kover
AVClub Enthusiast
Έχω τις ίδιες ρυθμίσεις με τη διαφορά πως έχω το sharpness στο 5 όταν βλέπω HD υλικό. Μου αρέσει περισσότερο έτσιΕυχαριστώ πολύ!!!
Τις δοκιμάζω αμέσως!
Έχω τις ίδιες ρυθμίσεις με τη διαφορά πως έχω το sharpness στο 5 όταν βλέπω HD υλικό. Μου αρέσει περισσότερο έτσιΕυχαριστώ πολύ!!!
Τις δοκιμάζω αμέσως!
Σε κινηματογραφικές ταινίες λογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο, μια και οι Panasonic υποστηρίζουν frame interpolation στα 24p από την V10 και άνω για πέρισυ και από την G20 και άνω για φέτος.
Σε υλικό 50/60i/p όμως, τις είδες;
Σκεφτομαι να παρω αυτην την TV για gaming περισσοτερο. Το ξερω οτι ισως μια LCD ειναι πιο ασφαλης για αυτο το θεμα, αλλα η 42px7 που εχω 2 χρονια τωρα εχει αποδειχτει πολυ ανθεκτικη στο burn-in, και δεν ειμαι και κανας λιωσιματιας να παιζω 5 ωρες τη μερα....για κανα διωρο μιλαμε λογικα 3-4 φορες την εβδομαδα. Και απλα η τιμη της ειναι πολυ προκλητικη για αυτα που προσφερει, δηλαδη να παω να δωσω 500 ευρω για μια 40B530 οταν με τα ιδια (ισως και λιγο λιγοτερα) παιρνω αυτην που ειναι καλυτερη παντου?
2 πραγματα θελω να σας ρωτησω, γιατι δε μπορω να τα βρω στο αχανες αυτο thread. Πρωτον, τι παιζει με input lag, εχει game mode?
Και δευτερον αν κανει 1:1 pixel mapping (0 overscan) σε περιπτωση που συνδεσω PC και στειλω 1080p60. Αυτα....πειτε μου συντομα plz γιατι ισως τη βρηκα καπου 470 και λεω να τη χτυπησω...
Αλλα δε μπορω να βρω πουθενα την πληροφορια τι VESA θελει η U10 , ειναι 200χ200?
Στο 3ο post της 1ης σελίδας υπάρχει η ενότητα ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΝΕΛ U/S/G10: με τα link που οδηγούν στην απάντηση
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.