Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση JL ?...:)
Και εγώ αυτή την εντύπωση είχα και δεν το είχα ψάξει καθόλου,αλλά άρχισα να αμφιβάλλω τη μέρα του Πάσχα.Συγκεκριμένα κάτσαμε να δούμε σε ένα συγγενικό σπίτι τη Φόρμουλα και ο ξάδερφος σύνδεσε το 5.1 ηχοσύστημα του στην τηλεόραση (δε θυμάμαι ποια TV και ποιο ηχοσύστημα,λογικά όμως δεν έχει σημασία) και έπαιζαν κανονικά και το μπροστινό και το sub!!! Τώρα βέβαια επειδή είχα και το νου μου στα αρνιά και να μη μου σβήσουνε τα κάρβουνα (:P) δεν έκατσα να ρωτήσω πως και τι,αλλά έχω μείνει με την απορία...

Ένα ολοκληρωμένο ηχοσύστημα, ενδεχομένως να έχει και κάποια προγράμματα DSP για την "μετατροπή" των 2 καναλιών σε 5.1, κάτι που τα Ζ5500 δεν νομίζω να διαθέτουν... ;)

Χμμμ..Λογικό...Όχι τπτ άλλο,αλλα να μην σπάω και το κεφάλι μου και ψάχνομαι τσάμπα για καλώδια και adaptορες...Ευχαριστώ... ;)

Καλησπερα παιδια απο χτες 10/04/2010 ο πατερας μου εγινε κατοχος μιας 42αρας U10 αγορα απο multirama 585 ευρω.
Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες του ειπα καποια πραγματα για το στρωσιμο.
Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι οντως δεν ειναι πολυ φωτεινη τη συγκρινα βεβαια και με τη δικη μου plasma τη hitachi 42PD 9700 που πραγματικα εχει βγει πολυ καλη και εχει εντυπωσιακη φωτεινοτητα.
Παντως η τηλεοραση δεν εχει παιξει ουτε 10 ωρες καλα καλα αλλα πραγματικα πιστευω οτι ειναι τρομερη ευκαιρια σε τετοιες τιμες.
Την ειδα και σε dvd και σε nova και φαινεται οτι με το καιρο και αφου τη συνηθισει κιολας αφου ητανε κατοχος crt 29'' θα απολαυσει ο Father της δυνατοτητες μιας πολυ καλης tv.

O Yperion, εχει δικιο.
Και εγω στην αρχη, (την εχω λιγοτερο απο μηνα) δεν ημουν ικανοποιημενος με τα χρωματα και την φωτεινοτητα, αλλα οσο παιρνουν οι μερες και οι ωρες, τοσο περισσοτερο μου αρεσει.
Νομιζω, τα παιδια εδω μεσα, θα σε βοηθησουν, σε ολα.

O Yperion, εχει δικιο.
Και εγω στην αρχη, (την εχω λιγοτερο απο μηνα) δεν ημουν ικανοποιημενος με τα χρωματα και την φωτεινοτητα, αλλα οσο παιρνουν οι μερες και οι ωρες, τοσο περισσοτερο μου αρεσει.
Νομιζω, τα παιδια εδω μεσα, θα σε βοηθησουν, σε ολα.

Καλοριζικη και μην φοβασαι τιποτα.

Παιδιά και εγώ την αγόρασα και από χτες το βράδυ την έχω αφήσει να παίζει το burn-in DVD. Ειδα λίγο από τα 2.5μ και είναι σαν σινεμα (με δόση υπερβολής βέβαια). Εχω δύο ερωτησούλες:

α) τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω τώρα που είναι αρχή και ποιες είναι οι ρυθμίσεις για μέγιστο αποτέλεσμα;

β) η SD υποδοχή που έχει σε τι χρησιμεύει;

α) δές στην πρώτη σελίδα του thread

β) για να βλέπεις βίντεο avchd που έχουν γραφτεί απο κάμερα στην κάρτα και για αναβαθμίσεις λογισμικού

α) δές στην πρώτη σελίδα του thread

β) για να βλέπεις βίντεο avchd που έχουν γραφτεί απο κάμερα στην κάρτα και για αναβαθμίσεις λογισμικού

Ευχαριστώ για την απάντηση. Όσον αφορά στο β, ταινίες που έχω γράψει στην καρτούλα δεν μπορώ να τις δω;

Άλλη μια ερώτηση: Μετά από πόσες ώρες μία στατική εικόνα μπορεί να θεωρηθεί "επικίνδυνη" για μία PLASMA τηλεόραση;

υπαρχει εκτιμηση για την τιμη της επερχομενης u20 στις 42' και 50' ?
γυρω στα 750 και 1100 αντιτοιχα λετε?

Internet και usb δεν έχει. Όπως είχε γράψει κάποιος, αν τα είχε και αυτά σ' αυτή την τιμή, όλες οι υπόλοιπες εταιρείες θα χτύπαγαν λουκέτο.:p

η u10 ή η u20? ή καμια δεν εχει?

πρεπει να ξεπερασω κ το "ψυχολογικο" του να παρω προηγουμενης χρονιας τηκεοραση τωρα που βγηκαν του 2010..

Last edited:
νομιζω οτι οι τιμες τους θα εχουν την ιδια περιπου πορεια και θα κυμανθουν στα ιδια επιπεδα

παντως λογικα θα εμφανιστει Νοεμβριο και αυτη οποτε παρε το νεοτερο πανελ για μενα,s20 δλδ

α καλα..δεν ηξερα οτι θα παει τοσο μακρια η βαλιτσα..(νοεμβριο..)
θα περασω μια βολτα απο το νημα της s10 να ρωτησω διαφορες με την s20..

την παρασκευη με μεταφορικη την πηρε η αντιπροσωπεια για να επιδιορθώσει το 1 'πιξελ' που φαινεται να ειναι ελαττωματικο. Κατι μου ειπαν οτι μπορει να αλλαξουν το πανελ (οχι την τηλεοραση). Μήπως να επιμεινω στην αλλαγη με ΝΕΑ τηλεοραση σε περιπτωση που δεν μπορουν να επιδιορθώσουν το 'πιξελ'. Πως θα καταλαβω αν εκαναν αλλαγη πανελ ?

η u10 ή η u20? ή καμια δεν εχει?
Για την u10 είπα ότι δεν έχει usb και ιντερνετ. Για την u20 δεν ξέρω, αλλά νομίζω ότι η διαφορά τους θα είναι +1 hdmi και τα 600Hz Sub-field Drive. Δες εδώ για περισσότερα: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=54660

την παρασκευη με μεταφορικη την πηρε η αντιπροσωπεια για να επιδιορθώσει το 1 'πιξελ' που φαινεται να ειναι ελαττωματικο.
Αν κατάλαβα καλά, το μοναδικό πρόβλημα ήταν το 1 προβληματικό πίξελ; Παράξενο μου φαίνεται που την άλλαξαν μόνο για αυτό.

Στο nova στο κατω μερος της οθονης υπαρχει σε ολα τα καναλια του μπουκετου υπαρχει μια μικρη μπαρα κοντα στο 1cm.
Τη τηλεοραση την εχω ρυθμισμενη στο αυτομαυτο.
Στα αλλα καναλια τα αναλογικα η τα ψηφιακα της ΕΡΤ δε το κανει αυτο.
Ξερει κανεις πως μπορω να το αντιμετοπισω αυτο χωρις zoom και τετοια?