Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

την εκθεσιακη απο Κωτσοβολο με δωρο 5ετη εγγυηση να την παρω η υπαρχει καποιος κινδυνος μιας και ηταν εκθεσιακη ?
ζητησα να μου αλλαξουν καναλια κτλ , να βαλουν ταινια να δω , με προχειρη ματια δεν ειδα σταμπες κτλ ...
καθε συμβουλη ευπροσδεκτη ...

Σε ποιό Κωτσόβολο την είδες αδερφέ; Γιατί πήγα σήμερα μπάς και την δω σε Κωτσόβολο / Media Mark / Ηλεκτρονετ και δεν την έχουν πουθενά να παίζει! Το κουφό είναι ότι σε όλες τις plasma τις είχαν με τηλεοπτικό σήμα και συγκεκριμένα να παίζει Σκαι ενώ στις LED FULL HD κτλπ !!!

Ακόμη τώρα κατάλαβα αυτό με τις αντανακλάσεις που λέτε όλοι! Πράγματι έβλεπα των είδωλο μου στην οθόνη σε μια plasma και με τα φώτα απο το μαγαζί χάλι!

Πάντως με κέρδισε και η Sony HX750 LED βέβαια έπαιζε τα μαμά αλλά οκ...

Καλησπέρα. Κάτοχος κι εγώ από την περασμένη εβδομάδα. Παρατήρησα πρόβλημα συγχρονισμού ήχου και εικόνας από διάφορες πηγές με την εικόνα να καθυστερεί σε σχέση με τον ήχο, ακόμα και στα ψηφιακά κανάλια (εκεί εμφανίζει το μικρότερο πρόβλημα). Ψάχνοντας δεν κατάφερα να βρω κάποια ρύθμιση συγχρονισμού. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;

καλημερα παιδια και χρονια πολλα! ειμαι νεος στο forum και πολυ χαρουμενος με την νεα μου plasma...την εχω 15 μερες και μολις εκλεισα 210 ωρες στρωσιματος!για να μπω στο ζουμι...εχω συνδεσει πανω ενα xbox360 και εχω παρατηρησει οτι,οταν ειμαι στο μενου καποιου παιχνιδιου και κανω πανω κατω στις επιλογες (νεο παιχνιδι,online,options ktl..)στο σημειο που φωτιζω/επιλεγω,η φωτεινη μπαρα επιλογης κανει σαν σκια δεξια σχεδον σε ολο το πλατος της οθονης...στο μαγαζι που την πηρα μου ειπαν οτι ειναι λογικο.εχει καποιος φιλος στο forum αντιστοιχο "προβλημα"

ευχαριστω.

Για line bleeding μου ακουγεται. Μην αγχωνεσαι, ειναι της συγκεκριμενης τεχνολογιας.
Το εχουν ολες οι πλασμα.

Γενικά αν είστε τύπος που κοιτάζετε στα μαγαζιά την τηλεόραση από τα πλάγια ή αν θέλετε η τηλεόραση να αναβαθμίσει αισθητικά το σαλόνι σας σαν μια κορνίζα που και παράλληλα να είστε μοδάτος ντιζαινάτος και σικ , καλύτερα να στραφείτε σε άλλες λύσεις.

:flipout::flipout::flipout:Κλαιω...
Κατσε, δηλαδη εμενα που μου εχει μεινει απο τις led και τις κοιταζω στα μαγαζια απο τα πλαγια
για να δω απωλειες, δεν μου κανει? Ακομα δεν την πηρα, να την πουλησω δηλαδη?

Οσο για το review ως συνηθως...:grinning-smiley-043

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για line bleeding μου ακουγεται. Μην αγχωνεσαι, ειναι της συγκεκριμενης τεχνολογιας.
Το εχουν ολες οι πλασμα.

Σωστά line bleeding είναι , δεν το έχουν όλες οι πλάσμα σε τέτοιο βαθμό όμως.

Μεγειές!!!!!! Καλοθέατη!!!
Αυτές είναι τηλεοράσεις, όχι κάτι άλλες που πήγα και αγόρασα 2,5 χρόνια πριν... :flipout:
Με το IFC που αντί να είναι στην τηλεόραση ήταν στην κούτα... :flipout:

Με γεια και καλές θεάσεις Βασίλη.:ernaehrung004:

Καλοθέατη με υγεία πάνω απ' όλα και ............... επιτυχίες. :grinning-smiley-043 για την παρουσίαση ασφαλώς!!!

:ernaehrung004:
Μεγειές Μπιλ!!! καλοθέατη!!-bye-

Ξέχασα...άριστο το ριβιού Μπιλ, αλλά, το καλύτερο ήταν αυτό:

'' Μάλιστα ο ιζόλα αναμένεται να αντεπιτεθεί με οθόνη 2.35:1 86 ιντσών εν αναμονή του νέου james Bond ''

:flipout:

Η αντεπίθεση ξεκίνησε. Η πανασονία άνοιξε τους ουρανούς στην αττική το πρωί αλλά το δίδυμο της συμφοράς δεν πτοήθηκε και έκανε την καθιερωμένη βόλτα του στην αγορά για πρωτοχρονιάτικα καλούδια.

Έγινε έρευνα αγοράς για pvc δάπεδο (για οθόνη πάει), αγοράσθηκε dvi--> hdmi , βάση προβολέα αλλά που θα μπεί οθόνη (είπαμε της συμφοράς) μαύρο υφασματάκι για μασκάρισμα οθόνης και blackout (γκριζάκι μούρλια) δώρο του χατζ για την ονομαστική μου εορτή :grinning-smiley-043

Βέβαια θάθελα να δώ τα μούτρα της πωλήτριας όταν βγάζαμε το σπεκτρο να το μετρούσαμε επι τόπου αλλά την επόμενη φορά δεν πειράζει:flipout:

Καλή είναι η άτιμη η ut50 αλλά στα 2.6m τα κτίρια στο dark knight σαν playmobil είναι. Όσο είναι αυτή ολόκληρη τόσο είναι το κεφάλι του james και της λιλού στο προβόλι. Και κοιτάς επάνω και ούτε δέσμη ούτε τίποτα. Μπα η s30 στο 1.5 m είναι πολύ καλύτερη και ας έχει χειρότερο μαύρο. Δεν έχει και αυτά τα πλήκτρα διαμαντίδης στο τηλεκοντρόλ να μπερδευεσαι.

Καλορίζικη και η δική σου.

Επειδή έχεις και τα μέσα αλλά και τα φώτα, όταν την ρυθμίσεις μπορείς να ανεβάσεις κάποια ρυθμιση.

Ευγενική προσφορά. :music-smiley-005:

Δεν τις έχω κρατήσει μιας και ήταν η τηλεόραση του gal'en.

Γενικά για τις ρυθμίσεις ισχύουν τα κάτωθι

...και περί ρυθμίσεων.... http://www.avclub.gr/forum/showthre...μισεις?p=1056275705&viewfull=1#post1056275705

Και αφορούν ρυθμίσεις από το διαδίκτυο που έχουν γίνει από reviewers και όχι από χομπίστες που διαθέτουν ένα μετρητικό το οποίο έχει πρόβλημα να μετρήσει καλά σε χαμηλά ire.

Και με την ευκαιρία αυτή και λαμβάνοντας υπόψη την τιμή της προφοράς της εν λόγω τηλεόρασης, θα ήθελα να προσθέσω ότι αξίζει πραγματικά ο κάτοχος της να απευθυνθεί σε έναν επαγγελματία calibrator για να φέρει την εικόνα της πολύ κοντά στην αναφορά.

Last edited:
Χμ!...Καυτό το νήμα της UT50.:beatnik2:
Καλορίζικη στο vas_papavas, στον Gal'en και σε όλους φυσικά τους κατόχους, που ποίησαν τα μέγιστα για να αποτραπεί η οικονομική καταστροφή της αγαπητής σε όλους Panasonic.
Η τελεόραση σε αυτή την τιμή αποτελεί εξαιρετικό value for money.
Καλή και η προσπάθεια του Βασίλη να αγοράζει τηλεοράσεις κάθε χρόνο, αλλά ο τίτλος του "εκτροφέα τηλεοράσεων", νομίζω ότι ανήκει δικαιωματικά στον petasis.:idea:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σωστά line bleeding είναι , δεν το έχουν όλες οι πλάσμα σε τέτοιο βαθμό όμως.

???
Σε ποιον ακριβως βαθμο εννοας?
Απο το 1 εως το 10 ας πουμε?:joker:

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Χμ!...Καυτό το νήμα της UT50.:beatnik2:
Καλορίζικη στο vas_papavas, στον Gal'en και σε όλους φυσικά τους κατόχους, που ποίησαν τα μέγιστα για να αποτραπεί η οικονομική καταστροφή της αγαπητής σε όλους Panasonic.

Σε σωστη βαση το εθεσες, καθοτι το καναμε πρωτιστως για να γλιτωσουμε τη θεση εργασιας του φτωχου πλην τιμιου Γιαπωνα εργατη. Εγω αλλωστε εχω εκφρασει τη συμπαθεια μου στην Απω Ανατολη.
Οθονη Eizo, tv Panny, παλιοτερα vhs Panny (κορυφαιο), cd της αδερφουλας technics.
Μη σας πω οτι απο μια ηλικια και μετα, και τις γυναικες που βγαζουν τις θεωρω Α διαλογης.:flipout:
Παντως ο Βας θα συμφωνησει νομιζω, το καλυτερο γιαπωνεζικο μηχανημα το πηρε προσφατα η Παναθα.:silly:

Καλή και η προσπάθεια του Βασίλη να αγοράζει τηλεοράσεις κάθε χρόνο, αλλά ο τίτλος του "εκτροφέα τηλεοράσεων", νομίζω ότι ανήκει δικαιωματικά στον petasis.:idea:

Μπα, μόνο 5 έχω...
Άντε, 9 αν βάλω και αυτές στην αποθήκη... :flipout:

Τελικα απ οτι φενεται..εγω ημουν ο ατυχος της υποθεσης..Με το που την ανοιξα, εκανα τον συντονισμο των καναλιων, μετα ειδα λιγο κανονικη εικονα για κανενα 5 λεπτο, ομως με μια εντονη πρασινιλα......Τελικα πρασινισε το πανελ εντελως...Την εκλεισα και την ξανανοιξα...Ενω εδειχνε να λειτουργει κανονικα, αρχισε απο το πισω δεξι μερος της τηλεορασης να βγαινει καπνος...και μετα ακουγοταν μονο ηχος ....τα πανελ μαυρισε εντελως..Αυτο ηταν..η τv λειτουργησε 5 λεπτα και ταφτησε...Το θεμα ειναι τωρα τι κανουμε, ερχονται την περνουν απο εδω? Εννοειται οτι κρατησα ολες τις συσκευασιες..το θεμα ειναι οτι αν δεν υπαρχει η ιδια tv,,γιατι απ οτι ειδα εξαντληθηκε...και σε ποσο καιρο θα τη φερουν (αν τη φερουν)...(στην ιδια τιμη).(Η Αγορα εγινε απο το Πλαισιο .Καλη χρονια σε ολους ευτυχισμενο το 2013...

Τελικα απ οτι φενεται..εγω ημουν ο ατυχος της υποθεσης..Με το που την ανοιξα, εκανα τον συντονισμο των καναλιων, μετα ειδα λιγο κανονικη εικονα για κανενα 5 λεπτο, ομως με μια εντονη πρασινιλα......Τελικα πρασινισε το πανελ εντελως...Την εκλεισα και την ξανανοιξα...Ενω εδειχνε να λειτουργει κανονικα, αρχισε απο το πισω δεξι μερος της τηλεορασης να βγαινει καπνος...και μετα ακουγοταν μονο ηχος ....τα πανελ μαυρισε εντελως..Αυτο ηταν..η τv λειτουργησε 5 λεπτα και ταφτησε...Το θεμα ειναι τωρα τι κανουμε, ερχονται την περνουν απο εδω? Εννοειται οτι κρατησα ολες τις συσκευασιες..το θεμα ειναι οτι αν δεν υπαρχει η ιδια tv,,γιατι απ οτι ειδα εξαντληθηκε...και σε ποσο καιρο θα τη φερουν (αν τη φερουν)...(στην ιδια τιμη).(Η Αγορα εγινε απο το Πλαισιο .Καλη χρονια σε ολους ευτυχισμενο το 2013...

H προσπάθεια σωτηρίας του Γιαπωνέζου εργάτη έχει και απώλειες...:BDBDG54:

Πάρε τηλ. το Πλαίσιο για άμεση αντικατάσταση. Μιλάμε για τον ορισμό του Dead on Arrival.

Επικοινώνησε άμεσα με το κατάστημα αγοράς. Λογικά, όλο και κάπου θα βρεθεί κάποια...

Η τηλεόραση του Nikk ενδέχεται να επηρεάστηκε από την εορταστική ατμόσφαιρα, να προσπάθησε ανεπιτυχώς να μιμηθεί τα πυροτεχνήματα και, εν τέλει, να γίνει η ίδια πυροτέχνημα...
Τι να πω φίλε Nikk, μεγάλη ατυχία χρονιάρες μέρες.:beatnik2:

Αύριο πρωί στο Πλαίσιο και μακάρι σύντομα να βρεθεί λύση.
Αν τυχόν σου προτείνουν εκθεσιακό κομμάτι, μη δώσεις πάνω από 450 ευρώ (γιατί είδα ένα εκθεσιακό κομμάτι στη Θεσσαλονίκη).

Tι να πεις, συμβαινουν αυτα.
Βεβαια αν συμβουν με Γιαπωνες ειμαστε πιο αυστηροι, ακομα και αν προκειται για μια
περιπτωση στις δεκαδες αγορες των τελευταιων ημερων. Και ετσι πρεπει, γιατι απο το
Γιαπωνα περιμενεις την καλυτερη κατασκευη. Τωρα αν τυχει και σε κανεναν που στηριζει
Κορεα, δεν ειναι αναγκη να το κανουμε και θεμα, επειδη ετυχε σε μια στη μια περιπτωση.

Οντως ειναι ατυχια, τη στιγμη που συνεβη, γιατι ειναι ολα κλειστα.
Παντως η εν γενει αντιμετωπιση της εταιριας προς τους πελατες της φετος δειχνει
οτι τουλαχιστον δεν θα ταλαιπωρηθεις απο αυτη την πλευρα φιλε Νικ.
Σου ευχομαι καλη χρονια και το 2013 να ειναι πολυ πιο τυχερο.

Καλορίζικη σε όλα τα παιδιά.

Την τηλεόραση την είδα "φρέσκια" στοn Gal'en (ευχαριστώ για τη φιλοξενία) και όπως έχουν ήδη πει οι περισσότεροι με 600 ...50", Smart TV, Media player, 3D, Web Browser, IFC, μαύρο, φωτεινότητα, κ.λ.π.....είναι κλοπή.

Για τα της εικόνας τα έχει πει ο Βασίλης αναλυτικά και δεν χρειάζεται να προσθέσω τίποτα παραπάνω :grinning-smiley-043...(πιθανόν να βρεθεί και κανένας άλλος να τα πει αναλυτικότερα από τον Βασίλη :p ).

Το πιθανότερο όποιος πρόλαβε - πρόλαβε και κατά τη γνώμη μου μια χαρά έπραξε αν ήθελε να πάρει μια μεγάλη τηλεόραση με όλα τα καλούδια, με την καλύτερη σχέση τιμής -απόδοσης.

Όσοι έχετε αρχεία MKV 24p να ξέρετε ότι από την USB υπάρχει η δυνατότητα ρύθισης του IFC στο ελάχιστο ή μεσαίο και αποδίδει ομαλατότατη κίνηση (στο μέγιστο...μπρρρρρρ), ενώ άλλοι player τηλεοράσεων ξεροβήχουν και μας "σπάνε" εικόνα και νεύρα σε κάθε πανάρισμα τις κάμερας (αρχείου 24ρ) .

Ο Βασίλης είπε πριν ότι δεν ασχολείται με την εμφάνιση και δεν δύναμαι να διαφωνήσω μαζί του, άλλως τε σβηστή την τηλεόραση δεν κάθομαι να την βλέπω.

Υ.Γ.: Κάτι μου λέει ότι θα δούμε και αναλυτικές μετρήσεις...εν αναμονή

Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία πάνω απ' όλα -bye-

Για τα της εικόνας τα έχει πει ο Βασίλης αναλυτικά και δεν χρειάζεται να προσθέσω τίποτα παραπάνω :grinning-smiley-043...(πιθανόν να βρεθεί και κανένας άλλος να τα πει αναλυτικότερα από τον Βασίλη :p ).

Ωχ.......χώρο στον σέρβερ έχουμε? Έχετε ειδοποιήσει την εταιρεία?

Επίσης, ενσωματώστε και κανά λεξικό με όλες τις άγνωστες λέξεις που θα προκύψουν από το αναλυτικό ριβιού του άγνωστου κατόχου, ή τέλος πάντων καμμιά πενηνταριά λινκς για να καταλάβουμε τι λέει!!!

:D:D

Ωχ.......χώρο στον σέρβερ έχουμε? Έχετε ειδοποιήσει την εταιρεία?

Επίσης, ενσωματώστε και κανά λεξικό με όλες τις άγνωστες λέξεις που θα προκύψουν από το αναλυτικό ριβιού του άγνωστου κατόχου, ή τέλος πάντων καμμιά πενηνταριά λινκς για να καταλάβουμε τι λέει!!!

:D:D

Yπερβολες.
Εδω αρχισαμε να καταλαβαινουμε το Βασιλη οταν μιλαει περι αθλητικων!

Yπερβολες.
Εδω αρχισαμε να καταλαβαινουμε το Βασιλη οταν μιλαει περι αθλητικων!

Το ποστάρισμα του Μπιλ είναι unisex. Μπορεί κάλλιστα να μπει στ' αθλητικά, στις τηλεοράσεις, στα προβόλια, στο δικάναλο κ.λ.π. και να είναι πάντα on topic!!:Banane0: