Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

....τόσο απλά τα πράγματα!!!!

Κι ύστερα σου λένε 2012 και κουραφέξαλα!!!

Τι λε ρε φίλε ???...ποιο 2012 να ουμ....έχεις πάρει πρέφα τι έχει γίνει το 2009???....:frusty:

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Άμα είχες πάρει plasma.....

...εγώ θα τα είχα βροντήξει....

...θα άνοιγαν τα τρελάδικα.....

...θα γκρεμίζονταν κάτι τελευταίοι φούρνοι που έχουν μείνει....

...και δεν θα έβρισκα ψωμί να κάνω καμιά βούτα στο λαδάκι της σαλάτας...

....τόσο απλά τα πράγματα!!!!

Καλή χρονιά ...χρόνια πολλά....χαρούμενη η χρυσή Πρωτοχρονιά...-bye-

Άργησα λίγο, αλλά τελικά το κατάλαβα... :grinning-smiley-043

τελικα για να καταλαβω u10 = s10 σε ποιοτητα εικονας και η g10 κατα ποσο εχει καλυτερη εικονα απο αυτες τις δυο (contrast , ευκρινεια , χρωματα κλπ) ?

τελικα για να καταλαβω u10 = s10 σε ποιοτητα εικονας και η g10 κατα ποσο εχει καλυτερη εικονα απο αυτες τις δυο (contrast , ευκρινεια , χρωματα κλπ) ?

Η U10 και η S10, είναι πανομοιότυπες στο σκοτάδι. Με φως, η S10 έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα λόγω της μίας αντι-αντανακλαστικής επίστρωσης.

Η G10 μεγαλώνει λίγο ακόμα το προβάδισμα με διπλή επίστρωση και δυνατότητα για λίγο μεγαλύτερη φωτεινότητα, ενώ και το IFC της είναι 1-2 κλικ αποδοτικότερο. Επίσης, με την παροχή κάποιων ρυθμίσεων χρωματικής εξισορρόπησης και gamma, δίνει στους γνώστες τη δυνατότητα για υψηλότερη χρωματική ακρίβεια, χωρίς την ανάγκη πρόσβασης στο service menu...

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά.
Απο αύριο προσθέστε κι εμένα στη γνωστή λίστα ... των (ελπίζω) ευτυχών κατόχων της Viera ΤΧ-Ρ50U10 (σε τιμή πραγματικά ΔΩΡΟ :108: ).
Θα ήθελα όμως να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ μοντέλων P**U10 και P**U10E ??? ή είναι το ίδιο. έχουν διαφορες στα χαρακτηριστηκά τους ?
:party:

Ευχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία, ευτυχία και χαρά... και με ακόμα καλύτερες Θεάσεις & Ακροάσεις για το 2010 :music-smiley-004:

:116: :happynewyearblue: :116:

εγω χθες ξενερωσα,την βρισκω σε ενα καταστημα την βλεπω,την αγοραζω στα 600 με δωρο ενα καλωδιο hdmi και ενω ειχα συνεννοηθει για κλειστη αυτοι εννοουσαν αυτη που ειχαν στην εκθεση

φυσικα δεν την πηρα και ειμαι ακομα στο ψαξιμο

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

εγω χθες ξενερωσα,την βρισκω σε ενα καταστημα την βλεπω,την αγοραζω στα 600 με δωρο ενα καλωδιο hdmi και ενω ειχα συνεννοηθει για κλειστη αυτοι εννοουσαν αυτη που ειχαν στην εκθεση

φυσικα δεν την πηρα και ειμαι ακομα στο ψαξιμο

Αν θέλεις αναφέρεις και το κατάστημα, ότι μαθαίνουμε καλό είναι.... :D

στην Λεσβο ειναι

μια μιση ωρα πηγαινε ελα για το τπτ,μου αρεσει που τους ειχα μιλησει και τηλεφωνικα ξεκαθαριζοντας για το κλειστη,ελληνικης αντιπροσωπειας κλπ

Θα ήθελα όμως να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ μοντέλων P**U10 και P**U10E ??? ή είναι το ίδιο. έχουν διαφορες στα χαρακτηριστηκά τους ?

Το γράμμα στο τέλος δηλώνει την αγορά που απευθύνεται η τηλεόραση π.χ. το Ε για Ευρώπη, το Β για Βρετανία, αντί για 10 το 1 για Αμερική, υπάρχουν σίγουρα διαφορές στο λογισμικό και πιθανόν στον εξοπλισμό, εμείς ανήκουμε στο Ε.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Το γράμμα στο τέλος δηλώνει την αγορά που απευθύνεται η τηλεόραση π.χ. το Ε για Ευρώπη, το Β για Βρετανία, αντί για 10 το 1 για Αμερική, υπάρχουν σίγουρα διαφορές στο λογισμικό και πιθανόν στον εξοπλισμό, εμείς ανήκουμε στο Ε.

Δηλαδή αυτή που αναφέρουν ως P50U10 στο κωτσόβολο είναι στην ουσία η P50U10E. Μια χαρά δηλαδή, τη σωστή πήρα. ;)

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση CZOUN μόλις μου έφυγε το άγχος οτι υπάρχουν διαφορές... να'σαι καλά.
άντε κι από μεθαύριο με το καλό οι πρώτες εντυπώσεις.

Υπαρχει καποιος τροπος να ρυθμισεις r g b και gamma απο το hotel menu? το εχει επιχειρησει κανεις και αν ναι πως γινεται?

Καλησπερα !
Ωρα να αποκαταστησω και αλλο τις αρχικες μετριες εντυπωσεις μου απο την τηλεοραση ...
Περαν λοιπον της βελτιωσης της στην φωτεινοτητα , ευκρινεια και αποδοση του λευκου , διαπιστωσα οτι ο αυξημενος "θορυβος" που εχω εντοπισει , δεν οφειλεται στην τηλεοραση !!!
Ο dreambox 800 συνδεδεμενος μεσω hdmi , κανει ενα ελαφρυ χιονακι και καποιες αμυδρες μαυρες γραμμες , λιγο κατω απο το μεσο της οθονης...που οφειλονται στο κοινο καλωδιο που χρησιμοποιω για επιγειο και ψηφιακο σημα ... (προτιματε παντα ξεχωριστα καλωδια !)
-bye-

Υπαρχει καποιος τροπος να ρυθμισεις r g b και gamma απο το hotel menu? το εχει επιχειρησει κανεις και αν ναι πως γινεται?

Κατ' αρχήν άλλο το HOTEL MENU και άλλο το SERVICE MENU ... ;)

Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής πολλών πραγμάτων από το SERVICE MENU, αλλά για να γίνει αυτό απαιτείται ΑΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ του αντικειμένου και ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ/ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ/ΕΜΠΕΙΡΙΑ για την ρύθμιση/χρήση τους.

Στο νήμα της ΡΧ80 υπάρχει ένας οδηγός για περιήγηση στο SM...ο οποίος ισχύει και στις φετινές Pansonic.

Περιήγηση στο Service Menu
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=673953#post673953

Πίνακες με τις εργοστασιακές τιμές του Service Menu (42PX80 μόνο) και τιμές φωτεινότητας ανά mode

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=839674#post839674

Εργοστασιακές τιμές του Service Menu (42PX80) σε αρχείο Ecxel [Ημερομηνία Κατασκευής10/2008]
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=840543#post840543

...επίσης από το post 3.994... http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=23804&page=400

...έως το post 4.180... http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=23804&page=418

...έχει εξελιχθεί μια συζήτηση περί 'γαργαλήματος' του SM της Panasonic ΡΧ80, πριν επιχειρήσεις οτιδήποτε στο SERVICE MENU, διάβασε το για να κρίνεις μόνος σου αν είναι εύκολη ή δύσκολη διαδικασία.....-bye-

Καλησπερα !
Ωρα να αποκαταστησω και αλλο τις αρχικες μετριες εντυπωσεις μου απο την τηλεοραση ...
Περαν λοιπον της βελτιωσης της στην φωτεινοτητα , ευκρινεια και αποδοση του λευκου , διαπιστωσα οτι ο αυξημενος "θορυβος" που εχω εντοπισει , δεν οφειλεται στην τηλεοραση !!!
Ο dreambox 800 συνδεδεμενος μεσω hdmi , κανει ενα ελαφρυ χιονακι και καποιες αμυδρες μαυρες γραμμες , λιγο κατω απο το μεσο της οθονης...που οφειλονται στο κοινο καλωδιο που χρησιμοποιω για επιγειο και ψηφιακο σημα ... (προτιματε παντα ξεχωριστα καλωδια !)

-bye-

παιδια επειδη με ενδιαφερει η 42αρα εχετε ακουσει τπτ για εξαντληση των αποθεματων η ειναι οι γνωστες μλκες των πωλητων?

Εμ, τόσοι που την έχουμε αποκτήσει μόνο από τούτο εδώ το φόρουμ πώς να μην εξαντληθεί? -bye-

Σημερα εβλεπαν τα παιδια μου παιδικα DVD (Disney) και πραγματικα ειχα χαζεψει με την εικονα...η παλια μου W4000 αν και πολυ καλη για LCD ακομη και με τα σημερινα δεδομενα δεν μπορουσε να αποδωσει τοσο φυσικα χρωματα και τοσο καλη κινηση...