Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Ρε παιδια τι εγινε, σημερα δεν το βλεπω αυτο το μπλε πιξελ που ηταν στο κεντρο της εικονας! EDIT: Ακυρο το ξαναεντοπισα! Το εψαχνα πιοψηλα απο κει που ειναι... :(

Εφυγε λετε απο μονο του, που εμεινε κλειστη η TV το βραδυ?

Μακαρι να εγινε ετσι.

Μπηκα και στο service menu Και εχει γραψει 60 ωρες η TV. ακομα εχω δουλεια να κανω ε?

με 130 ωρες ειμαι οκ απο στρωσιμο,η πρεπει να φθασω πιστευετε καλυτερα τις 200 που εχει γραφθει καπου?

Εγώ συμπλήρωσα 200 ώρες προσέχωντας τα πάντα (είμαι και λίγο ψείρας!) και χθές το βράδυ που είπα να δώ ένα mkv με λίγο πιο έντονες ρυθμίσεις (κανονική εικόνα) τελικά δεν μου πολυάρεσε -μάλλον είμαι σκοτεινός τύπος- και τις ξαναγύρισα στις συνθήκες στρωσίματος :BDGBDGB53:
Απλά τώρα θα είμαι λίγο πιο απρόσεκτος στο τηλεοπτικό σήμα (χωρίς zoom για κάνα 2ωρο)
Είμαι της άποψης ότι πάντα οι plasma θα θέλουν προσοχή και δεν έχει τίποτα το μεμπτό να τους την δίνεις.....πές πως έχεις ακόμα ένα ζωάκι στο σπίτι :turtle:

ενταξη με πεισατε θα την παρω την U10 στις 42'' για την κρεβατοκαμαρα
επειδη χαθικα ομως μεσα στις σελιδες [διαβασα σχεδον τις μισες]
θελω καποια βοηθεια
Α] το πλαισιο την εχει στην καλητερη τιμη ακομη ;;; αν οχι ποιος ;;;
Β] η βαση τοιχου πωλειται ξεχωριστα ;;... και πόσο κοστιζει;;
Γ] το καρντ ριντερ τι καρτα παιρνει τυπος - μεγεθος
Δ] απο την καρτα μνημης μπορει να παιζει επαναλαμβανομενα το βιντεακι στρωσιματος ή θελει δισκακι και dvd player;;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Α - Εγώ την πήρα απο κατάστημα του πλαισίου που σε αντίθεση με το internet την είχε στα 550 (και με λίγο παζάρι την πήρα 500 ) - αυτή είναι η χαμηλότερη τιμή φτάνει να την έχουν - με μια επίσκεψη θα βεβαιωθείς, προσοχή μόνο μήν σου δώσουν βιτρίνας, καλύτερα να σου την φέρουν εκείνη την στιγμή απο την αποθήκη και όταν πάς σπίτι να την τσεκάρεις απο το service menu

Β - Η συσκευασία δεν περιλαμβάνει βάση τοίχου (όπως στις περισσότερες tv) οπότε την αγοράζεις έξτρα

Γ - SD ή SDHC, το μέγεθος δεν νομίζω ότι μετράει, λογικά ότι κάρτα SD έχεις στην βιντεοκάμερα ή στην ψηφιακή σου

Δ - η κάρτα μνήμης παίζει μόνο avchd αρχεία τραβηγμένα απο κάμερα, εγώ δοκίμασα και avchd απο το pc και δεν το έπαιζε οπότε πολύ απλά το καίς σε ένα dvd με το convertXtoDVD (επιλέγεις να προσπερνά το αρχικό μενού και συνεχή αναπαραγωγή) και το βάζεις να παίζει όταν δεν βλέπεις tv

Στο πλαισιο πως κανεις παζαρια ρε παιδια? Ειναι σε θεση οι υπαλληλοι να σου κανουν καλυτερες τιμες? Το χω ξανακουσει στο παρελθον πως ενας εδειξε λεει τιμη απο τον τσαμπα και του καναν την ιδια τιμη! Εγω παντως δεν εκανα κανα παζαρι και πηρα κανονικα στην τιμη της την 50αρα...:hmmmm2:

:p :guitarist: :BDBDG54:

ss20100130181734.jpg

παιδια παρελαβα και γω πριν λιγο αλλα μεχρι στιγμης παρουσιαζει μια περιεργη συνμπεριφορα
στην αρχη επρεπε να εχω πατημενο το κουμπι για πολλη ωρα μηπως και αναψει,ενω μετα απο αρκετες προσπαθειεςαρχισε να δουλευει αλλα τωρα αναβει μεν πιο ευκολα αλλα κλεινει στα καλα καθουμενα η κανει επανεκινηση οτι ναναι...
καμμια ιδεα εχει κανεις τι μπορει να φταιει η να την βαζω σιγα σιγα στο κουτι της?

Mάλλον έπεσες σε ελλατωματικό κομμάτι. Πάρε τους τηλέφωνο τώρα, μήπως και προλάβεις να την αλλάξεις σήμερα για να μην περιμένεις μέχρι την Δευτέρα...

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Ωχ , αυτο πως εγινε? Αυτες οι ρυθμισεις νομιζα οτι ειναι διαθεσιμες μονο στην V10 , δεν το ηξερα οτι υπηρχαν σε "φθηνες Full HD" (οπως ελεγε ο aa)...:D

Για πειτε και σε εμενα...

υπομονή υπομονή!!! -bye-

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Στο πλαίσιο πως κάνεις παζάρια ρε παιδιά?

Στο πλαίσιο (Mall) σήμερα είχαν τη 42άρα στα 549 ευρώ και υπήρχαν δύο κομμάτια, εκ των οποίων το ένα ήταν κρατημένο...

όχι ,μονο τα extra μενού άνοιξα. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω πόσο safe είναι για την U10 λόγο έλλειψης ανεμιστήρων.

να παρω το θαρρος να ρωτησω κατι???

αξιζουν τα παραπανω χρηματα οι S και G εκδοσεις???

τις τεχνικες διαφορες τις διαβασα...

το ερωτημα ειναι αν υπαρχει διαφορα που να αξιζει τα χρηματα...

οι φωτιστικες συνθηκες στο σαλονι ενοχλουν μεχρι να πεσει η νυχτα... σε μια CRT που ειχαμε μεχρι πριν απο κανα μηνα, κλειναμε τα πατζουρια οταν βλεπαμε ταινια τα πρωινα του Σαββατοκυριακου...

σε μια φθηνη LCD που πηραμε για το υπνοδωματιο και την εχουμε στο σαλονι μεχρι νεοτερας, δεν εχουμε προβλημα...

paИ-baL;1092109 said:
αξιζουν τα παραπανω χρηματα οι S και G εκδοσεις???

Αυτο μονο εσυ το ξερεις...εμενα τα ματια μου δεν ειδαν μεγαλη διαφορα...

Ειδικα εφοσον η τεχνολογια εξελισεται τοσο γρηγορα καλυτερα με τα 500 ευρω που γλιτωσα απο την G10 να τα δωσω για να παρω αλλη τηλεοραση σε 2-3 χρονια...

Η G10 γνώμη μου είναι ότι αξίζει κάτι τις παραπάνω.

Όσο για τις αντανακλάσεις θα συνεχίσετε να απολαμβάνεται και πάλι έχοντας κλειστά τα παράθυρα... (και τί έγινε? σιγά το πρόβλημα!) Για παράδειγμα ο sfortis αν κλείσει την πόρτα ή το φώς εκεί αριστερά στη τv σε πόσο κόπο θα μπεί?

:ernaehrung004:

Last edited:
Α - Εγώ την πήρα απο κατάστημα του πλαισίου που σε αντίθεση με το internet την είχε στα 550 (και με λίγο παζάρι την πήρα 500 ) - αυτή είναι η χαμηλότερη τιμή φτάνει να την έχουν - με μια επίσκεψη θα βεβαιωθείς, προσοχή μόνο μήν σου δώσουν βιτρίνας, καλύτερα να σου την φέρουν εκείνη την στιγμή απο την αποθήκη και όταν πάς σπίτι να την τσεκάρεις απο το service menu

Β - Η συσκευασία δεν περιλαμβάνει βάση τοίχου (όπως στις περισσότερες tv) οπότε την αγοράζεις έξτρα

Γ - SD ή SDHC, το μέγεθος δεν νομίζω ότι μετράει, λογικά ότι κάρτα SD έχεις στην βιντεοκάμερα ή στην ψηφιακή σου

Δ - η κάρτα μνήμης παίζει μόνο avchd αρχεία τραβηγμένα απο κάμερα, εγώ δοκίμασα και avchd απο το pc και δεν το έπαιζε οπότε πολύ απλά το καίς σε ένα dvd με το convertXtoDVD (επιλέγεις να προσπερνά το αρχικό μενού και συνεχή αναπαραγωγή) και το βάζεις να παίζει όταν δεν βλέπεις tv

Γ - Δεν αναγνωριζει ολες τις καρτες,χτες εκανα firmware update και δοκιμασα 3 διαφορετικες μεχρι να την δει(δεν εβλεπε 8GB SD και 512MB microSD)τελικα ειδε μια 2GB microSD.
Μεχρι να την δει επαθα τρια εγκεφαλικα.