Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Η φωτεινότητα είναι σχετική με την έκθεση στη φωτογραφική μηχανή...

Ανάλογα με τη διάρκειά της έκθεσης μπορείς εύκολα να προωθήσεις τη μία από τις δύο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η φωτο έχει ευνοήσει τη λιγότερο φωτεινή και η περισσότερο φωτεινή έχει καεί...
Με τον ίδιο τρόπο μπορείς (υποεκθέτοντας ελαφρά) να κάνεις την LCD να φαίνεται ισορροπημένη ενώ η plasma πολύ σκοτεινή.

Προφανως εχεις δικιο ... εβαλα απλα τη μηχανη σε easy mode χωρις να επεμβω σε κατι παραπανω...
-bye-

Τι έγραψε πάλι ο τρελλαμένος???

Τι να πω, βρε συνονόματε, έχω μείνει άναυδος!!!!

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Καλά τα πας γι' αρχή. Με σκληρή δουλειά, διάβασμα, εμπλουτισμό της τεχνικής σου κατάρτισης καθώς και εμπειρία, κάποια μέρα μπορείς να κάνεις τα reviews και στα περιοδικά του χώρου που βρίσκονται σε ''ανώτερο'' επίπεδο!!!!!!!:D:D:D

Αν σας αρέσει να βλέπετε κινηματογράφο με frame interpolation, μην πάρετε Panasonic έως και τη σειρά G15. Αν σας αρέσει η αυθεντική κινηματογραφική απόλαυση, απλά θα ενθουσιαστείτε.
Επειδή δεν καταλαβαίνω ακριβώς, τι είναι το frame interpolation; Σε ποια μοντέλα Panasonic δεν υπάρχει;

Δεν ξερω τη συνεβη αλλα σημερα η tv αποδιδει πολυ καλυτερα...Μαλλον το στρωσιμο εχει αρχισει να αποδιδει... Το τηλεοπτικο ειναι πολυ καλυτερο και η θολουρα ειναι αρκετα μειωμενη.Συνεδεσα το laptop με hdmi στην tv κ εχω παθει την πλακα μου...Επεξα λιγο nba2k10 σε 1920χ1080 και ετριβα τα ματια μου για να το πιστεψω... εχω μεινει αφωνος!

Επειδή δεν καταλαβαίνω ακριβώς, τι είναι το frame interpolation; Σε ποια μοντέλα Panasonic δεν υπάρχει;

To frame interpolation, είναι η δυνατότητα μιας τηλεόρασης να υπολογίζει επιπλέον ενδιάμεσα καρέ από τα αρχικά, ώστε να αποδίδει πιο ομαλά την κίνηση. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να δεις εδώ:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=35151

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=44629

Όλες οι φετινές FullHD Plasma της Panasonic, διαθέτουν σύστημα frame interpolation, το Intelligent Frame Creation Pro 600/400Ηz SFD. Απλώς, είναι συντηρητικά ρυθμισμένο, για την αποφυγή ορατών τεχνουργημάτων και δεν "βιάζει" τις κινηματογραφικές ταινίες. Την δυνατότητα αυτή, την προσφέρουν οι V και η Ζ, με την λειτουργία smooth 24p.

Βλέπω και ξανα βλέπω τις φωτογραφίες που ανεβάσατε και δυστηχώς εγώ τέτοια εικόνα δεν έχω. Τέτοια εικόνα είχα στην px70. Αυτό το κρύσταλινο αδυνατώ να το δω στη u10 μου. Θεωρώ πως πρέπει να έχω πέσει σε ελατωματικό μοντέλο. Νομίζω έχω εξαντλήσει ό,τι μπορούσα να κάνω και έφτασε η στιγμή να πάρω τηλέφωνο τη panasonic. Όπως είπα και πριν, λόγω χριστουγένων, μετατίθενται για την επόμενη εβδομάδα. Αν οποιοσδήποτε έχει να μου προτείνει το οτιδήποτε μέχρι τη Δευτέρα, είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτος. Ευχαριστώ πολύ όσους βοήθησαν και θα επανέλθω, ελπίζω, με πολύ καλύτερες εντυπώσεις.

Φίλε kover, ίσως είναι λίγο τραβηγμένο, αλλά δοκίμασες να ρυθμίσεις το BluRay-Player χειροκίνητα σε 1080/24p;

Την tv μου τη βρήκατε,δε μου προτείνετε και κανένα καλό προφυλακτικό για το ρεύμα;:2thumb22sup:

Κατά τη γνώμη μου, είναι σοβαρή λύση! (ας πούνε κι'άλλοι)

Είναι πάντως εταιρία που ξέρει το αντικείμενο.

Χρόνια Πολλά με Υγεία και Ευτυχία!

Η τηλεόραση σταδιακά βελτιώνεται αν και σαν να νομίζω ότι βλέπω που και που μία θολούρα στις ταινίες.

Το πρόβλημα στα dvd με τις μπάρες διορθώθηκε (είχα αφήσει στο dvd την ρύθμιση για tv 4:3...αθάνατη 29" sony!).

Όταν την κλείνουμε πρέπει να μένει standby με το κόκκινο led αναμένο ή να την κλείνω από το κουμπί της tv?

Και πάλι Χρόνια Πολλά!

Πώς βλέπετε αυτη την προσφορά για 50αρα?

Δεν ειναι προσφορα , τοσο ακριβως την πηρα απο ενα καταστημα εδω στην Ζακυνθο...

Όταν την κλείνουμε πρέπει να μένει standby με το κόκκινο led αναμένο ή να την κλείνω από το κουμπί της tv?

Δεν εχει διαφορα...