Panasonic Plasma ST50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ρε παιδιά, ξέρει κανείς πως τις κάνουμε reset σε shipping condition? Ένα resea settings to default που πρόλαβα και έκανα (με ρώτησε 3 φορές εάν είμαι σίγουρος...) δεν άλλαξε τίποτα. Ούτε τα κανάλια, ούτε τις ρυθμίσεις έχασε.

Η ένδειξη info τι ανάλυση δείχνει όταν παίζεις 3Δ από τον υπολογιστή;

1080p 24 Hz. λες να φταιει που δεν ειναι 60 Hz? δυστυχως το PowerDVD δεν εχει επιλογη για 60, μονο για 24 Hz.

1080p 24 Hz. λες να φταιει που δεν ειναι 60 Hz? δυστυχως το PowerDVD δεν εχει επιλογη για 60, μονο για 24 Hz.

Έχεις ενεργοποιήσει το 3Δ από την κάρτα γραφικών; Αν είναι nvidia, έχεις τρέξει τον σχετικό οδηγό;

Οπότε υποστηρίζει frame packing. Όταν δοκιμάσεις να παίξεις κάτι από το power dvd σε 3Δ, η τηλεόραση αναγνωρίζει αυτόματα ότι δέχεται 3Δ είσοδο, και σε ρωτά αν θες αναπαραγωγή 3Δ;

ναι δειχνει κανονικα εντοπιστηκε σημα 3d και ειναι κανονικη η αισθηση. το μονο που αλλαζει ειναι οτι γραφει 3d σκετο δε λεει full HD 3d και μαλλον φταιει οτι το powerdvd στελνει σημα στα 24 hz αλλα απο τις ρυθμισεις του δεν ειδα καπου να αλλαζει στα 60.

Είναι σωστό να στέλνει στα 24Hz, σε αυτή την συχνότητα είναι αποθηκευμένο στο δισκάκι. Αν κατά την θέαση 3Δ η τηλεόραση στο info δείχνει ότι δέχεται σήμα 1080p, όλα είναι σωστά.

1080p/24 Hz 3D γραφει η TV.
εχεις παντως δικιο για τα Hz γιατι αμα παιζω το ιδιο δισκακι απο κανονικο επιτραπεζιο bluray player μου δειχνει η TV παλι 24 Hz.
δε το ειχα παρατηρησει αυτο νομιζα οτι ειναι σε 60.
το θεμα ειναι οτι εχει και την ενδειξη FULL HD 3D που δεν την δειχνει αμα παιζει η ταινια απο τον υπολογιστη.

πωωωωωωω φιλε εχεις δικιο!!!
το player το δειχνει!!!
χαχαχα να σε καλα φιλε δε θα το σκεφτομουνα με τιποτα!
με εβγαλες απο αυτο το αγχος!
σε ευχαριστω! :)

Από σήμερα προσθέστε και μένα στην λίστα. Για εντυπώσεις αργότερα, διότι δεν υπάρχει χρόνος για τίποτα αυτή τη στιγμή. Μία ερώτηση μόνο. Για να γλυτώσω χρόνο στρωσίματος, μπορώ να βάζω κάθε βράδυ όταν πάω για ύπνο να παίζουν οι κυλιόμενες ασπρόμαυρες μπάρες; Είναι κάτι που πρέπει να προσέξω αν το κάνω; Επίσης, αυτή τη στιγμή εκτός από τα ζουμ, όχι υπότιτλους κτλ κτλ, έχω ρίξει την αντίθεση στο 15, έχω και το ΕCO στο ΟΝ και δεν έχω πειράξει κάτι άλλο. Άλλωστε όπως είπα δεν υπαρχει χρόνος συνεπώς δεν ψάχνομαι για να την "χαρώ". Απλά επειδή σε λίγες μέρες θα ξαλαφρώσω, θέλω να την έχω προλάβει να την στρώσω μέχρι τότε.

Καλά τα πάω;;;

Καλόστρωτη και καλοθέατη !!! :ernaehrung004:

Η αντίθεση καλό είναι να μην ξεπερνάει το 30, δεν χρειάζεται να την κατεβάσεις και τόσο χαμηλά, όσο το 15. Το Eco απενεργοποίησέ το, είναι "επικίνδυνο" να είναι ενεργό κατά τις πρώτες ώρες...

Κάποιοι έχουν εφαρμόσει την τεχνική της μπάρας για να γράψουν ώρες, αλλά δεν υπάρχει λόγος να καταφεύγεις σε τέτοια μέσα. Η τηλεόραση "στρώνει" με αυτά που παρακολουθείς...

σε τι τιμη βρισκεται αυτη την στιγμη
ειναι αυτη που λεει ο σκρουτζ ?
η μπορεις να την βρεις φτηνοτερα και που ?

'Εκλεισα σχεδόν μια βδομάδα με την 50άρα. Τα θετικά τα ξέρετε, αν και ακομα δεν τα έχω απολαύσει λόγο της διαδικασίας στρωσίματος. Ακόμα όμως και έτσι, οι ταινίες είναι απολαυστικές.

Ακόμα αγώνα σε σοβαρό κανάλι δεν έχω δει, αλλά πρόλαβα χθες λίγο ολλανδικό στο ΣπορΤV. Αυτό που παρατήρησα είναι 2-3 κάθετες γραμμές στο κέντρο και αριστερά όταν κινείται η κάμερα, αλλά πολύ αχνές. Το θέμα είναι ότι όταν ανέβασα τις επιδόσεις της τηλεόρασεις στα δεδομένα που θα είναι όταν θα έχει στρωθεί για να δω αν θα είναι πιο έντονες αλλά αυτό που έγινε ήταν το αντίθετο και αυτές δεν φαίνονταν. Τι σημαίνει αυτό;

1) Ότι είμαι τυχερός και όλα καλά;
2) Ότι στο μέλλον θα φαίνονται και με τις ανεβασμένες επιδόσεις;
3) Έτσι γίνεται σε όλους όσους έχουν αντίστοιχο πρόβλημα;

Πάντως για να τις προσέξω πρέπει να κοιτάω στο συγκεκριμένο σημείο, κάτι που σημαίνει ότι δε θα βλέπω ποδόσφαιρο, αλλά πόσο καλά έχουν κουρέψει το γκαζόν.

αν τις είδες αλλαξε την να σου φέρουν καινούργια. Ιδίως σε μπάλα θα σε τρελάνουν. Να γίνουν καλύτερες πάντως με τπτ η να εξαφανιστούν.

Αλλαξέ τη οπωσδήποτε. Θα γινουν πιο έντονες...Εγω αλλαξα 4 vt50. Μην σου πω ότι πάω και για 5η...