Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

@therock003
ταξιδι με renault megane ξαπλωτη πίσω δεν επαθε τιποτα.
ριξε πισω τα καθίσματα και βάλε και 2 μαξιλάρια, αλλα και χωρίς αυτά οκ θα ειναι, αφου η απόσταση σου θα ειναι μικρη :captain:

Που θα βρουμε ομως Megane ειναι το θεμα. Υπαρχει mg rover, opel astra, peugeot 307 και ενα παλιο Land Rover. Δεν ξερω μηπως με Land Rover, γινει η δουλεια...

Που θα βρουμε ομως Megane ειναι το θεμα. Υπαρχει mg rover, opel astra, peugeot 307 και ενα παλιο Land Rover. Δεν ξερω μηπως με Land Rover, γινει η δουλεια...

Oυπς... Sorry, φίλε therock003, σε ξέχασα τελείως... :D -bye-

Aν ρίξεις εντελώς τα πίσω καθίσματα στο 307, μήπως την παίρνει;

Στο προηγούμενο ποστ, αναφερόμουν σε κάτι σαν Suzuki Wagon R, Opel Agila (1st gen), Yaris Verso, κτλ.

Γεια χαρά, παιδιά. Χθες ξαφνικά, χωρίς να έχει προηγηθεί πτώση, το τηλεκοντρόλ της U10 παρέδωσε πνεύμα...
Μετά από επιμονή άρχισε να δουλεύει, αλλά σε απόσταση 20-30 cm από την tv. Kαι σήμερα που ξαναδοκίμασα, τα ίδια. Πότε δουλεύει μόνο από πολύ μικρή απόσταση και πότε δεν δουλεύει καθόλου...
Καμμία ιδέα τι φταίει;

ΥΓ. Εννοείται δοκίμασα κ καινούριες μπαταρίες, αλλά καμία διαφορά.

Καλημέρα σε όλους. Έχω την Panasonic 42 u10 ένα χρόνο τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω ένα πρόβλημα όμως.

Ενώ πιάνω κανονικά τα κανάλια της Digea, δεν μπορώ να πιάσω το ERT HD. Επιλέγω χώρα Ελλάδα και όταν κάνω εισαγωγή HD Καναλιών μου ζητάει να κλείσω την τηλεόραση και όταν την ανοίγω πάλι, δεν το βρίσκει καθόλου το ΕΡΤ HD. Μένω στο Γουδί και η κεραία είναι προς Υμηττό. Τι μπορεί να φταίει;

Ναι και με Ισπανία και Γερμανία έχω δοκιμάσει...σε αυτές τις χώρες δεν μου έχει καν την επιλογή εισαγωγής HD καναλιών....Μήπως φταίει η κεραία ή το καλώδιο της κεραίας; Ούτε τα υπόλοιπα ψηφιακά της ΕΡΤ πιάνω...Περίεργο...

Κάνε ξανά αυτόματο συντονισμό όλων των καναλιών στο ψηφιακό δέκτη. Εγώ αυτό έκανα (S10) και τα βρήκε όλα.

Μετά από 1,5 χρόνο χρήσης της 42u10 δηλώνω πάρα πολύ ικανοποιημένος .Σήμερα δε με την εμφάνιση των ψηφιακών στη Λάρισα η τηλεόραση γράφει.Σύντομα ελπίζω (μόλις πέσουν οι τιμές) να κάνω και την αναβάθμιση στην 46g30 μια που χρειάζομαι τώρα και δεύτερη.

Last edited:
Καλησπέρα σας. Έχω κι εγώ την 42άρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Με την πρόσφατη αλλαγή σε ψηφιακό σήμα, έκανα αυτόματο συντονισμό, βρήκε όλα τα κανάλια, όμως δεν έχει εικόνα παρά μόνο ήχο. Εικόνα έχει μόνο στα παλιά ψηφιακά κανάλια. Στο μεταξύ έκανα το ίδιο με μια SAMSUNG LCD χωρίς να προκύψει αυτό το πρόβλημα. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς; Μένω στα Τρίκαλα.

Καλησπέρα σας. Έχω κι εγώ την 42άρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Με την πρόσφατη αλλαγή σε ψηφιακό σήμα, έκανα αυτόματο συντονισμό, βρήκε όλα τα κανάλια, όμως δεν έχει εικόνα παρά μόνο ήχο. Εικόνα έχει μόνο στα παλιά ψηφιακά κανάλια. Στο μεταξύ έκανα το ίδιο με μια SAMSUNG LCD χωρίς να προκύψει αυτό το πρόβλημα. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς; Μένω στα Τρίκαλα.

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1069899&postcount=1302

Παίδες, πρόβλημα...

Σήμερα μου έκανε 2 φορές "επανεκκίνηση" η 42u10 από μόνη της. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει;

Όπως και να 'χει, τη Δευτέρα παίρνω τηλέφωνο στην Intertech...

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Παίδες, πρόβλημα...

Σήμερα μου έκανε 2 φορές "επανεκκίνηση" η 42u10 από μόνη της. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει;

Όπως και να 'χει, τη Δευτέρα παίρνω τηλέφωνο στην Intertech...

Επανεκκίνηση εννοείς on-off;

Στέργιο μήπως έχεις συνδεδεμένη κάποια συσκευή π.χ.δορυφορικό δέκτη και κάνει κάποιο update,είναι πιθανό να επηρεάζεται η τηλεόραση από κάτι τέτοιο.

Ακριβώς, on-off.

Σαν χαλασμένο ρελέ στο τροφοδοτικό ένα πράμα.

Δέκτη δεν έχω, είναι συνδεδεμένη με το WDTV Live και το PS3.
To τελευταίο εξάμηνο ήταν πάνω στο UPS με άλλες 7 συσκευές και δε θυμάμαι να έκανε τίποτα. Χθες που το έκανε μια φορά, την έβαλα σε άλλο πολύπριζο, που έχω και το PS3, αλλά το ξανάκανε.

Δεν ξέρω τι να υποθέσω...

Πηγαινε και κοιτα αν ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη για αναζητηση update.

Θα δω πιο μετα το μενου και θα σου πω και ακριβως που ειναι.