Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα και απο μενα σε ολη την παρεα.Το πρωι παραγγειλα τη δικη μου 50 U10.Παραλαβη την Πεμπτη,τιμη 999 απο τη γνωστη αλυσιδα και δωρο η βαση τοιχου.Η τηλεοραση θα ανοιχτει σε περιπου ενα μηνα που θα εγκατασταθω στο σπιτι που θα νοικιασω απο ενα θειο μου,κατι μερεμετακια θελει και το τελειωνει.Οι δοκιμες θα γινουν τοτε,αν και ξερω τι να περιμενω μιας και στο σαλονι του πατρικου που μενω τωρα εχω παρει μια 42 S 10.Καλοριζικη ,καλοθεατη και καλες γιορτες σε ολους μας.

Καλοριζικη και καλη δυναμη για την μετακομιση...
:4624:

Έψαξα στο site της Panasonic και βρήκα G10, X10, V10, C10 αλλά πουθενά U10. Γιατί;

H U10 ξεκίνησε αρχικά την καριέρα της ως το εισαγωγικό μοντέλο FullHD με mpeg4, για τις αγορές όπου ήδη εφαρμόζονταν το συγκεκριμένο σύστημα για FTA εκπομπές, π.χ. Γαλλία. Στη συνέχεια, κατά τα τέλη Αυγούστου οι όμιλοι Metro και Dixons έκαναν μαζικές παραγγελίες μέσω Γαλλίας, εξαπλώνοντας τη συσκευή σε όλη την Ευρώπη και πλέον, καθώς τα αποθέματα X/C10 εξαντλούνται, διανέμεται πανευρωπαϊκά και από την ίδια την Panasonic...

Στο U10τέφτερο (:flipout:), υπάρχουν σύνδεσμοι από το γαλλικό site της Panasonic για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως και οι ελληνικές οδηγίες χρήσης... -bye-

Το ελληνικό site της Panasonic, δεν θα έλεγα πως αποτελεί παράδειγμα πληρότητας, ούτε την S10 αναφέρει, που περιλαμβάνεται στους τιμοκαταλόγους της από την άνοιξη...

Βεβαίως...

...αγοράζεις ένα NMT το συνδέεις στην HDMI της U10 και παίζει μια χαρά!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
..
.
..
.....αστειεύομαι φίλε Γιάννη..όχι δεν παίζει.....-bye-

H U10 μπορεί να παίξει avi και mkv με εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους;

Αν το εκανε και αυτο και ειχε και slim σχεδιασμο θα ειχαν φαληρησει ολοι οι αλλοι κατασκευαστες τηλεορασεων ενω η Panasonic θα αναγκαζονταν να χτισει καινουργια εργοστασια λογω υπερβολικης ζητησης......-bye-

Αν το εκανε και αυτο και ειχε και slim σχεδιασμο θα ειχαν φαληρησει ολοι οι αλλοι κατασκευαστες τηλεορασεων ενω η Panasonic θα αναγκαζονταν να χτισει καινουργια εργοστασια λογω υπερβολικης ζητησης......-bye-

ναι αλλα με ενα HTPC παιζει τα παντα ετσι δεν ειναι?

βάλτε με στην λίστα των 42 παρακαλώ!!

η τηλεόραση ζωγραφίζει... στρώσιμο τώρα και εντυπώσεις σε λίγες μέρες.

ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΟΧΩΝ U10

------------------------------------------
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2009

1. JL_?……...............……..…..42U10…….24/11/09 (OK)
2. Yperion....….…................42U10……..25/11/09 (OK) http://www.avclub.gr/forum/showpost....23&postcount=1
3. 1thodoros ....….…............50U10…….??/11/09 (OK)

------------------------------------------
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009

4. Yperion..........................50U10.......10/12/09 (OK)
5. garfield..........................50U10.......11/12/09 (OK)
6. Nrgakos.........................42U10.......11/12/09 (OK)
7. underdog.......................42U10.......11/12/09 (OK)
8. Isokratis........................50U10.......Eν αναμονή παραλαβής...
9. gike..............................50U10.......Eν αναμονή παραλαβής...
10. sfortis..........................42U10.......14/12/09 (OK)

Μεγεια και περιμενουμε εντυπωσεις....:D

βάλτε με στην λίστα των 42 παρακαλώ!!

η τηλεόραση ζωγραφίζει... στρώσιμο τώρα και εντυπώσεις σε λίγες μέρες.

Δεν σε πιστεύω !!! :eek:

Μεγειές-μεγειές, καλοθέατη και καλόστρωτη, Σάκη !!! :ernaehrung004:

Από όσους είναι και LCDάκηδες, περιμένουμε και συγκριτικά, υπόψην... -bye-

Μου εξηγει καποιος πως γινεται να μην ζεσταινεται καθολου μετα απο 5 ωρες συνεχους λειτουργιας?:hmmmm2:

Ρε μπας και αγορασα LED και δεν το πηρα χαμπαρι?:BDGBGDB55:

Την είδα.
H TV είναι τρομερή για τα λεφτά της.
Βασικά την είδα σε σήμα HD(Ice Age 3) και η διαφορα από την 50B550 που διέκρινα ήταν στην κίνηση αλλα μου φάνηκε λίγο πιο Soft η εικόνα της από την Samsung.
Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι δεν είναι καλύτερη(ούτε χειρότερη) από την 50B550 και αφού τις βρίσκω και τις 2 στην ίδια τιμή προτίμησα την 50B550 γιατί:

1. Περισσότερες εισόδους(4 HDMI,USB,VGA,CI)
2. Καλύτερο Design.
3. Πιθανόν καλύτερο SD.
4. Εγγύηση αντιπροσωπείας.

Την παράγγειλα και θα την έχω μάλλον Πέμπτη-Παρασκευή!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Μου εξηγει καποιος πως γινεται να μην ζεσταινεται καθολου μετα απο 5 ωρες συνεχους λειτουργιας?:hmmmm2:

:flute: ..... :vroam:

Δεν σε πιστεύω !!! :eek:

Μεγειές-μεγειές, καλοθέατη και καλόστρωτη, Σάκη !!! :ernaehrung004:

Από όσους είναι και LCDάκηδες, περιμένουμε και συγκριτικά, υπόψην... -bye-

thanks!!

η τηλεόραση δεν έχει καμία σχέση με αυτήν που έβλεπα στο saturn και το 10.000w φθορισμού.

έχω πάθει πλάκα με το τηλεοπτικό σήμα το οποίο απλά δεν συγκρίνεται με την LCD που είχα και το μαύρο στο οποίο θα δεις ενα πολύ ελαφρύ γκρί μόνο με τελείως σβηστά φώτα και την οθόνη να μην δείχνει τίποτα!

επιβεβαιώνοντας τον Yperion, μέτρησα 30c το πάνελ και 40c τις πάνω εξόδους εξαερισμού με IR θερμόμετρο μετά απο 1 ώρα χρήσης και θυμίζω οτι η τηλεόραση είναι fanless!

τώρα στρώσιμο σε cinema mode με μειωμένο contrast και zoom3 -bye-