Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Κατά τη γνώμη μου, είναι σοβαρή λύση! (ας πούνε κι'άλλοι)

Είναι πάντως εταιρία που ξέρει το αντικείμενο.

Κι εγώ Belkin έχω, μια χαρά είναι.

κι εγω επισης εδω κ 1 χρονο...

Ρε παιδιά τι ψάχνουμε;
Ups,πρίζα αφαλείας ή σταθεροποιητή τάσης;
Ποιος μπορεί να μου τα ξεχωρίσει;

Κατοχος πλεον της 42U10 (21/12/09 απο Saturn) επειτα απο δικα σας σχολια. Απολυτα ικανοποιμενος μεχρι στιγμης. Τη συστηνω ανεπιφυλακτα.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Ρε παιδιά τι ψάχνουμε;

Το UPS θα κρατήσει την συσκευή ανοικτή για μερικά λεπτά (ανάλογα τις μπαταρίες που διαθέτει ώσπου να την κλείσεις.

O σταθεροποιητής τάσης θα διασφαλίσει σταθερή τάση στη συσκευή προστατεύοντάς την από αυξομειώσεις, πράγμα καθόλου σπάνιο σε κάποιες περιοχές (θα το καταλάβεις από το τρεμόσβηγμα στις λάμπες του σπιτιού)

Πρίζα ασφαλείας είναι ένα πολύμπριζο που διαθέτει αισθητήρα τασης ώστε όταν αυτή θα υπερβεί τα επίπεδα ασφαλείας να μην επιτρέψει την παροχή ρεύματος στη συσκευή προστατεύοντάς την.

Η πιο ακριβή λύση είναι ένα καλό UPS με προστασία υπέρτασης, αλλά οι περισσότεροι έχουμε βάλει το πολύμπριζο με προστασία. Με 30Ε βρίσκεις καλά με 6 υποδοχές που θα κάνουν την δουλειά.

-bye-

:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Γιατι κανω ετσι ε; Εχω τη τηλεοραση περιπου 3 εβδομαδες και μεχρι σημερα εβλεπα μονο τηλεοπτικο σημα και δεν ειχα ενθουασιαστει σε σχεση με τη 32αρα lg προφανως γιατι οσο μεγαλωνει η οθονη τοσο φαινονται οι ατελειες.

Σημερα ομως ειδα το leningrad σε divx 624*352 και εχω μεινει αφωνος...τωρα καταλαβα για το μαυρο που λενε πολλοι εδω μεσα :rifle:

ΥΓ. Που να δω και καλυτερης ποιοτητας ταινια -bye-
ΥΓ2. Η 14/1 ειναι μακρια;
ΥΓ3. Τα βιλατζ θα με ψαχνουν για καιρο με τα 10Ευρω που θελουν. :D

Βασικά, αναβοσβήνει το λαμπάκι πράσινο μερικές φορές και μετά γυρνάει.;

:chinscratch: ..... πόσες φορές αναβοσβήνει???.... (blinking)

attachment.php

Attachments

• Panasonic Power LED Blinking timing chart.JPG
    Panasonic Power LED Blinking timing chart.JPG
    57.4 KB · Views: 310

Ρε παιδιά τι ψάχνουμε;
Ποιος μπορεί να μου τα ξεχωρίσει;

Εγώ έχω πάρει ένα line-R της APC 1200va (θα το βρεις σε κάθε κομπιουτερομάγαζο πιστεύω) το οποίο εκτός από σταθεροποιητής τάσης προσφέρει και προστασία από αιχμές ρεύματος, όπως συμβαίνει όταν επανέρχεται το ρεύμα μετά από διακοπή. Πάνω του έχω συνδέσει την 5090Η, τον 906, το dune το oppo 83 και τους εξωτερικούς σκληρούς που έχω συνδεδεμένους στο dune και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είχα δώσει γύρω στα 50 ευρώ...

http://www.skroutz.gr/c/41/ups.html?keyphrase=apc+line+r

Ρε παιδιά και σε μένα αναβοσβήνει αλλά δεν έχω μετρήσει πόσες φορές...
Το φυσιολογικό είναι να μην αναβοσβήνει καθόλου;;;

Σε όλες αναβοσβήνει όταν ανοίγει, αλλά δεν πρέπει να αναβοσβήνει μετά...

...ο Στέργιος είπε ότι αναβοσβήνει κατά την διάρκεια θέασης, αφού έχει ανοίξει η τηλεόραση και του γυρνάει σε άλλη είσοδο... ( εκτός κι αν κατάλαβα κάτι λάθος... :damnyou: )

Υ.Γ.: Βασικά τα παραπάνω ισχύουν αν δεν ανοίξει καθόλου η τηλεόραση, αλλά λέω μήπως και.... :chinscratch:

αύριο θα μου φέρει το Πλαίσιο την 50U10 για τον πατέρα μου..

Περισσότερα μόλις την παραλάβουμε με το καλό.
1215 πρέπει να έχει F/W πάνω, σωστά?

παιδια επειδη με ενδιαφερει η 42αρα εχετε ακουσει τπτ για εξαντληση των αποθεματων η ειναι οι γνωστες μλκες των πωλητων?

επισης απο Service η Panasonic στην Ελλαδα πως ειναι? εννοω αντικαταστασεις εγγυησεις κλπ

στα μερη μου υπαρχει μονο σε ενα τοπικο καταστημα στα 600 βεβαια χωρις καμια εξυπηρετηση μετα την αγορα,τουτεστιν μετα την αγορα δεν σε ξερουν και εχεις να κανεις με το επισημο service,ουτε doa ουτε τπτ,μηπως να περιμενω να την παρω απο κανενα eshop η you.gr οπου σιγουρα θα εχω καλυτερη αντιμετωπιση μετα?

Last edited:
Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Σε όλες αναβοσβήνει όταν ανοίγει, αλλά δεν πρέπει να αναβοσβήνει μετά...

...ο Στέργιος είπε ότι αναβοσβήνει κατά την διάρκεια θέασης, αφού έχει ανοίξει η τηλεόραση και του γυρνάει σε άλλη είσοδο... ( εκτός κι αν κατάλαβα κάτι λάθος... :damnyou: )

Υ.Γ.: Βασικά τα παραπάνω ισχύουν αν δεν ανοίξει καθόλου η τηλεόραση, αλλά λέω μήπως και.... :chinscratch:

Χρήστο, χθες δε μου το έκανε καθόλου. Το γύρισα στον αναλογικό δέκτη και δεν έβγαλε "κιχ". Προχθές που το είχα αφήσει ψηφιακό, μέσα σε 3 ώρες είχε γυρίσει.

Ξαναέκανα τη σύγκριση σήματος SD μεταξύ της LG μου και της Πάννυ. Δεν ξέρω πώς το έκανε η LG, αλλά απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. Σε 50 ίντσες από τα 2 μέτρα η εικόνα είναι κρύσταλλο, με απίστευτη ευκρίνεια σε σχέση με την Πάνυ, σε αναλογικά και ψηφιακά. Επιβεβαιώνω άρα το αρχικό μου συμπέρασμα ότι η dualXD engine είναι πολύ καλύτερη από της Πάννυ. Μένει να την συγκρίνω με την καινούρια της Σάμσουνγκ, αν και αμφιβάλλω αν γίνεται καλύτερα...

Βέβαια το μαύρο και η ομαλότητα της κίνησης στην Πάννυ είναι πολύ ανώτερα, όπως και η παντελής απουσία IR. Μένει να δω HD στην U, όπου αναμένω διαφορά λόγω και της υψηλότερης ανάλυσης. Αχ βρε LG μου αν είχες κι άλλο μαύρο δεν θα σε άλλαζα ποτέ....

Η χαμηλοτερη αναλυση ειναι πλεονεκτημα σε τηλεοπτικο σημα...το εχουμε ξαναπει αυτο...

Η καλυτερη εικονα που εχω δει σε τηλεοπτικο σημα ειναι σε πλασμα 42" με αναλυση 1024x768....μονο που δεν πρεπει να καθεται κανεις πιο κοντα απο 2 μετρα γιατι αρχιζει και βλεπει την δομη του πανελ (screendoor effect) γιατι τα pixel εχουν αρκετα μεγαλο μεγεθος...-bye-

Τελικά η αγορά έγινε... Μεγάλο βάσανο η 50άρα...
Πολύ βαριά...
Οι εντυπώσεις μου με λίγα λόγια: ότι έχω γράψει ήδη... :flipout:
Βέβαια θα προσπαθήσω να την ξαναδώ όταν στρώσει...

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Μπαρδόν...????....:viking:

petasis said:
Απλά λόγω value for money την πρότεινα σε πολύ καλό φίλο, και θα πάμε να την δούμε να παίζει κάπου, ίσως αύριο.

Δεν γκρεμίζονται άλλοι φούρνοι για το 2009... :flipout:

Εμένα πάντως με μπερδέψατε... :grinning-smiley-043
Δεν κατάλαβα τι εννοείτε... :flipout:
[Ναι, ξέρω είμαι και λίγο χαζός... :blush:]

Άμα είχες πάρει plasma.....

...εγώ θα τα είχα βροντήξει....

...θα άνοιγαν τα τρελάδικα.....

...θα γκρεμίζονταν κάτι τελευταίοι φούρνοι που έχουν μείνει....

...και δεν θα έβρισκα ψωμί να κάνω καμιά βούτα στο λαδάκι της σαλάτας...

....τόσο απλά τα πράγματα!!!!

Καλή χρονιά ...χρόνια πολλά....χαρούμενη η χρυσή Πρωτοχρονιά...-bye-