Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Αναζητώ απεγνωσμένα τη συμβουλή όσων συμφορουμιτών είναι οικογενειάρχες, με μικρά διαβολάκια, που τρελαίνονται να φτιάχνουν χάρτες με τα χεράκια τους, στην οθόνη της Plasma του μπαμπά, αμέσως μόλις έχουν τελειώσει το φαγάκι τους...
Δεν έχω τολμήσει να αφήσω ακόμη τη σύζυγο να αυτοσχεδιάσει ως προς τον τρόπο και τα μέσα καθαρισμού της Panasonic μας, αλλά κινδυνεύω πάραυτα με διαζύγιο αν το καθυστερήσω λίγο ακόμη, γι' αυτό παρακαλώ πολύ όπως συμβάλετε με τις οδηγίες και τις συμβουλές σας, στη διάσωση της οικογενειακής μου ηρεμίας.
Ευχαριστώ όλους σας προκαταβολικά, που θα μείτε στον κόπο να μποραστείτε τη σοφία σας περί καθαρισμού οθονών πλάσμα από επίμονους λεκέδες μαζί μου!!!

:D

PUL-X11-Puhdistusliina-Talousliina-Wettex-Classic-1-pkt-3-0.jpg

Ελαφρά νωτισμένο, κάνει καταπληκτική δουλειά...

Κ ακομα καλύτερη ,ένα πανακι με μικροινες πάλι ελαφρά νωτισμενο. Το ίδιο κάνει επίσης καταπληκτική δουλεια στις ματ LCD.

image.php

Θα βρεις πολλα παρομοια προιοντα απο 5 ευρω και πανω σε πολυκαταστηματα ηλεκτρικων και PC.

Κ ακομα καλύτερη ,ένα πανακι με μικροινες πάλι ελαφρά νωτισμενο. Το ίδιο κάνει επίσης καταπληκτική δουλεια στις ματ LCD.

Χίλια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας φίλοι μου. Από τις τρεις προτάσεις σας, η σύζυγος επέλεξε αυτή του φίλου sfortis, με τις μικροϊνες και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό. Πίσω από τις στρώσεις των παιδικών προσπαθειών να ακουμπήσουν τους ήρωές τους, εμφανίστηκε και πάλι η Πάνυ μας!!!
:grinning-smiley-043
Προς πληροφόρηση και παντός άλλου ενδιαφερόμενου, τα πανάκια με τις μικροϊνες, τα προμηθευτήκαμε από γνωστή γερμανική αλυσίδα σουπερ-μαρκετ. Τώρα εάν εσείς θέλετε να μποϋκοτάρετε τα γερμανικά προϊόντα για τους γνωστούς λόγους, υπάρχουν πάντα και οι λύσεις που πρότειναν οι φίλοι JL_? και Yperion! Αν και δεν τις δοκίμασα προσωπικά, είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψουν εξίσου καλά σε παρόμοιες περιπτώσεις.
Και πάλι ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τη βοήθειά σας φίλοι μου!!!

Πηγαινε και κοιτα αν ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη για αναζητηση update.

Θα δω πιο μετα το μενου και θα σου πω και ακριβως που ειναι.

Μου έδωσε κάποιες οδηγίες ο JL online για απενεργοποίηση και του αυτόματου update και της αυτόματης ενημέρωσης καναλιού και δείχνουν να έχουν σταματήσει όλα.

Ακόμα και κάτι τσικ-τσικ του τροφοδοτικού που είχα πιο πριν.

Είναι νωρίς όμως, θα δούμε...

Μου έδωσε κάποιες οδηγίες ο JL online για απενεργοποίηση και του αυτόματου update και της αυτόματης ενημέρωσης καναλιού και δείχνουν να έχουν σταματήσει όλα.

Κατι ξερει ο "παλιος".-bye-

Κατα 99% λυθηκε το προβλημα σου.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Χίλια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας φίλοι μου. Από τις τρεις προτάσεις σας, η σύζυγος επέλεξε αυτή του φίλου sfortis, με τις μικροϊνες και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό. Πίσω από τις στρώσεις των παιδικών προσπαθειών να ακουμπήσουν τους ήρωές τους, εμφανίστηκε και πάλι η Πάνυ μας!!!
:grinning-smiley-043
Προς πληροφόρηση και παντός άλλου ενδιαφερόμενου, τα πανάκια με τις μικροϊνες, τα προμηθευτήκαμε από γνωστή γερμανική αλυσίδα σουπερ-μαρκετ. Τώρα εάν εσείς θέλετε να μποϋκοτάρετε τα γερμανικά προϊόντα για τους γνωστούς λόγους, υπάρχουν πάντα και οι λύσεις που πρότειναν οι φίλοι JL_? και Yperion! Αν και δεν τις δοκίμασα προσωπικά, είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψουν εξίσου καλά σε παρόμοιες περιπτώσεις.
Και πάλι ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τη βοήθειά σας φίλοι μου!!!

Γερμανικη? Ποια τα DIA? Πως ακριβως το ζητησες? Πανακι με μικροινες?

Ακόμα και κάτι τσικ-τσικ του τροφοδοτικού που είχα πιο πριν.

Είναι νωρίς όμως, θα δούμε...

Τι ακριβως Update γινοτανε δλδ?

Πάντως με την έλευση της DIGEA αισθάνομαι σαν να έχω αγοράσει νέα τηλεόραση.Τα χρώματα είναι φυσικά και ζωντανά.Η τηλεόραση γράφει.Άριστη επιλογή για τα 600 που δώσαμε.

Πάντως με την έλευση της DIGEA αισθάνομαι σαν να έχω αγοράσει νέα τηλεόραση.Τα χρώματα είναι φυσικά και ζωντανά.Η τηλεόραση γράφει.Άριστη επιλογή για τα 600 που δώσαμε.

Είναι επειδή απαλλάχτηκες από την επεξεργασία αναλογικού σήματος της πανασόνικ. Η διαφορά είναι όντως θεαματική, σε σημείο που να λέει κανείς ότι νόμιζε ότι έβλεπε τηλεοπτικό...
Τα καλά της ψηφιακής τεχνολογίας...

Τι ακριβως Update γινοτανε δλδ?

Toυ Ηλεκτρονικού Οδηγού Προγράμματος και άλλων δεδομένων σχετικών με τη λήψη DVB-T...

Είναι επειδή απαλλάχτηκες από την επεξεργασία αναλογικού σήματος της πανασόνικ. Η διαφορά είναι όντως θεαματική, σε σημείο που να λέει κανείς ότι νόμιζε ότι έβλεπε τηλεοπτικό...
Τα καλά της ψηφιακής τεχνολογίας...

Στα πρώτα firmwares, η διαφορά δεν ήταν καθόλου θεαματική: ο επεξεργαστής εικόνας εφάρμοζε "θόλωμα" σε όλα τα σήματα πλεκτής σάρωσης, είτε αναλογικής, είτε ψηφιακής προέλευσης. Μόλις στα 2 τελευταία firmwares άλλαξε αυτή η συμπεριφορά... :D
Τα καλά του firmware-update... :flipout:

Στα πρώτα firmwares, η διαφορά δεν ήταν καθόλου θεαματική: ο επεξεργαστής εικόνας εφάρμοζε "θόλωμα" σε όλα τα σήματα πλεκτής σάρωσης, είτε αναλογικής, είτε ψηφιακής προέλευσης. Μόλις στα 2 τελευταία firmwares άλλαξε αυτή η συμπεριφορά... :D
Τα καλά του firmware-update... :flipout:

Να δω πότε θα έρθει η digea στα μέρη σας... Θα τα ξαναπούμε μετά που θα έρθει... :flipout:

Να δω πότε θα έρθει η digea στα μέρη σας... Θα τα ξαναπούμε μετά που θα έρθει... :flipout:

Έχω δει digea σε U10, τόσο με τα τελευταία, όσο και με παλαιότερα firmware... :D

Επειδη ειδα προχθες καποιες απο τις νεες LED της Samsung (πχ. D6100) με ψηφιακα καναλια σου λεω οτι ειναι αριστη επιλογη γενικως και οχι απλα για τα 600 ευρω.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Ωραιο επιπλο! ΙΚΕΑ? Βολευει? Θελω να βαλω Playstation/XBOX/MEdia Player κτλ...

ΥΓ. Η ποιοτητα του ξυλου, μαλλον δεν μου κανει για ΙΚΕΑ...

Παιδια για θυμιστε μου, για να δω τα ψηφιακα πρεπει να αλλαξω την γλωσσα εγκαταστασης και τα σχετικα?

Επειδη τοσο καιρο δεν την ειχα να παιζει τηλεοπτικα καναλια, αλλα επειδη τωρα της αλλαξα θεση, λεω να την συνδεσω και με την κεραια...