καλοριζικη,καλοθεατη και απροβληματιστη.
αναμενουμε εννοειται περισσοτερες φωτο απο την τηλεοραση και την συμπεριφορα της, απο καταναλωση τι λεει?
Καλορίζικη φίλε! Για πες μας πως πάει από κάθετη γραμμή δεξιά σε οριζόντια κίνηση κάμερας (ιδίως στο ποδόσφαιρο) και από IR στα video games που δοκίμασες. Ελπίζω να είναι απροβλημάτιστη...
Φίλε pontios, καλορίζικη και καλές θεάσεις, πόσο σου κόστησε το delivery ? Γιατι κι εγώ σκεφτόμουν να χτυπήσω μια
Εμενα μου ζητησε η UPS για να την φερει Θεσσαλονικη, 343 ευρω !!!
Επειδή δεν απάντησε κανείς στο post της VT μπορείτε να μου πείτε αν αυτή η γαλλική zt έχει RCA βύσματα component σήματος;
Ευχαριστώ
Άρα στην ευρώπη έχουμε τον "αντάπτορα"
http://icdn1.digitaltrends.com/image/panasonic-tc-p60zt60-review-back-audio-inputs-2-1486x991.jpg
Thx! που μ λυσες την απορεία
Γιάννη η ποιότητα υποβαθμίζεται με την χρήση αντάπτορα αντί κανονικών εισόδων;
Ρε παιδιά, πτώση ποιότητας από Scart ή component σε 60άρα Full HD? Δηλαδή τι ακριβώς μπορείς να δεις από αυτές τις συνδέσεις που δεν θα φαίνεται τραγικό σε αυτό το μέγεθος?
Φίλε μου εννοείται ότι η ποιότητα είναι τραγική από τέτοιες συνδέσεις,
Πάντως έχω μια υποψία ότι ο αντάπτορας για το scart είναι από την μία displayport. Τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται από κοντά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.