Καλησπερα και απο μενα σε ολη την παρεα.Το πρωι παραγγειλα τη δικη μου 50 U10.Παραλαβη την Πεμπτη,τιμη 999 απο τη γνωστη αλυσιδα και δωρο η βαση τοιχου.Η τηλεοραση θα ανοιχτει σε περιπου ενα μηνα που θα εγκατασταθω στο σπιτι που θα νοικιασω απο ενα θειο μου,κατι μερεμετακια θελει και το τελειωνει.Οι δοκιμες θα γινουν τοτε,αν και ξερω τι να περιμενω μιας και στο σαλονι του πατρικου που μενω τωρα εχω παρει μια 42 S 10.Καλοριζικη ,καλοθεατη και καλες γιορτες σε ολους μας.
Έψαξα στο site της Panasonic και βρήκα G10, X10, V10, C10 αλλά πουθενά U10. Γιατί;
Έψαξα στο site της Panasonic και βρήκα G10, X10, V10, C10 αλλά πουθενά U10. Γιατί;
H U10 μπορεί να παίξει avi και mkv με εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους;
Αν το εκανε και αυτο και ειχε και slim σχεδιασμο θα ειχαν φαληρησει ολοι οι αλλοι κατασκευαστες τηλεορασεων ενω η Panasonic θα αναγκαζονταν να χτισει καινουργια εργοστασια λογω υπερβολικης ζητησης......![]()
ναι αλλα με ενα HTPC παιζει τα παντα ετσι δεν ειναι?
βάλτε με στην λίστα των 42 παρακαλώ!!
η τηλεόραση ζωγραφίζει... στρώσιμο τώρα και εντυπώσεις σε λίγες μέρες.
Μου εξηγει καποιος πως γινεται να μην ζεσταινεται καθολου μετα απο 5 ωρες συνεχους λειτουργιας?:hmmmm2:
βάλτε με στην λίστα των 42 παρακαλώ!!
η τηλεόραση ζωγραφίζει... στρώσιμο τώρα και εντυπώσεις σε λίγες μέρες.
Δεν σε πιστεύω !!!
Μεγειές-μεγειές, καλοθέατη και καλόστρωτη, Σάκη !!! :ernaehrung004:
Από όσους είναι και LCDάκηδες, περιμένουμε και συγκριτικά, υπόψην...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.