Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Επιβεβαιώνω τον Παναγιώτη που ανέλυσε το ABL και την διαφορά του brightness σε full field με windowed και αυτό αποτελεί το μεγάλο μειονέκτημα της.

Αυτο συμβαινει σε ολες τις πλασμα οχι μονο στην U10...γι'αυτο αλλωστε τις μετρησεις τι παιρνουν τα site σε παραθυρο...

Για την φωτεινοτητα δεν συμφωνω , ειναι στα επιπεδα καλιμπραρισμενης (δηλαδη ρυθμισμενης να δειχνει σωστα) LCD...βεβαια γουστα ειναι αυτα...

Για το HDMI μαλλον φταιει το καλωδιο , δοκιμασε με καποιο καλυτερο να δεις αν υπαρχει διαφορα...

Επειδή έχει ξανααναφερθεί ώς πρόβλημα σε 1-2 u10, μήπως όσο αφορά την φωτεινότητα, δεν είναι θέμα συνήθειας άλλα πρόβλημα στην συσκευή?
Εγώ προσωπικά την έχω στο 36 και την καταλαβαίνω τόσο φωτεινή όσο ήταν η 32άρα lcd που είχα πρίν (panasonic viera εννοείται!)

Επειδή έχει ξανααναφερθεί ώς πρόβλημα σε 1-2 u10, μήπως όσο αφορά την φωτεινότητα, δεν είναι θέμα συνήθειας άλλα πρόβλημα στην συσκευή?
Εγώ προσωπικά την έχω στο 36 και την καταλαβαίνω τόσο φωτεινή όσο ήταν η 32άρα lcd που είχα πρίν (panasonic viera εννοείται!)

Ισως να μην έχεις άδικο αλλά πως μπορώ να το τεστάρω δεν έχω κάτι να την συγκρίνω... Έχει κανείς καμία ιδέα εκτός από το να βρω μία άλλη u10 και να την βαλω δίπλα;

Πάντως στο 36 που την έβαλα και την βλέπω τώρα είναι πολύ σκοτεινή, καμία σχέση με την sharp lcd που είχα! Μέχρι και ο τείχος από πίσω της είναι πιο φωτεινός και έχουμε συννεφιά...

Ναι είναι στο Όχι.

Παρεμπιπτόντως τώρα είδα πως φοράει το firmware 1209 και από ότι διαβάζω το τελευταίο είναι το 1215 και θα ήθελα να το αναβαθμίσω και εγώ. Που θα το βρω για να το κατεβάσω και πως θα κάνω το update ξέρει κανένας να με βοηθήσει;

Νεκτάριε βρές κανένα παιδί που να μένει κοντά σου και πήγαινε να την δείς. Αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά λογικά θα φαίνεται και με κλειστά τα μάτια, δεν χρειάζεται να τις βάλεις δίπλα-δίπλα. Πιστεύω όλο και κάποιον θα βρείς, 100+ ιδιοκτήτες πλάσματος είμαστε ´δω μέσα :grinning-smiley-043

Βρίσκομαι στο πρώτο δεκάλεπτο διάλειμμα μετά την πρώτη ώρα στρωσίματος της ολοκαίνουριας 42U10.
Αν και είχα επιφυλάξεις, νομίζω δείχνει πολύ καλά.
Ας ελπίσουμε πως με την πάροδο του χρόνου θα βελτιώνεται και δεν θα μας πικράνει με καμιά αστοχία υλικού.
Ο ήχος δεν με ενθουσίασε... θα δείξει...
Συσκευασία, φινίρισμα, τηλεκοντρόλ άψογα. Πρώτη φορά παραλαμβάνω τόσο άψογη κούτα! Και ευτυχώς, ήταν και το περιεχόμενο με 0 στο κοντέρ (κάτι που μέχρι να το διαπιστώσω, εγώ ξέρω τί πέρασα)!!!
Ευχαριστώ όλους σας για την πολύτιμη προσφορά γνώσεων και λύσεων.
(και για να δείτε πόσο καλή δουλειά κάνετε, μέσα στην εβδομάδα περιμένω και την μεγαλύτερη αδελφή της. Σκέφτηκα πως αν χρειαστώ τη βοήθεια της αντιπροσωπείας, να έχω το επιχείρημα του καλού και πιστού πελάτη, κάτι που ισχύει ούτως ή άλλως μέχρι τώρα, μιας και τηλεφωνικά με έχουν εξυπηρετήσει άψογα σε προηγούμενες συναλλαγές μου. Α! έχω εντοπίσει και αξιόλογο after quarantee service!).

Last edited:
Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Βρίσκομαι στο πρώτο δεκάλεπτο διάλειμμα μετά την πρώτη ώρα στρωσίματος της ολοκαίνουριας 42U10..

Καλορίζικη και καλές θεάσεις εύχομαι!!!

Α! έχω εντοπίσει και αξιόλογο after quarantee service!.

Αχρείαστο να 'ναι, αλλα δεν το λες και σε μας, να το έχουμε υπόψη μας???

Μπορει να επηρεάστηκα...

Χαίρομαι που ο επηρεασμός σου δεν κράτησε πολύ και ξαναγύρισες στην κλασική μεσογειακή μελαχρινή ομορφιά... ;)

Μετά από αυτό που είδα, αφού έκανα κλικ πάνω στο ΥΓ σου, ομολογώ ότι κι εγώ θα επηρεαζόμουν!!! :eek: Ποιά Τζούλια τώρα??? Γ' εθνική είναι μπροστά της!!!
(Καλά που δε διαβάζει το φόρουμ η σύζυγος...)

Πριν λιγο καιρο αγορασα αυτο...

SVC2543W_10-GAL-global

Ειχε γυρω στα 20 ευρω αν θυμαμαι καλα...

Από που το πήρες φίλε Yperion, if you don't mind me asking???

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Ειχα παει σε ενα καταστημα αλυσιδας με ηλεκτρικα (Magnet Electric) και το ειδα κατα τυχη...

Παρομοια υπαρχουν και σε ολα τα καταστηματα με PC κτλ.

http://www.matrixstore.gr/index.php?target=products&product_id=168614

Χαιρετώ όλη την παρέα.Εχθές παρέλαβα (μετά από πολύωρη ανάγνωση στο forum για βδομάδες τώρα)την 42U10Ε 599euro για ένα συγγενικό μου πρόσωπο.Με μόνη απαίτηση μου από το κατάστημα η τηλεόραση να μην έχει ανοιχτεί, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι θα το ελέγξω (thanks to you).
Απορίες:1)γιατί απουσιάζουν από την <<κλειστή>> συσκευασία δύο κομμάτια φελιζόλ που έχουν σπάσει?
2)γιατί τα γυαλιστερά πλαστικά της δεν είναι καλημένα με μεμβράνη(την αυτοκόλητη)?.
3)γιατί λείπουν 4 βίδες -από τις 8 -από την βάση της (μία μεγάλη-τρείς κοντές)?.
4)γιατί έχει παίξει 17ώρες και έχει 7 on-off ?(μπορεί να είναι εργοστασιακό?).
Η τηλεόραση είναι καταπληκτική,φυσικά και δεν έχω σκοπό να την επιστρέψω αλλά να´ είναι αυτή η κοροιδία. Με τον διευθυντή του καταστήματος θα μιλήσω την Δευτέρα γιατί η πωλήτρια επιμένει ότι η συσκευασία ήταν κλειστή όταν την παρέλαβα (με διάφανη ταινία ε και?)Το όνομα του καταστήματος στην διάθεσή σας αν χρειαστεί.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ.

Η τηλεόραση έχει προφανώς ανοιχτεί. Η διαφανής ταινία, δεν αποτελεί καμμία εγγύηση, καθώς η συσκευασία ανοίγει από τα 4 λευκά πλαστικά clamps που έχει στο πλάι, από δύο σε κάθε πλευρά, χωρίς να σκιστεί ή καταστραφεί κάτι...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Μια και το είπες. Οι plasma δεν έχουν γυαλί μπροστά από την οθόνη; Αυτό δεν τις κάνει περισσότερο "ανθεκτικές" σε χρήση καθαριστικών;

Ορισμένες οθόνες Plasma σαν τελευταίο στάδιο επίστρωσης,μετά το τζάμι, έχουν και μία πολύ λεπτή μεμβράνη πλαστικού.

Το πανάκι που περιέχουν οι συσκευασίες είναι αρκετό για να καθαρίσει οποιαδήποτε βρωμιά από την οθόνη,ακόμη και την πιο δύσκολη, αρκεί να έχουμε υπομονή.

Προσωπικά την χρήση οποιουδήποτε, υγρού καθαριστικού, σε οθόνη Plasma την αποφεύγω.

Χαιρετώ όλη την παρέα.Εχθές παρέλαβα (μετά από πολύωρη ανάγνωση στο forum για βδομάδες τώρα)την 42U10Ε 599euro για ένα συγγενικό μου πρόσωπο.Με μόνη απαίτηση μου από το κατάστημα η τηλεόραση να μην έχει ανοιχτεί, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι θα το ελέγξω (thanks to you).
Απορίες:1)γιατί απουσιάζουν από την <<κλειστή>> συσκευασία δύο κομμάτια φελιζόλ που έχουν σπάσει?
2)γιατί τα γυαλιστερά πλαστικά της δεν είναι καλημένα με μεμβράνη(την αυτοκόλητη)?.
3)γιατί λείπουν 4 βίδες -από τις 8 -από την βάση της (μία μεγάλη-τρείς κοντές)?.
4)γιατί έχει παίξει 17ώρες και έχει 7 on-off ?(μπορεί να είναι εργοστασιακό?).
Η τηλεόραση είναι καταπληκτική,φυσικά και δεν έχω σκοπό να την επιστρέψω αλλά να´ είναι αυτή η κοροιδία. Με τον διευθυντή του καταστήματος θα μιλήσω την Δευτέρα γιατί η πωλήτρια επιμένει ότι η συσκευασία ήταν κλειστή όταν την παρέλαβα (με διάφανη ταινία ε και?)Το όνομα του καταστήματος στην διάθεσή σας αν χρειαστεί.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ.

Φίλε μου η tv έχει ανοιχτεί....κανονικά έπρεπε να έχει "0" ώρες (όπως η δικιά μου καλή ώρα)
εγώ στην θέση σου, θα πήγαινα απο Δευτέρα απο το μαγαζί και θα τους ζητούσα και καλά να αγοράσω μία U10, μόλις μου λέγανε ότι έχουν διαθέσιμη και την βγάζανε έξω, θα τους έλεγα "μισό λεπτό" και θα τους έφερνα μέσα την used για αλλαγή! Έτσι θέλουνε γιατί νομίζουνε ότι τρώμε κουτόχορτο μερικοί-μερικοί!

Last edited:

Το όνομα του καταστήματος στην διάθεσή σας αν χρειαστεί.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ.
Εγώ θα ήθελα να το ξέρω.
Αν θέλεις στείλε π.μ.
Ευχαριστώ!

(πάντως δεν φαίνεται να είναι αμέτοχες και οι εταιρείες. Προφανώς για να προωθήσουν πωλήσεις με τη δυνατότητα της επιστροφής εντός 15 ημερών αν δεν μείνεις ευχαριστημένος , κάνουν τις συσκευασίες ...όχι και τόσο σφραγισμένες.)

Η τηλεόραση έχει προφανώς ανοιχτεί. Η διαφανής ταινία, δεν αποτελεί καμμία εγγύηση, καθώς η συσκευασία ανοίγει από τα 4 λευκά πλαστικά clamps που έχει στο πλάι, από δύο σε κάθε πλευρά, χωρίς να σκιστεί ή καταστραφεί κάτι...

Είναι δυνατόν να μη το ξέρουν υπάλληλοι και αποθηκάριοι, που μου έδειχναν την απείραχτη διαφανή ταινία ως αποδεικτικό σφράγισης;