Λογικα αυριο θα δω την U20 απο κοντα...και μαλιστα επι 2...:2thumb22sup:
Γνωστος μου που εχει καφετερια παρηγγειλε 2 50αρες για να τις βαλει στο μαγαζι του για το μουντιαλ (και οχι μονο)...
Να περιμένουμε σύγκριση σε επίπεδο εντυπώσεων με την U10;;;
Λογικα αυριο θα δω την U20 απο κοντα...και μαλιστα επι 2...:2thumb22sup:
Γνωστος μου που εχει καφετερια παρηγγειλε 2 50αρες για να τις βαλει στο μαγαζι του για το μουντιαλ (και οχι μονο)...
Θα ειχε ενδιαφερον να ειχαμε τεστ scaling/deinterlacing και απο τις δυο ωστε να αποδειχθει αυτο που λες...βεβαια αλλο 37" και αλλο 50"...
Η συμπεριφορά της συσκευής στην κίνηση είναι δεδομένη. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι να την αλλάξεις ή βελτιώσεις. Με βάση το πάτερν που μετρήσαμε, η ανάλυση της U20 είναι < 900 γραμμές στα 18.5 fps.
οκ ειναι δεδομενη η συμπεριφορα της u20 οπως λες. ομως ο ανθρωπος λεει πως η κινηση στο βιντεο φαινεται καλυτερα σε lcd των 50Ηz!Αυτη ποσες γραμμες βγαζει;
οκ ειναι δεδομενη η συμπεριφορα της u20 οπως λες. ομως ο ανθρωπος λεει πως η κινηση στο βιντεο φαινεται καλυτερα σε lcd των 50Ηz!Αυτη ποσες γραμμες βγαζει;
Εδώ π.χ. μιλάμε για video από το youtube. Ακόμα και οι παράμετροι που έδειξε η τηλεόραση το youtube video είναι αρκετοί, και δεν τους ξέρουμε (φαντάζομαι μεσολαβεί υπολογιστής)...
Ρε παιδιά μήπως μπορεί κάποιος να μου το κάνει λιανά γιατί αποδίδει τόσο χαλιά σε κίνηση η U20 ως 13ης γενιάς πάνελ με 100hz και 400hz ifc?
είδα την G10 δίπλα με μια Samsung 6500 led να παίζουν blu-ray και έπαθα πλάκα με την ομαλότητα της Samsung....έδειχνε μεν πιο εντυπωσιακή η samsung λόγω ζωηρότητας χρωμάτων...αλλά δεν είμαι από εκείνους που το ψεύτικα ζωηρό με κερδίζει....προτιμώ φυσικότητα.....παρόλαυτά και παρότι ρίχνω ατελείωτο διάβασμα στο τι τηλεόραση να επιλέξω (εδώ και 1μιση μήνα κυνηγάω προσφορές σε U10 U20 S20) έχω αρχίσει και προβληματίζομαι με το <900 που λέτε για την U20.
Αυτή τη στιγμή βλέπω ταινίες σε desktop monitor @ 24p 60hz με hardware de-interlancing και δεν υπάρχει ούτε tearing ούτε ghosting.....και γενικά πιστεύω θα ξενερώσω με βάση όσα έχω δει......
πωπω...γολγοθάς μιλάμε η επιλογή τηλεόρασης.
είδα την G10 δίπλα με μια Samsung 6500 led να παίζουν blu-ray και έπαθα πλάκα με την ομαλότητα της Samsung....έδειχνε μεν πιο εντυπωσιακή η samsung λόγω ζωηρότητας χρωμάτων...αλλά δεν είμαι από εκείνους που το ψεύτικα ζωηρό με κερδίζει....προτιμώ φυσικότητα.....παρόλαυτά και παρότι ρίχνω ατελείωτο διάβασμα στο τι τηλεόραση να επιλέξω (εδώ και 1μιση μήνα κυνηγάω προσφορές σε U10 U20 S20) έχω αρχίσει και προβληματίζομαι με το <900 που λέτε για την U20.
Θα δοκιμάσω και με WD live και με 3 διαφορετικά HDMI για να αποκλείσω το πρόβλημα από εκεί.
Μπορώ μέσα από το service menu να δω άμα το IFC είναι ΟΝ ?
Πρόβλημα με την κίνηση στην 50U20.
Είμαι στις 120 ώρες break-in μέχρι τώρα.
Έχω ένα egreat-34A με hdmi και sata συνδεδεμένο με την τηλεόραση.
Παίζω ένα demo της Panasonic
Δεν μας λες ομως ποιο ειναι το σημα που δινει το egreat, ειναι 1080/60i? Ειναι 1080/24p?
αν υποθέσουμε οτι η U20 όντως πάσχει στην ομαλότητα της κίνησης...θα πήγαινες σε S10 G10?
Στο setup το έχω 1080/50 και όταν πατάω play αλλάζει σε 1080/24p
Στο setup το έχω 1080/50 και όταν πατάω play αλλάζει σε 1080/24p
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.