Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Παίδες, το βάζω εδώ μήπως το είδε και κανένας άλλος... παρατήρησα το εξής περίεργο:

Εκεί που έπαιζα στο Ps3, ξαφνικά έφαγε η τηλεόραση "φλασιά" να το πω; και γύρισε από μόνη της στον τηλεοπτικό δέκτη από την HDMI είσοδο! Βασικά, σαν να έκλεισε και να άνοιξε πολύ γρήγορα από μόνη της!

Το έκανε χθες αυτό δυο φορές και σήμερα άλλη μια!

Αυτό δεν είναι φυσιολογικό... Είσαι σίγουρος πως κλείνει και ανοίγει ή μήπως απλώς αλλάζει; Σε αναλογική ή ψηφιακή τηλεόραση σε γυρίζει;

Κάτι ακόμα: Δε γίνεται να την κλείνω κι όταν την ανοίγω να παραμένει στην ίδια πηγή εισόδου; Επίσης, το σηματάκι που βγάζει playing time ανά μισή ώρα στις HDMI εισόδους, απενεργοποιείται;

Το πρώτο γίνεται μέσω πρόσβασης στο Ηotel Mode, προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά υπάρχουν κάποιες πληροφορίες στο 3ο post.

Για το δεύτερο, μενού -> ρυθμίσεις -> ρυθμίσεις οθόνης -> διάρκεια παιχνιδιού -> όχι.

Βασικά, αναβοσβήνει το λαμπάκι πράσινο μερικές φορές και μετά γυρνάει.
Την είχα αφήσει στο cine+ τελευταία φορά και πάντα εκεί γυρνούσε.

Μήπως παίζει ρόλο που δεν έχω βάλει σταθεροποιητή τάσης ακόμα;

Πολύ χλωμό το βλέπω να είναι αυτό. Δοκίμασε να γυρίζεις σε λειτουργία αναλογικής TV πριν πας σε HDMI και δες αν θα στο κάνει και έτσι. Επίσης, σιγουρέψου πως η πρίζα που την έχεις συνδέσει, διαθέτει γείωση...

Γείωση διαθέτουν όλες οι πρίζες. Το γύρισα τώρα σε αναλογική και το πήγα σε HDMI.

Άφησα το break-in DVD και βλέπουμε...

ΜΕΝΟΥ > Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις οθόνης > Διάρκεια Παιχνιδιού > Είναι default "Όχι" , μήπως το άλλαξες σε ´Ναι???

* Η επιλογή ´Διάρκεια Παιχνιδιού' εμφανίζεται στο ΜΕΝΟΥ, όταν η τηλεόραση είναι σε κάποια είσοδο HDMI.

Κάτι ακόμα: Ένα ελαφρό "φύσημα" που ακούγεται κυρίως στα πολύ φωτεινά πλάνα, είναι φυσιολογικό;

Μαλλον το ελαφρυ buzzing που ακουγεται λες , κοιταξε ομως και στον ηχο εκει που ειναι η ρυθμιση για τα μεγαφωνα και βαλε στην αποσταση απο τοιχο "ανω των 30 cm"...

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Κάτι ακόμα: Ένα ελαφρό "φύσημα" που ακούγεται κυρίως στα πολύ φωτεινά πλάνα, είναι φυσιολογικό;

JL_? said:
...Κατά την λειτουργία, πλήρης είναι η απουσία ήχων διαστολής-συστολής από τα υλικά της τηλεόρασης, με μόνη ηχητική συνοδεία το κλασικό ζουζούνισμα του διακοπτικού τροφοδοτικού, το οποίο γίνεται αντιληπτό μόνο σε πλήρη ησυχία και κοντινή απόσταση από την συσκευή...

ΜΕΝΟΥ > Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις οθόνης > Διάρκεια Παιχνιδιού > Είναι default "Όχι" , μήπως το άλλαξες σε ´Ναι???

* Η επιλογή ´Διάρκεια Παιχνιδιού' εμφανίζεται στο ΜΕΝΟΥ, όταν η τηλεόραση είναι σε κάποια είσοδο HDMI.

Στις U10 (ή στο 1215) απ' ό,τι φαίνεται είναι στο "Ναι" το default, Χρήστο... -bye-

Στη G10, που κοίταξα πριν ποστάρω ( ;) ) με το 1215 μάλλον είναι default Όχι... δεν το έχω πειράξει ποτέ......-bye-

Μαλλον το ελαφρυ buzzing που ακουγεται λες , κοιταξε ομως και στον ηχο εκει που ειναι η ρυθμιση για τα μεγαφωνα και βαλε στην αποσταση απο τοιχο "ανω των 30 cm"...

Το άλλαξα σε "μέχρι και 30cm", μια και είναι κοντά στον τοίχο... αλλά για το buzzing μιλάω, αφού ακούγεται και στο breakin, που δεν έχω ήχο...

Να κάνω μια άσχετη ερώτηση; Πώς μπορεί κανείς να κάνει firmware update σε μια U; Έχει θύρα USB; (Γιατί βλέπω ότι σε άλλα νήματα της πανασόνικ αναφέρεται ότι κυκλοφόρησε νεότερο firmware...)

Παίδες, πρέπει να ήταν τελικά θέμα της ψηφιακής... χθες που το είχα αφήσει στο σινέ+, το έκανε σίγουρα δυο φορές σε 5 ώρες... σήμερα που το είχα αφήσει στη ΝΕΤ, δεν άλλαξε μόνη της... άμα ξαναδώ κάτι πάντως, θα κάνω ένα τηλέφωνο...

Btw, η ευκρίνεια βελτιώθηκε αισθητά αυτές τις μέρες. Επίσης, οι LCD μου φαίνονται αστείες πλέον σε σχέση με τις πλάσμα, ίσως μόνο οι LED να τις φτάνουν.
Από τις καλύτερες αγορές μου ever σε ηλεκτρονική συσκευή...

Btw, η ευκρίνεια βελτιώθηκε αισθητά αυτές τις μέρες. Επίσης, οι LCD μου φαίνονται αστείες πλέον σε σχέση με τις πλάσμα, ίσως μόνο οι LED να τις φτάνουν.
Από τις καλύτερες αγορές μου ever σε ηλεκτρονική συσκευή...

Αυτο που λεμε ολοι οσοι εχουμε εμπειρια απο LCD δηλαδη...-bye-

Μονο καλη LED φτανει την "ταπεινη" U10...και λεω καλη LED γιατι για παραδειγμα απο την LG LH9000 που ειχα δει η U10 εχει σιγουρα καλυτερη εικονα...

Αυτο που λεμε ολοι οσοι εχουμε εμπειρια απο LCD δηλαδη...-bye-

Μονο καλη LED φτανει την "ταπεινη" U10...και λεω καλη LED γιατι για παραδειγμα απο την LG LH9000 που ειχα δει η U10 εχει σιγουρα καλυτερη εικονα...

ασε πικρα οι LG...και οι Philips και οι Sony.
κριμα που δεν ανεπτυξαν περισσοτερο την plasma τεχνολογια (οσο ετρεξαν με τις LCD).

Ρωτας για την G15 που θα αγορασεις?-bye-:D

Μπα, η G15 θα έχει usb... :flipout:
Απλά λόγω value for money την πρότεινα σε πολύ καλό φίλο, και θα πάμε να την δούμε να παίζει κάπου, ίσως αύριο. Αλλά είχα απορία πως αναβαθμίζει το firmware αφού δεν είχε usb...
Λέμε να περάσουμε μια βόλτα από το Mall, ελπίζω να υπάρχει κάπου να παίζει...

Δεν χρειαζεται να το αναβαθμισει αφου ολες πλεον εχουν το 1215 που ειναι το τελευταιο...

ΥΓ1. Αντε να την δεις μπας και "κολλησεις" και εσυ και σωθεις...-bye-

ΥΓ2. Δεν ειναι value for money η U10 , ο ορος αυτος την αδικει...ειναι αριστη εικονα σε τιμη χαρισμα...

Last edited: