Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

το απλο wd media player δεν αναπαραγει ηχο στις ματροσκες με dts downmix αντιθετα το wd media player live (που κυκλοφορησε προσφατα) τα καταφερνει μια χαρα ακομα και σε συνδεση με composite

Καλημερα παιδια μετα τα λεγομενα σας για την συγκεκριμενη tv και αφου την ειδα και στο mega kotsovolos απο κοντα αποφασισα να την παρω. Θελω ομως να μου πειτε αν αντιμετωπιζεται το ιδιο προβλημα με μενα 1) αν αναψω την τηλεοραση απο standby και μετα απο δυο λεπτα τη σβησω και επειτα προσπαθησω να την ξανααναψω δεν ανοιγει... και επισης αν πατησω το on απλα αναβοσβηνει το λαμπακι στην tv. Χρειαζεται να κρατησω το on η καποιο νουμερο πατημενο συνεχομενα για 5 sec ας πουμε και μετα ανοιγει με το λαμπακι να αναβοσβηνει συνεχομενα και αφου μπει σε καναλι, για να το σταματησω πρεπει αφου μπει να πατησω καποιο τυχαιο πληκτρο. Και το 2) Εχω συνδεσει ενα ps3 πανω αν το αφησω ανοικτο και επιλεξω να δω ενα καναλι μου λεει οτι δεν υπαρχει σημα αν τωρα κλεισω το ps3 και επιλεξω καναλι αυτο φαινετε μια χαρα το ιδιο συμβαινει και με το pc. Παιδια συμβαινει το ιδιο σε καποιον απο σας μηπως ειναι προβληματικη και καλυτερα να την γυρισω πισω? αυτα ελπιζω να ημουν κατανοητος ευχαριστω!

Καλορίζικη και καλως ήλθες!

Οπως σου απάντησε και ο Χρήστος, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα εάν πρώτα ανοίγεις την τηλεόραση και μετά τα περιφερειακά. Εγω δεν τα εχω συναντήσει ποτέ αυτά τα προβλήματα μιας και τα χειρίζομα όλα με logitech harmony, οπότε εκεί ανάβει πάντα η tv πρώτη.

Αυτό με το λαμπάκι που αναβοσβήνει με προβλημάτισε. Εαν έχεις υπομονή κάνε ενα restore shipping condition και ξαναδοκίμασε.

το απλο wd media player δεν αναπαραγει ηχο στις ματροσκες με dts downmix αντιθετα το wd media player live (που κυκλοφορησε προσφατα) τα καταφερνει μια χαρα ακομα και σε συνδεση με composite

το DTS downmix μπορεί να το κάνει η U10 αφού αποκωδικοποιεί DTS.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστω πολύ για τα link που μου εδωσες! Θελω ομως να πω κατι ακομα αν εχει ανοιξει καποιος την τηλεοραση πρωτα και μετα τις υπολοιπες συνδεδεμενες συσκευες και συμβαινει παλι το ιδιο πραγμα τοτε τι συμπερασμα βγαζεις?

Καλορίζικη και καλως ήλθες!

Οπως σου απάντησε και ο Χρήστος, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα εάν πρώτα ανοίγεις την τηλεόραση και μετά τα περιφερειακά. Εγω δεν τα εχω συναντήσει ποτέ αυτά τα προβλήματα μιας και τα χειρίζομα όλα με logitech harmony, οπότε εκεί ανάβει πάντα η tv πρώτη.

Αυτό με το λαμπάκι που αναβοσβήνει με προβλημάτισε. Εαν έχεις υπομονή κάνε ενα restore shipping condition και ξαναδοκίμασε.

Ευχαριστω πολύ και καλως σας βρηκα. Πραγματικα εντυπωσιαστηκα με τις πληροφοριες που βρηκα εδω δεν το περιμενα! Θα κανω τη διαδικασια που λες και θα ενημερωσω για αλλαγες. Για το logitech harmony ειχα γραψει αρθρο στο pc mag που δουλευα ενα χρονικο διαστημα ειναι καταπληκτικη συσκευη αλλα αρκετα ακριβη.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστω πολύ για τα link που μου εδωσες! Θελω ομως να πω κατι ακομα αν εχει ανοιξει καποιος την τηλεοραση πρωτα και μετα τις υπολοιπες συνδεδεμενες συσκευες και συμβαινει παλι το ιδιο πραγμα τοτε τι συμπερασμα βγαζεις?

Ότι πρέπει να ανοίγεις πρώτα την τηλεόραση και μετά τα περιφερειακά...

...μου το έχει κάνει και μένα η ΡΧ80 με PC...και έχει ανναφερθεί πολλές φορές, είναι bug του λογισμικού,

το DTS downmix μπορεί να το κάνει η U10 αφού αποκωδικοποιεί DTS.

Eγώ πάντως, από συσκευές που δεν κάνουν οι ίδιες downmix (WDTV1 & DVD-Player), δεν έχω ακούσει dts στην U10... :nounder:

με xtreamer και hdmi υπαρχει ηχος στην tv αρκει να επιλεξεις στο xtreamer dts 2:1 στα settings

Μια ερωτηση και απο μενα παιδια.Εχω αποκτησει την 50 U10 εδω και ενα μηνα περιπου.Εχω γραψει τις εντυπωσεις μου για το πως επεζε στο σπιτι του πεθερου μου.Επεξε για 10 μερες και εγραψε 107 ωρες.Στη συνεχεια ξαναπακεταριστικε και περιμενει και αυτη μαζι με μενα να μετακομησουμε στο νεο μας χωρο.Θεου θελωντος και εππιπλοποιου επιτρεπωντος αυτο θα γινει το σαββατοκυριακο.Η tv θελει στρωσιμο απο την αρχη η μετρανε και οι προηγουμενες ωρες που εχει παιξει?Ευχαριστω.

Ααααχ αν σβήναν έτσι απλά οι ώρες θα έμπαινα σε μια κούτα και θα έβγαινα μετά από 20 χρόνια....ότι γράφει φίλε μου δεν ξεγράφει...:bigcry:

Την πήρα σήμερα!!!! Χώρεσε τελικά στο αμάξι...
Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τηλεοπτικό σήμα μόνο αφού δεν έχω κάποιον media player ακόμα. Με τα ψηφιακά της digea (χώρα Ισπανία) έχει τρομερή εικόνα για τηλεοπτικό σήμα.
Επιφυλάσσομαι για HD...

Κανένα καλό media player να μου προτείνετε???

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας, που με τα σχόλιά σας, με αποτρέψατε να δώσω τα διπλάσια για να πάρω lcd με παρόμοια εικόνα!

ειναι κλασικο προβλημα , χρησιμοοιησε το hdmi 2

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας, που με τα σχόλιά σας, με αποτρέψατε να δώσω τα διπλάσια για να πάρω lcd με παρόμοια εικόνα!

σιγά μην έπαιρνες τέτοια εικόνα σε LCD 1000ρικου!!! μεγεια!

Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τηλεοπτικό σήμα μόνο αφού δεν έχω κάποιον media player ακόμα. Με τα ψηφιακά της digea (χώρα Ισπανία) έχει τρομερή εικόνα για τηλεοπτικό σήμα.
Επιφυλάσσομαι για HD...

Εγώ έχω το Egreat το οποίο προτίμησα από το WD γιατί το Egreat δέχεται και εξωτερικό dvd player (έβαλα πάνω ένα asus που είχα στο pc) οπότε μπορώ να δουλέψω και τα πολλά divx dvds που ήδη είχα ;)

Θα ήθελα να ρωτήσω τους παιχνιδόφιλους. Όταν παίζουν με το xbox/ps3 τους, χρησιμοποιούν το game mode της τηλεόρασης, ή έχουν τις δικές τους ρυθμίσεις;

Επιφυλάσσομαι για HD...

xtreamer φιλε μου και κατεβασε blue-ray...θαμε θυμηθεις

Θα ήθελα να ρωτήσω τους παιχνιδόφιλους. Όταν παίζουν με το xbox/ps3 τους, χρησιμοποιούν το game mode της τηλεόρασης, ή έχουν τις δικές τους ρυθμίσεις;

το PS3 το έχω σε game mode λόγω μικρότερου input lag και πιο ζωηρά χρώματα.

Είδα ότι υπάρχει πρόβλημα με την hdmi1 στα ποστ
Έκανα δοκιμή με το bd-60 πρώτα player μετά tv αλλά το player κάνει on την τηλεόραση αυτόματα με το viera link.... επίσης πρώτα off η tv μετά off και το bd-60 αυτόματα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τα κανάλια.
Δεν έχω mediaplayer αλλά δεν ξέρω αν δοκιμάσατε στο setup της tv στις ρυθμίσεις hdmi να βγάλετε off το Viera link και οτι έχει σχέση με επικοινωνία της HDMI.

ειναι κλασικο προβλημα , χρησιμοοιησε το hdmi 2

Ναι λειτουργει απλα συμβαινει το ιδιο πραγμα με το pc τωρα επειδη ειναι στο hdmi 1 thanks!

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστώ,
επέλεξα Ελλάδα και συντόνισα με HDTV. Βέβαια δεν έχω όλα τα info αλλά δεν με ενδιαφέρει και πολύ. Όταν βρω ευκαιρία όμως θα βάλω Ισπανία γιατί απ οτι λένε οι φίλοι έχει όλα τα μενού....