Η μέγιστη φωτεινότητα της συσκευής με το ρυθμιστικό της αντίθεσης στο τέρμα, είναι περί τα 180-200 nits, νούμερο που υπερβαίνει τη μέγιστη φωτεινότητα ΟΛΩΝ των CRT άνω των 21"...
Επειδή έχω φωτεινό σαλόνι αλλά θέλω plasma, μήπως ξέρεις τιμές φωτεινότητας των CRT?
Μεγειά και καλοθέατη φίλε Δημήτρη !!!
Καλώς όρισες στην παρέα μας !!!
Προσωπικά, δεν έχω καταφέρει να ακούσω στο δικό μου setup, ούτε dts decoding από την τηλεόραση, ούτε passthrough. Bάσει οδηγιών χρήσης, η πιστοποίηση dts έχει να κάνει με την δυνατότητα της τηλεόρασης να μετατρέψει τον πολυκάναλο ήχο AAC ψηφιακών εκπομπών DVB-T σε πολυκάναλο dts και να τον εξάγει ως τέτοιον από την οπτική έξοδο της.
ευχαριστω για την απαντηση και καλως σας βρηκα!
σημειωνω πως δεν ειχα κανενα προβλημα,οσο περναει ο καιρος μου δινει την εντυπωση οτι φτιαχνει η εικονα (στην αρχη πριν κανα μηνα ειχα ξενερωσει)
οσο αφορα δηλ τον ηχο,η πιο αξιπιστη λυση και φθηνη απ οτι καταλαβαινω,ειναι να παρω ηχεια 5.1 για υπολογιστη και να τα βαλω κατευθειαν πανω στο λαπτοπ,ε?
Αξίζει να συμπεριληφθεί μια LG σε τεστ τηλεοπτικού, έχω καλό προαίσθημα για την DualXD engine...
Όσο για την οξύτητα της U σε SD, τι να πω, αν σας αρέσει, εμένα μου περισσεύει. Είναι φθηνή Full HD, κανένα λογισμικό "ίδιο" με μια άλλη ίδιου μεγέθους από την ίδια εταιρία που όμως κάνει τα τριπλά λεφτά δεν θα το αλλάξει αυτό.
Αγαπητοί φίλοι, μετά από εμβριθή συστηματική μελέτη των αναλύσεών σας, παρήγγειλα κι εγώ μια 42άρα από τον Λημναίο και την περιμένω στα Τρίκαλα, όποτε το επιτρέψουν οι αγρότες. Θα γράψω αναλυτικά όταν τη συνδέσω. Ευχαριστώ όλους για τη συστηματική πληροφόρηση.
την παρηγγειλα και γω και λογικα σαββατο θα ερθει.
απο πλαισιο στα 848 την 50U10
καπου μεσα μου με τρωει οτι ισως επρεπε να παρω την G10 λογω φωτεινοτητας αλλα η τιμη απο την μια και η διαθεσιμοτητα απο την αλλη(το κυριοτερο) με καναν να παρω την αποφαση.
ευχαριστω ολους σας για τις πολυτιμες πληροφοριες που συνελεξα διαβαζοντας τα θρεντ και ευχομαι να πανε ολα καλα με την παραδοση.
YΓ. Με την λογικη σου αυτη ειναι 10 φορες καλυτερη απο την V10....
http://www.skroutz.gr/s/91469/Panasonic-TX-P46Z11E.html?keyphrase=46Z11
Και το υπερτατο κινητο ειναι αυτο...
http://www.skroutz.gr/s/62953/Motorola-Aura.html?keyphrase=motorola+aura
2 φορες καλυτερο απο το iPhone....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.