Νομίζω ναι.....το έκανα....Δεν πιστευω να εχεις βαλει την επιλογη "Cinema" αντι για "κανονικο"?
Νομίζω ναι.....το έκανα....Δεν πιστευω να εχεις βαλει την επιλογη "Cinema" αντι για "κανονικο"?
Και αυτό κάνει την εικόνα θολή?
Δεν καιει τα χρωματα (μην διαβαζεις αυτα που γραφει παραπανω ο Γιωργος ειναι ολα λαθος) απλως ειναι για θεαση νυχτα με σκοπο να βελτιωσει το shadow detail...
Με μπλέξατε εντελώς. Αν και παρακολουθώ το θέμα της u10 από την αρχή, εδώ σας έχασα. Δε το ψάχνω περισσότερο γιατί βαριέμαι
Από προσωπική εμπειρία και καθαρά για τα μάτια μου, το cinema mode μου αρέσει περισσότερο από το Nomral.
Πώς το ελέγχω αυτό, φίλε μου;(καθότι άσχετη!) Παρ´ότι τη θολούρα την έχω σε hd κανάλια, τα αναλογικά είναι καθαρά!Αλκυόνη, έλεγξε μήπως έχει γίνει disable το 3D comp ,το οποίο οδηγεί σε μείωση της ανάλυσης στα αναλογικά. Διαφορετικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
Πώς το ελέγχω αυτό, φίλε μου;(καθότι άσχετη!) Παρ´ότι τη θολούρα την έχω σε hd κανάλια, τα αναλογικά είναι καθαρά!
Παίζει, βρε παιδιά, να έχει γίνει κάτι με το σήμα της digea εδώ στη Θεσσαλονίκη;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.