Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Νομίζω πως κάνουν όλα όσα έχουν bluetooth πρωτόκολλο επικοινωνίας. Ας πουμε τα περσινά της Panasonic δεν κάνουν γιατί επικοινωνούσαν με υπέρυθρες. Οπότε δεν κάνουν γιατί είναι με υπέρυθρες αυτά.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κι εγω εδω και λίγες μέρες είμαι κάτοχος της Panasonic tx p50ut50e! Ειμαι ευχαριστημένος με την εικόνα της ειδικά για τα χρηματά της. Μπορεί κάποιος να μου προτείνεις ρυθμίσεις για καλύτερη εικόνα?

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

σε τι ειναι καλυτερη η ST50 που κανει 1000 ευρω ?

H ST50 έχει επιπλέον: αντι-ανακλαστική επίστρωση, ενσωματωμένο wifi, περιστρεφόμενη βάση, πιο λεπτό πάχος και άλλο χρωματισμό/φινίρισμα πλαισίου, 1 HDMI επιπλέον, τηλεκοντρόλ με φωτιζόμενα πλήκτρα και δυνατότητα PVR...

Kαλόστρωτες και καλοθέατες στους νέους κατόχους !!! :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

H ST50 έχει επιπλέον: αντι-ανακλαστική επίστρωση, ενσωματωμένο wifi, περιστρεφόμενη βάση, πιο λεπτό πάχος και άλλο χρωματισμό/φινίρισμα πλαισίου, 1 HDMI επιπλέον, τηλεκοντρόλ με φωτιζόμενα πλήκτρα και δυνατότητα PVR...

:
ευχαριστω
το panel ειναι το ιδιο ..
τι ειναι η δυνατοτητα PVR ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ευχαριστω
το panel ειναι το ιδιο ..
τι ειναι η δυνατοτητα PVR ?

Το panel είναι το ίδιο, ναι, απλά το εμπρόσθιο προστατευτικό δεν φέρει αντι-ανακλαστική επίστρωση στην UT50.

PVR = Personal Video Recorder, είναι η δυνατότητα να συνδέσεις έναν σκληρό δίσκο ή στικάκι USB και να το χρησιμοποιείς αποκλειστικά για εγγραφές τηλεοπτικών προγραμμάτων...

Τα περισσότερα steps of gradation της ST50 τελικά δεν κάνουν κάποια οφθαλμοφανή διαφορά?

Μαρκετινίστικες βλακείες της Panasonic.

Πέρυσι όσο contouring/banding είχε η VT30 είχε και η ST30 παρότι η πρώτη είχε δήθεν παραπάνω διαβαθμίσεις.

Φέτος δεν έχω κάνει σύγκριση αλλά είμαι σίγουρος ότι συμβαίνει το ίδιο.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τα περισσότερα steps of gradation της ST50 τελικά δεν κάνουν κάποια οφθαλμοφανή διαφορά?

Σύμφωνα με reviewers που έστησαν δίπλα-δίπλα UT50 και ST50, δεν παρατηρήθηκε κάποια διαφορά στις διαβαθμίσεις.

Υπόψην πως όλα τα πάνελ Plasma των τελευταίων ετών αποδίδουν 1024 πραγματικές* διαβαθμίσεις σε λειτουργία 2D και 512 σε λειτουργία 3D. Οι υπόλοιπες που αναφέρονται από τα διάφορα τμήματα marketing, είναι αυτές που επιτυγχάνονται με χρήση dithering...

*:
Στην πραγματικότητα, ένα πάνελ Plasma έχει μόνο δύο καταστάσεις, on και off. Οι διαβαθμίσεις που θεωρούμε ως πραγματικές, είναι αυτές που επιτυγχάνονται με όλες τις δυνατές διακριτές χρονικές περιόδους κατάστασης on, στη διάρκεια ενός Hz, χωρίς την εφαρμογή dithering.

EDIT: Με πρόλαβε ο Yperion...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ειναι φυσιολογικό να ακούγεται θόρυβος πισω απο το πάνελ? Δεν ξέρω πως να το περιγράψω είναι σαν να τρίζει κατι συνεχομενα.. Θα πάρω πολυμπριζο ασφαλείας μηπως και αλλάξει κατι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ειναι φυσιολογικό να ακούγεται θόρυβος πισω απο το πάνελ? Δεν ξέρω πως να το περιγράψω είναι σαν να τρίζει κατι συνεχομενα.. Θα πάρω πολυμπριζο ασφαλείας μηπως και αλλάξει κατι.

...

Πρόκειται για το διαβόητο buzzing των Plasma. Ο θόρυβος προέρχεται από την τροφοδοσία του πάνελ και αποτελεί φυσιολογικό φαινόμενο για PWM τροφοδοτικά αυτής της κατηγορίας που καλούνται να αποδώσουν μεταβαλλόμενη ισχύ με ομαλές διαβαθμίσεις και σε μεγάλο εύρος...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσει

και το κανουν ιδιαιτερα αντιληπτό οταν δείχνουν λευκό χρώμα? αυτο συμβαινει σε μενα.

Ναι. Όσο υψηλότερη η παροχή ισχύος (φωτεινή εικόνα, λευκό) τόσο πιο δυνατά ακούγεται. Έχε υπόψη σου πως ο συγκεκριμένος ήχος είναι ιδιαίτερα κατευθυντικός, οπότε ανάλογα με τις ακουστικές ιδιότητες του χώρου σου και την τοποθέτηση της τηλεόρασης σε αυτόν, διαφοροποιείται το πόσο θα γίνεται αντιληπτός από την κανονική θέση θέασης...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma UT50 : Reviews -

Ναι. Όσο υψηλότερη η παροχή ισχύος (φωτεινή εικόνα, λευκό) τόσο πιο δυνατά ακούγεται. Έχε υπόψη σου πως ο συγκεκριμένος ήχος είναι ιδιαίτερα κατευθυντικός, οπότε ανάλογα με τις ακουστικές ιδιότητες του χώρου σου και την τοποθέτηση της τηλεόρασης σε αυτόν, διαφοροποιείται το πόσο θα γίνεται αντιληπτός από την κανονική θέση θέασης...

Ακούγεται και απο την κανονική θέση θέασης.. τι να κάνω?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma UT50 : Reviews -

Ακούγεται και απο την κανονική θέση θέασης.. τι να κάνω?

φίλε τα παιδιά μας εξήγησαν για πιο λόγο παράγεται ένας τέτοιος ήχος.
Αν πρόκειται για ήχο που ακούς τις πολύ ήσυχες ώρες επειδή ψάχνεις να τον ακούσεις, μάλλον δεν είναι πρόβλημα της συσκευής.
Αν πάλι το ακούς όλες τις ώρες και σε ενοχλεί εσένα προσωπικά, όποιος κι αν είναι ο τεχνικός λόγος, ίσως πρέπει να το αναφέρεις στο σέρβις ως δυσλειτουργία και να ψάξεις για λύση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν είναι πολύ ενοχλητικός ο θόρυβος ίσως πρέπει να επικοινωνήσεις με το σέρβις για επισκευή/αντικατάσταση.

Τα δοκίμασα και δεν μπορώ να πω πως είναι και τα καλύτερα είναι ώμος τα φθηνότερα.Παίρνουν φως από το πλάι και κουράζουν τα μάτια.Σε σκοτεινό δωμάτιο είναι άψογα,βέβαια δεν δοκίμασα original panasonic.Νομίζω πως με πιο χοντρά μπράτσα θα ήταν καλύτερα.Όλα αυτά ωμός με τα δικά μου μάτια .Για 20 ευρω πάντως είναι τα καλύτερα !!!

http://www.skroutz.gr/s/2156450/Samsung-SSG-4100GB.html

Last edited by a moderator: