Panasonic plasma TX-PF37X20 αξίζει?

michalis031

New member
20 July 2010
23
Πάμε για τρίτη αγορά tv αυτό το μήνα :)
Αυτή τη φορά ο αδερφός μου καλοκοιτάει την Panasonic TX-PF37X20 37αρα πλάσμα. Τι άλλο έχετε να αντιπροτείνεται (σε plasma,LCD, LED)?
BUdget γύρω στα 500 ευρώ, απόσταση θέασης αδιάφορη (γύρω στα 2 μέτρα).
Το μόνο που τον ενδιαφέρει να είναι τουλάχιστον 100 Hz και σχετικά καλό ήχο. Ίντσες δεν έχει πρόβλημα 32 ή 37 ή (δύσκολα) 42.
Δεν τον ενδιαφέρει να "δει" Full HD, το λέω για να προλάβω τις προτάσεις για 42'' και 46''.

Για τηλεοπτικο σημα μια χαρα ειναι η X20.

Eχει και ολα τα πλεονεκτηματα των πλασμα οπως πολυ καλο , μαυρο , κινηση και φυσικα χρωματα.

Το οτι εχει αναλυση 1024x720 δεν μας νοιαζει σε τηλεοπτικο σημα , ουτε καν σε HD εκτος και αν καποιος καθεται πολυ κοντα (1-1.5 μετρο) οποτε μπορει να προσεξει την διαφορα στην λεπτομερια.

Αγόρασα τη συγκεκριμένη τηλεόραση τον Ιούνιο, λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ, όπου υπήρχαν κάποιες καλές προσφορές με σκοπό να την κρεμάσω στην κρεβατοκάμαρα...από Σεπτέμβριο.
Μπορώ να πω ότι την καταευχαριστήθηκα όλο το καλοκαίρι στην βεράντα όπου είδα πολλά ματς. "Πάνω της" επίσης, έλαβαν χώρα "μπαλκονάτες" ιστορικές μάχες pro evo 2010, χωρίς να ασχοληθώ με στρωσίματα κλπ και χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα. Για τηλεοπτικό σήμα παίζει πολύ καλύτερα από αρκετές lcd full HD που έχω δει.
Σε συνδυασμό με την τιμή αγοράς τότε-370ευρώ (ίντσα και 10ευρω-δεν υπάρχει) μπορώ να πω ότι ήταν ίσως η καλύτερη αγορά ηλεκτρονικών που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια...