στο Plaisio στο the mall δες και εγω 549 την αγορασα απο εκει,ρωτα τηλεφωνικα 210 6104000
στο Plaisio στο the mall δες και εγω 549 την αγορασα απο εκει,ρωτα τηλεφωνικα 210 6104000
Λοιπον πηρα τηλ και τελικα για την 42U10 υπαρχει κατευθειαν τριτη τιμη στο PC τους 549 την οποια και λενε φυσικα!
για την 50 που ενδιαφερομουνα δεν υπηρχε τριτη τιμη :rifle:παρ ολα αυτα μου ειπε οτι κατι θα κανει!
Συμπερασμα οτι στο the mall υπαρχει καλυτερη ενημερωση ,γνωση των πραγματων καθως και διαθεση πανω απ ολα
Επειδη ομως ερχονται εκπτωσεις σε λιγες μερες ,σκεφτομαι αν θαταν καλυτερο να περιμενω ,γιατι τοτε σκανε αρκετες προσφορες:drummer:
Η τηλεοραση ειναι καταπληκτικη , παρα τους αρχικους προβληματισμους μου .
Τα χρωματα της ειναι αψογα .
Η κινηση της καταπληκτικη .
Το μαυρο της πολυ καλο .
Η φωτεινοτητα της πλεον πολυ καλη , ακομα και με το παραθυρο απεναντι της και τα φωτα ανοιχτα , δεν προβληματιζει .
Image retention δημιουργειται αλλα και εξαφανιζεται σχεδον ακαριαια . Δεν ενοχλει καθολου .
Τα μειονεκτηματα της ειναι σαφως οι αυξημενες ανακλασεις που κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες φωτισμου στο χωρο , μπορει να ενοχλησουν και οι μονο 2 θυρες HDMI .
Τελικο συμπερασμα , η τηλεοραση στην κατηγορια τιμης της (την πηρα 800 ευρω) ειναι η καλυτερη αγορα που μπορει να κανει καποιος , ενω βαζει ανετα κατω "ναυαρχιδες" LCD τριπλασιας αξιας ...
πρωτες εντυπωσεις με ρυθμισεις στρωσιματος
2 BR που ειδα του Hitech (1080i απο PS3) η εικονα ηταν κυριολεκτικα πολυ πολυ καλη στα παντα και φανταζομαι με νορμαλ ρυθμισεις θα ηταν τελεια
σε τηλεοπτικα (αναλογικη και nova) η εικονα ειναι οντως καπως θoλη με ατονα λευκα,μαυρο κινηση και χρωματα πολυ πολυ καλα
αυτο που συμπερανα ειναι οτι πολλοι εχουμε μαθει να ζουμε με LCD και εχουμε συνηθισει την λαθος εικονα τους,επισης βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα βλεποντας αστρωτες τιβι με ρυθμισεις στρωσιματος που δεν βοηθανε καθολου την εικονα της
ολα οσα ειδα ειναι με σημειο αναφορας την παλια LCD LG μου των 2000 το 2005
(αν τελικα η ολη ιστορια δεν ειναι placebo effect)
παρατήρηση : στα 24p η τηλεόραση δίνει καλύτερο μαυρο!
Αυτό το έχω ξανακούσει αλλά..... με πρόβλημα μαύρου στα 24ρ....
:hmmmm2:...υποθέτω ότι μας κάνεις πλάκα...δεν έχει καμία σχέση το μαύρο με την κίνηση.
ας μήν ξεχνάμε οτι η τηλεόραση σε κάθε συχνότητα έχει και διαφορετικές εργοστασιακές ρυθμίσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.