jimdominic
New member
- 17 January 2008
- 84
Σορρυ κιολας δεν ηξερα που να ψαξω.Πως μπορω να κανω update την u10 μου?
παράξενο...εγώ στο 36-40 βλέπω άνετα την μέρα...στο 60 είναι σκέτη λάμπα!
(φυσικα με eco mode ,δεν δίνει πολύ μετά το 45-50)
και η v20 στερειται φωτεινοτητας, γενικα μαλλον οι φετεινες σειρες αντιμετωπιζουν ενα προβλημα στο τομεα αυτο. αλλα οσο για το μαυρο εκει ειναι ολα τα λεφτα, πραγματικα αβυσσαλεοΚαι εμένα μου φαίνεται πολύ σκοτεινή, όπως είχα γράψει εδώ και στην αρχή που την αγόρασα. Το contrast το έχω μονίμως στο 60 (!) και μόνο το βράδυ σε απόλυτο σκοτάδι μου φαίνεται πως είναι κάπως φωτεινή. Ειδικά δε αν βάλω contrast 40 όπως προτείνουν πολλοί, σκοτεινιάζει υπερβολικά ακόμα και στο σκοτάδι!
Μόλις γύρισα από το Πλάισιο στο Ελληνικό όπου έχουν μία G20 και S20 δίπλα σε κάτι philips και lg LCD και τις σύγκρινα. Η S20 που ήταν προφανώς ρυθμισμένη ανάλογα, έβγαζε φωτεινότητα κοντά σε αυτήν που έβγαζε η philips lcd που ήταν δίπλα της και αυτό λέει πολλά δεδομένου του ότι η αίθουσα είχε πολύ φως. Φαντάζομαι στο σκοτάδι θα είναι εκτυφλωτική σε σύγκριση με την δικιά μου την u10.
Σκέφτομαι σοβαρά πια να δώσω την U10 μου και να πάρω μία από τις νέες της panasonic, G20, V20 ή ακόμα και VT20 λόγω των προβλημάτων με την φωτεινότητα και το μαύρο της που έχει ανέβει. :tdown::tdown::twoguns:
παράξενο...εγώ στο 36-40 βλέπω άνετα την μέρα...στο 60 είναι σκέτη λάμπα!
(φυσικα με eco mode ,δεν δίνει πολύ μετά το 45-50)
Τι να σου πω δεν ξέρω, εμένα στο 36 την ημέρα είναι σαν να βλέπω πίσω από ένα φιμέ τζάμι. Και εννοείται πως δεν έχω ενεργοποιημένο το eco mode.
Δεν ξέρω εάν έχεις κάποια άλλη TV (LCD κατά προτίμηση) για να την συγκρίνεις δίπλα δίπλα, αλλά θα ήταν ένα καλό τεστ.
Τι να σου πω δεν ξέρω, εμένα στο 36 την ημέρα είναι σαν να βλέπω πίσω από ένα φιμέ τζάμι. Και εννοείται πως δεν έχω ενεργοποιημένο το eco mode.
Δεν ξέρω εάν έχεις κάποια άλλη TV (LCD κατά προτίμηση) για να την συγκρίνεις δίπλα δίπλα, αλλά θα ήταν ένα καλό τεστ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.