Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Εγω με τη σειρα μου εχω να πω ενα ευχαριστω σε ολο το κοσμο για τις οποιες προτροπες/συμβουλες , οσον αφορα τις πλασμα... Εψαχνα πολυ καιρο κ μελετουσα καθε μερα ολα τα ποστ για τα οποια μοντελα...
Η εικονα για τα δικα μου δεδομενα ειναι παρα πολυ καλη κ πολυ φυσικη.
Μετα απο τις πρωτες ωρες, η βελτιωση ειναι μεγαλη! Κ αρχισα να αναρωτιεμαι, δλδ μετα απο αυτην (αργοτερα) τι? Οι lcd εχουν δρομο ωστε να φτασουν αυτην εικονα.

Σημερα εβλεπαν τα παιδια μου παιδικα DVD (Disney) και πραγματικα ειχα χαζεψει με την εικονα...η παλια μου W4000 αν και πολυ καλη για LCD ακομη και με τα σημερινα δεδομενα δεν μπορουσε να αποδωσει τοσο φυσικα χρωματα και τοσο καλη κινηση...

Αμάν, φτάνει πια....... δεν έχει άλλη επιταγή αυτό τον μήνα. Τον επόμενο...... -bye-

Αμάν, φτάνει πια....... δεν έχει άλλη επιταγή αυτό τον μήνα. Τον επόμενο...... -bye-

Δωσε και μια επιταγη και σε αυτον...-bye-

Ξανασυζητωντας ομως το θεμα με τον φιλο μου ( εχει παρει την kuro την 60αρα) τελικα πηρα την αποφαση και εκανα την παραγγελια για την 50G10E!
Και οταν επαιξε σε συνθηκες δωματιου εδειξε τα δοντια της!!
χτες μαλιστα το βραδυ τον ειχα εδω πιναμε τα ποτακια μας και παιζαμε με τις ρυθμισεις!
Και μου λεει ο Γιωργος ..
Αντωνη ειλικρινα αν και εγω σε παροτρυνα περισσοτερο για την αγορα της ειλικρινα δεν μπορουσα να φανταστω οτι θα εδειχνε ετσι!
Ειδαμε τα demo απο το hiteck!
Στον μονομαχο στην πρωτη σκηνη η τηλεοραση κενταγε!!
Παροτι δυσκολη σκηνη με νυχτερινα εδειχνε απιστευτη λεπτομερεια που δεν ειχα δει ποτε!!!
Μαυρο ..απειρο!!!
Οχι οτι με χαλαει, απλα το λεω μηπως και δεν το βρηκα τιποτα!!

Η αληθεια δεν χρειαζεται επιταγες...

Last edited:
Δωσε και μια επιταγη και σε αυτον...-bye-

Η αληθεια δεν χρειαζεται επιταγες...

σημερα ειδα την KURO απο κοντα στο fnac να παιζει το Terminator Salvation που το ειχα δει μολις προχτες και ειχα την δυνατοτητα για συγκρισεις. Το καλο ειναι οτι η διαφορα των 2 τηλεορασεων ειναι πολυ μικρη αναλογικα με την διαφορα τιμης (ειχε και η KURO λιγο ανεπαισθητο χιονακι). επισης σημερα ειδα στο electroworld (μαζι με δυο φιλους που δεν πιστευαν τα λεγομενα μου περι Panasonic και ειχαν φαει το παραμυθι για LED) στην Κηφισιας κατι κακομοιρες LED και απλες LCD στα 200Ηz (σχεδον απο ολες τις μαρκες - με μακραν χειροτερες τις LG - oλες πολυ πανω απο 1600 ευρω) διπλα στην 50S10 (μολις στα 1200) η οποια ηταν πραγματικα ενα σκαλι πανω σε ολα. Επρεπε να βλεπατε την ξενερα που εφαγαν γιατι μετα απο πολυ μελετη ειχαν καταληξει σε led απο την Sharp και τωρα πρεπει να ξαναψαχτουν.
ετοιμαζομαι να "σκοτωσω" την 32αρα Philips που εχω στο δωματιο για να βαλω την 42U10 στην θεση της στο δωματιο και μια εκ των 50U10 ή 50G10 για το σαλονι.

πεθαμενη τεχνολογια η πλασμα...α ρε μαρκετινιστικο παραμυθι...

Last edited:
Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

..... Επρεπε να βλεπατε την ξενερα που εφαγαν γιατι μετα απο πολυ μελετη ειχαν καταληξει σε led απο την Sharp και τωρα πρεπει να ξαναψαχτουν....

Μελέταγαν σε λάθος μέρος.....:D

σημερα ειδα την KURO απο κοντα στο fnac να παιζει το Terminator Salvation που το ειχα δει μολις προχτες και ειχα την δυνατοτητα για συγκρισεις. Το καλο ειναι οτι η διαφορα των 2 τηλεορασεων ειναι πολυ μικρη αναλογικα με την διαφορα τιμης (ειχε και η KURO λιγο ανεπαισθητο χιονακι). επισης σημερα ειδα στο electroworld (μαζι με δυο φιλους που δεν πιστευαν τα λεγομενα μου περι Panasonic και ειχαν φαει το παραμυθι για LED) στην Κηφισιας κατι κακομοιρες LED και απλες LCD στα 200Ηz (σχεδον απο ολες τις μαρκες - με μακραν χειροτερες τις LG - oλες πολυ πανω απο 1600 ευρω) διπλα στην 50S10 (μολις στα 1200) η οποια ηταν πραγματικα ενα σκαλι πανω σε ολα. Επρεπε να βλεπατε την ξενερα που εφαγαν γιατι μετα απο πολυ μελετη ειχαν καταληξει σε led απο την Sharp και τωρα πρεπει να ξαναψαχτουν.
ετοιμαζομαι να "σκοτωσω" την 32αρα Philips που εχω στο δωματιο για να βαλω την 42U10 στην θεση της στο δωματιο και μια εκ των 50U10 ή 50G10 για το σαλονι.

κοιτα για καποιο λογο τις σπρωχνουν και οι πωλητες,αν ρωτησεις για Plasma σε κοιτανε περιεργα και μετα αρχιζει ενας χειμαρρος απο απιστευτες μλκες που με το ζορι κρατιεσαι για να μην γελασεις

ειμαι με εναν ανεκδιηγητο πωλητη με υφακι "τα ξερω ολα - εγω τους εδωσα τα specs" και βλεπω μια super duper πανακριβη LED και μια ταπεινη b650 και του λεω σοβαρα τωρα βλεπεις καμια διαφορα? και αρχιζει κοιτα επειδη ειναι η δουλεια μου φυσικα και βλεπω διαφορες και μαλιστα μεγαλες,δλδ των ρωταω να η LED ειναι πολυ ποιο λεπτη και ελαφρια, ναι λεω οκ αλλα δεν θα την παρω και στην πλατη μου, υστερα δες το μαυρο,δεν βλεπω διαφορα του λεω ,μα οχι σοβαρα μιλας τεσπα απλα δεν μπορεις να την δεις,ε αμα δεν βλεπω διαφορα γιατι να τα σκασω,οι led κρατανε πολυ περισσοτερο,ναι 30000 ωρες οι led 60000 ωρες περιπου οι LCD για τα πανελ μονο,οοοοοχι ποιος τα λεει αυτα ....

πολυ γελιο

Last edited:
κοιτα για καποιο λογο τις σπρωχνουν και οι πωλητες,αν ρωτησεις για Plasma σε κοιτανε περιεργα και μετα αρχιζει ενας χειμαρρος απο απιστευτες μλκες που με το ζορι κρατιεσαι για να μην γελασεις

ειμαι με εναν ανεκδιηγητο πωλητη με υφακι "τα ξερω ολα - εγω τους εδωσα τα specs" και βλεπω μια super duper πανακριβη LED και μια ταπεινη b650 και του λεω σοβαρα τωρα βλεπεις καμια διαφορα? και αρχιζει κοιτα επειδη ειναι η δουλεια μου φυσικα και βλεπω διαφορες και μαλιστα μεγαλες,δλδ των ρωταω να η LED ειναι πολυ ποιο λεπτη και ελαφρια, ναι λεω οκ αλλα δεν θα την παρω και στην πλατη μου, υστερα δες το μαυρο,δεν βλεπω διαφορα του λεω ,μα οχι σοβαρα μιλας τεσπα απλα δεν μπορεις να την δεις,ε αμα δεν βλεπω διαφορα γιατι να τα σκασω,οι led κρατανε πολυ περισσοτερο,ναι 30000 ωρες οι led 60000 ωρες περιπου οι LCD για τα πανελ μονο,οοοοοχι ποιος τα λεει αυτα ....

πολυ γελιο

Εμένα πάντως -παρότι είχα καταλήξει στη panny V10 δεν του το είχα πει, έκανα ότι ψαχνόμουν- ο πωλητής μου είπε ορθα κοφτά "Εγώ αν είχα τα λεφτά τώρα, θα αγόραζα μόνο πλάσμα, απλά έχω ερωτευτεί τα χρώματά της V10" .
Και σημειώστε ότι τον ρώταγα για πολύ ακριβότερες led!

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά.
Προσθέστε κι εμένα στη γνωστή λίστα ... των ευτυχών κατόχων της Viera ΤΧ-Ρ50U10

... φυσικα και βλεπω διαφορες και μαλιστα μεγαλες....,

....δλδ των ρωταω....

..... να η LED ειναι πολυ ποιο λεπτη και ελαφρια,....

..... ναι λεω οκ αλλα δεν θα την παρω και στην πλατη μου....

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Εμένα πάντως -παρότι είχα καταλήξει στη panny V10 δεν του το είχα πει, έκανα ότι ψαχνόμουν- ο πωλητής μου είπε ορθα κοφτά "Εγώ αν είχα τα λεφτά τώρα, θα αγόραζα μόνο πλάσμα, απλά έχω ερωτευτεί τα χρώματά της V10" .

φανταζομαι οτι υπαρχουν και καλοι πωλητες ψαγμενοι και με μερακι

παντως εδω στα μερη μου δεν μπορεις να φανταστεις τι μλκες εχω ακουσει γυρνωντας στα μαγαζια μηπως και πετυχω καμια 42αρα u10

Ολόκληρο το LCDσταν βρίσκεται υπό την κατοχή του marketing.....μόνο ένα μικρό χωριό πλασματάκηδων, ονόματι Avclub, αντιστέκεται σθεναρά......

:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

μεγαλος ερωτας και για τα χρωματα και την αντιθεση και την κινηση και την φυσικοτητα των απεικονιζομενων (οχι το χαλι των υπερτονισμενων εικονων στις philips, την μετριοτητα ακομα και των πιο ακριβων lg με τα fake 100 και 200Ηz και τα αλλα ανουσια φιλτρα - και το ανυπαρκτο τηλεοπτικο σημα ολων των αλλων).

α και μια ερωτηση αυτο http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...inema-Radioreceiver-Speakers-5-1-HTS-3200.htm τι λεει για σετακι με την Panasonic;

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά.
Προσθέστε κι εμένα στη γνωστή λίστα ... των ευτυχών κατόχων της Viera ΤΧ-Ρ50U10

Kαλοθέατη φίλε jo-di και καλώς όρισες στην παρέα μας !!! -bye-

(Έχεις μπει στη λίστα, αναμένουμε εν καιρώ και εντυπώσεις)

Ok.

Μιας και ψαχνομαι για την πεθερα μου κι εγω μαλλον εχω καταληξει στο κελεπουρι αυτο στις 42' .

Ερωτηση μια κι εξω. Σε Lcd στα ιδια λεφτα (600 πανω κατω) ας πουμε στις ιδιες ιντσες παιζει κανας σοβαρος ανταγωνιστης η add to cart την U10?

Ok.

Μιας και ψαχνομαι για την πεθερα μου κι εγω μαλλον εχω καταληξει στο κελεπουρι αυτο στις 42' .

Ερωτηση μια κι εξω. Σε Lcd στα ιδια λεφτα (600 πανω κατω) ας πουμε στις ιδιες ιντσες παιζει κανας σοβαρος ανταγωνιστης η add to cart την U10?

χαλαρα την u για την πεθερα σου :)

Last edited:
μεγαλος ερωτας και για τα χρωματα και την αντιθεση και την κινηση και την φυσικοτητα των απεικονιζομενων (οχι το χαλι των υπερτονισμενων εικονων στις philips, την μετριοτητα ακομα και των πιο ακριβων lg με τα fake 100 και 200Ηz και τα αλλα ανουσια φιλτρα - και το ανυπαρκτο τηλεοπτικο σημα ολων των αλλων).

Τα ελεγα και στο αλλο νημα...-bye-

Και εσυ αν αγοραζες τηλεοραση με χιλια ευρω η οποια παιζει οπως πανακριβες LCD με local dimming διπλασιας αξιας και βαλε φανατικος θα γινοσουν...-bye-:grinning-smiley-043

Παιδιά μια γρήγορη απάντηση αν μπορείτε.
Μόλις την έβγαλα από το κουτί και οι δύο πίροι της βάσης δεν μπαίνουν στην TV όσο πρέπει.Πάει ως ένα σημείο και σταματάει(πριν φτάσω στο σημείο για να βιδώσω τις βίδες).

Να το χτυπήσω μήπως μπεί ή λέτε να είναι κανένας πίρος στραβός;