Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

δε ξέρω αν τα μάθατε...αλλά εγώ έπαθα συγκοπή......στα Multirama Είχαν την 50άρα U20 στα 630ευρώ.......30κομμάτια τα οποία έκαναν φτερά την ίδια μέρα..... :( :twoguns::rifle:

Φίλε μου, συνέχεια θα βγαίνουν προσφορές που θα είναι να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο, αλλά προσωπικά έχω πάψει να ασχολούμαι με αυτά. Αγόρασα αυτό που ήθελα εκείνη την στιγμή. Περίμενα λίγο και δεν είδα κάτι καλό σε προσφορά. Τώρα, που σχεδόν μια εβδομάδα μετά πήγαν και έβγαλαν τέτοιες προσφορές... Αλλά τουλάχιστον την πήρα και εγώ σε προσφορά και είχα και το συν των 12 άτοκων. Οπότε, σε λίγο καιρό θα μπορέσω να αγοράσω και έναν ενισχυτή που θέλω, αλλά και έναν Media Player!

Φίλε μου, συνέχεια θα βγαίνουν προσφορές που θα είναι να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο, αλλά προσωπικά έχω πάψει να ασχολούμαι με αυτά. Αγόρασα αυτό που ήθελα εκείνη την στιγμή. Περίμενα λίγο και δεν είδα κάτι καλό σε προσφορά. Τώρα, που σχεδόν μια εβδομάδα μετά πήγαν και έβγαλαν τέτοιες προσφορές... Αλλά τουλάχιστον την πήρα και εγώ σε προσφορά και είχα και το συν των 12 άτοκων. Οπότε, σε λίγο καιρό θα μπορέσω να αγοράσω και έναν ενισχυτή που θέλω, αλλά και έναν Media Player!

Nα σε ρωτήσω κάτι , επειδη είδα ότι είσαι ο τελευταίος και πιο πρόσφατος κατοχος της U10. Είδα τώρα στο Scroutz ότι 42U20 έχει τιμή εκκίνησης τα 600 ευρώ περίπου και η U10 τα 500. Υποθέτω ότι όταν έκανες την αγορά η διαφορές θα ήταν μεγαλύτερες έτσι?

Nα σε ρωτήσω κάτι , επειδη είδα ότι είσαι ο τελευταίος και πιο πρόσφατος κατοχος της U10. Είδα τώρα στο Scroutz ότι 42U20 έχει τιμή εκκίνησης τα 600 ευρώ περίπου και η U10 τα 500. Υποθέτω ότι όταν έκανες την αγορά η διαφορές θα ήταν μεγαλύτερες έτσι?

Δεν θυμαμαι να ήταν μόνο τόσα... Αλλά ξαναλέω, την πήρα 529 από FNAC Γλυφάδας!

Αλλα δεν θυμαμαι ποσο είχε η U20 όταν την πήρα...

Φίλε soom τελικά σύνδεσα το mac mini μου στην u10 και χρησιμοποιώντας το πάρα πολύ καλό πρόγραμμα Plex, έχω ένα πάρα πολύ καλό media player...
Οι ταινίες σε 1080p στην τηλεόραση είναι εκπληκτικές!!!...Σύνδεσε την οπωσδήποτε με το macbook!

δε ξέρω αν τα μάθατε...αλλά εγώ έπαθα συγκοπή......στα Multirama Είχαν την 50άρα U20 στα 630ευρώ.......30κομμάτια τα οποία έκαναν φτερά την ίδια μέρα..... :( :twoguns::rifle:

WTF, θα ξαναυπαρξει αραγε τετοια προσφορα?

δε παιζει
απο το προωι δηλςωνουν οτι τους τελειωσαν και εκει

επιβεβαιώνω και γώ

ούτε για δείγμα......το site απλά δεν έχει ενημερωθεί. μόλις μίλησα με το κατάστημα του Συντάγματος και πήραν και το demo και αν ξανάρθει η προσφορά είμαι +6 στην ουρά πίσω από άλλες παραγγελίες...

Καλησπέρα,

3000+ ποστ....

ειπα να ψαξω και να διαβασω αλλα τι πρωτα.

Ερώτηση 1: Τα ψηφιακα καναλια της digea στη Θεσσαλονικη τα παίζει κανονικα η U10?

Ερώτηση 2: Βρήκα προσφορά την 42αρα 494 ευρώ, τη θεωρείτε καλή τιμη, ή να περιμενω κατι άλλο?

Ευχαριστώ

Καλησπέρα,

3000+ ποστ....

ειπα να ψαξω και να διαβασω αλλα τι πρωτα.

Ερώτηση 1: Τα ψηφιακα καναλια της digea στη Θεσσαλονικη τα παίζει κανονικα η U10?

Ερώτηση 2: Βρήκα προσφορά την 42αρα 494 ευρώ, τη θεωρείτε καλή τιμη, ή να περιμενω κατι άλλο?

Ευχαριστώ

Kαλησπέρα και σε σένα, φίλε cinemania,

όλες οι βασικές πληροφορίες για την U10, βρίσκονται συγκεντρωμένες στο 3ο post του παρόντος νήματος.

Όσον αφορά τις ερωτήσεις σου:

1) Ναι

2) Με την πρόσφατη προσφορά της U20 στα 419 για την 42άρα και στα 628 για την 50άρα, ίσως θα έπρεπε να κατευθυνθείς στο καινούριο μοντέλο ή να κάνεις σκληρά παζάρια για την τιμή της U10.

Οι δοκιμαστικες εκπομπες της Digea στην Αττική φαινεται να εχουν καλη εικόνα ισάξια του αναλογικού τουλάχιστον.

Ξέρει κανεις αν για την Αττική χρειαζόμαστε να αλλάξουμε τη χώρα εγκατάστασης (όπως αναγραφόταν σε παλιότερα posts για τη Θεσσαλονίκη) για να δούμε EPG, ή παίζει και κανονικά με "Ελλάδα"

Τώρα, πατώντας το GUIDE βλέπω τη λίστα των καναλιών, όχι EPG.

Φίλε soom τελικά σύνδεσα το mac mini μου στην u10 και χρησιμοποιώντας το πάρα πολύ καλό πρόγραμμα Plex, έχω ένα πάρα πολύ καλό media player...
Οι ταινίες σε 1080p στην τηλεόραση είναι εκπληκτικές!!!...Σύνδεσε την οπωσδήποτε με το macbook!

Καλώδιο ψάχνω!!! :ernaehrung004:

Εσύ, αν επιτρέπεται, με τι το συνέδεσες;

Πήρα 1 απλό καλώδιο mini display port to HDMI από το Ebay, μαζί με καλώδιο 1μ. HDMI to HDMI, μόνο 15 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά... Σε 3 ημέρες μου το είχαν στείλει... Ορίστε το link... http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120568555140

Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι όταν δεν έχω επιλεγμένη την επιλογή overscan στις ρυθμίσεις του mac, υπάρχει μαύρο πλαίσιο γύρω-γύρω....Ανοίγω όμως το Plex, ενεργοποιώ το overscan και γεμίζει ολόκληρη η οθόνη χωρίς να κόβει τίποτα...

Οι δοκιμαστικες εκπομπες της Digea στην Αττική φαινεται να εχουν καλη εικόνα ισάξια του αναλογικού τουλάχιστον.

Ξέρει κανεις αν για την Αττική χρειαζόμαστε να αλλάξουμε τη χώρα εγκατάστασης (όπως αναγραφόταν σε παλιότερα posts για τη Θεσσαλονίκη) για να δούμε EPG, ή παίζει και κανονικά με "Ελλάδα"

Τώρα, πατώντας το GUIDE βλέπω τη λίστα των καναλιών, όχι EPG.
Εχω και εγω την ιδια απορια σχετικα με το κουμπι Guide και το EPG.
Χωρα εγκαταστασης εχω βαλει Ισπανια, πιανω τις δοκιμες που κανει η Digea
αλλα πατοντας το Guide εμφανιζεται η λιστα καναλιων και οχι το EPG.
Ενα αλλο που παρατηρησα ειναι ενω με την καρτα tv στο PC μου εμφανιζει το προγραμμα πολλων ημερων(Digea αθηνα)στην u10 μπορω να δω μονο το τι παιζει "τωρα" και το επομενο προγραμμα.
Εχετε κατι να προτεινετε?

Πήρα 1 απλό καλώδιο mini display port to HDMI από το Ebay, μαζί με καλώδιο 1μ. HDMI to HDMI, μόνο 15 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά... Σε 3 ημέρες μου το είχαν στείλει... Ορίστε το link... http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120568555140

Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι όταν δεν έχω επιλεγμένη την επιλογή overscan στις ρυθμίσεις του mac, υπάρχει μαύρο πλαίσιο γύρω-γύρω....Ανοίγω όμως το Plex, ενεργοποιώ το overscan και γεμίζει ολόκληρη η οθόνη χωρίς να κόβει τίποτα...

Φίλε μου φοβερό αυτό που μου έδωσες!!! Είδα και θα αγόραζα αυτό από το madmacs με 19 (χωρίς μεταφορικά) ή με 18.5 από το eShop, αλλά μάλλον θα πάρω αυτό που λες. Αντάπτορας και καλώδιο μόνο με 12 λίρες!!! Απίστευτο! Σε ευχαριστώ πολύ!

Το plex φοβερό... Αχ... Ας μην είχα τον ενισχυτή σαν στόχο αυτή την περίοδο και θα το είχα χτυπήσει το minι ήδη για media center! Είναι ότι καλύτερο.

Μόνο που αντιμετώπισα κάτι προβληματάκια την πρώτη (και μοναδική φορά) που συνέδεσα το MBΡ με την τηλεόραση και την ανάλυση που έβγαζε, αλλά δεν το έψαξα αρκετά!

Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι!

Το plex φοβερό... Αχ... Ας μην είχα τον ενισχυτή σαν στόχο αυτή την περίοδο και θα το είχα χτυπήσει το minι ήδη για media center! Είναι ότι καλύτερο.
Ίσως να αφήσεις τον ενισχυτή για λιγάκι...Είδες το νέο mac mini που παρουσίασαν σήμερα?
Αυτό είναι το απόλυτο media player!!!:music-smiley-005:

Τα Public την ανεβασαν στα 900 την 50αρα. Θα ξαναβγει αραγε στα 630?

Επισης την 42 την ειχαν 420 λεει! Μα καλα πως και δνε μαθευτηκε γρηγορα αυτο να παρουμε καμμια? Ανετα θα τα ριχνα τα 420 ευρω.