Αφου δεν θα δεχεται πιεση εκει,δε ξερω ρωταω για να μαθω γιατι περιμενω κι εγω tv.Oι LED παντως δεν εχουν θεμα
σου απάντησε ο vertical. μια στο μύριο να γίνει η στραβή θα χαλαστείς χωρίς λόγο. δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που παρελήφθησαν με το τζάμι θρίψαλα λόγω κακής μεταφοράς. τελευταίο παράδειγμα του olaronso με την lg σε αντικατάσταση της 42vt30 που αν δεν κάνω λάθος ήρθε από το pixmania. και σε άλλους χρήστες έχει συμβεί.
σε μένα οι μεταφορείς του Κωτσόβολου την ανοίξανε μπροστά μου να δούμε αν είναι εντάξει. Δεν κάνω διαφήμιση εννοείται άλλωστε τσακώθηκα μαζί τους για να την έχω σήμερα. Οι πρώτες μου εντυπώσεις από την ταινία πάντως είναι πολύ καλές. Φτου μην την ματιάσω!
Mόλις βρέθηκα κι εγώ με μία 50st50 η οποία διανύει τη 2η ώρα λειτουργίας της , σε αντικατάσταση της samsung E550 .
Όπως και τις προηγούμενες , την ξάπλωσα στον καναπέ για να βιδώσω τη βάση .
Αυτο εγραψα κι εγω πιο πανω να τη ξαπλωσεις στο στρωμα.Δε ξερω βεβαια δεν ειχα ποτε plasma τις led παντως τις κανεις και κωλοτουμπα αν θες μιας και δεν εχουν τζαμι.Τελικα πηγες σε panny ε?Διαβαζοντας τα posts σου περιμενα οτι θα παρεις την e6500.Περιμενουμε εντυπωσεις και διαφορες απ την e550 αν κι απ οτι θυμαμαι επεσες σε προβληματικη tv και δε ξερω αν μπορει να γινει συγκριση.Οπως και να'χει καλοριζικη και η δικια σου και απροβληματιστη να ειναι!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.