Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το θεμα ειναι αν δεν υπαρχει σε στοκ..εκει θα πρεπει να διαλεξω κατι αλλο....η να περιμενω να τη φερουν ξανα...(αν τη φερουν σε αυτη την τιμη το βλεπω δυσκολο)..εκει ειναι το διλημμα...και δεν ξερω τι να παρω...Η τηλεοραση θα ειναι γενικης χρησης κυριως digea και καμμια ταινια...απο blu ray....Καναμε πρωτοχρονια ακουγοντας ραδιοφωνο....σαν τα παλια χρονια...(Τωρα σκεφτικα οτι οταν την εφερε ο οδηγος την ειχε τοποθετημενη καθετα και οχι οριζοντια.....και απ οτι ξερω δεν κανει....)

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το θεμα ειναι αν δεν υπαρχει σε στοκ..εκει θα πρεπει να διαλεξω κατι αλλο....η να περιμενω να τη φερουν ξανα...(αν τη φερουν σε αυτη την τιμη το βλεπω δυσκολο)..εκει ειναι το διλημμα...και δεν ξερω τι να παρω...Η τηλεοραση θα ειναι γενικης χρησης κυριως digea και καμμια ταινια...απο blu ray....Καναμε πρωτοχρονια ακουγοντας ραδιοφωνο....σαν τα παλια χρονια...(Τωρα σκεφτικα οτι οταν την εφερε ο οδηγος την ειχε τοποθετημενη καθετα και οχι οριζοντια.....και απ οτι ξερω δεν κανει....)

Οταν εφεραν κ τη δικη μου, επειδη ελειπα την αφησαν στο πλατυσκαλο και επειδη δεν χωραγε αλλιως
ο εξυπνακιας μου την αφησε καθετα, αντι να την αφησει να περισσευει λιγο στη σκαλα.
Βεβαια η δικη σου περιπτωση ηταν χειροτερη αν μετακινηθηκε ετσι στους καροδρομους της Αθηνας που
καθε 2 μετρα πεφτεις σε 5 λακουβες.
Αν σου προτεινουν εκθεσιακη με καποια επιστροφη χρηματων θα ελεγα να το δεχτεις, αφου δεις πρωτα απο κοντα αυτο που θα παρεις. Επειδη ειχα δει περυσι 1-2 εκθεσιακες στο Πλαισιο και μιλησα με υπαλληλους
ειδα οτι ηξεραν να τις προσεχουν και τους ειχαν κανει και κανονικο στρωσιμο με καρτελες!!!
Αν πεσεις σε τετοια περιπτωση μπορει να καταληξεις και κερδισμενος! Μονο ζητα να την δεις
σε οσο πιο σκοταδι γινεται μηπως εχει κανενα burn in που αμφιβαλλω.

Καλή χρονιά χωρίς βλάβες. Οι πλάσμα πρέπει να μεταφερονται κατακορυφα εκτός αν δε γίνεται, τοτε με την οθονη προς τα πανω.
Μη στενοχωριεσαι, κι η δικη μου ειχε βλαβη, τους τη πήγα και μου δωσαν άλλη σε 20 λεπτά, αψογοι στο κατάστημα της Λαρισας.

Αν πατήσεις το κουμπί κάτω απ την τιμη θα δεις πως υπάρχει σε αρκετά καταστήματα.

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...ic-TX-P50UT50-Plasma-3D-TV-50-TX-P50UT50E.htm

Πάντως πετυχαμε αρκετές DOA, ίσως η προσφορά να είναι για παρτιδες χωρίς φουλ ποιοτικό έλεγχο, αλλά δε μας χάλασε η τιμή κι ας χάλασε η τιβι...

Αν μπορείς παρε τους τηλεφωνο, ξάπλωσε τη στο πορτ μπαγκάζ μεσα στη κουτα της με ριγμένα καθίσματα και πηγαινε την εσύ. Συνηθως εχουν τεχνικό για επιτοπου έλεγχο, για να φύγεις με άλλη καινούρια.

Δυστυχώς το lip sync πρόβλημα είναι πολύ έντονο στην δική μου. Αύριο θα τηλεφωνήσω στο service αλλά μάλλον θα χρειαστεί αλλαγή απˊ ό,τι καταλαβαίνω. Το firmware είναι το 1.263, φαντάζομαι όλες οι καινούριες αυτό έχουν. Αν κάποιος έχει διαφορετικό ας το ποστάρει. Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δυστυχώς το lip sync πρόβλημα είναι πολύ έντονο στην δική μου. Αύριο θα τηλεφωνήσω στο service αλλά μάλλον θα χρειαστεί αλλαγή απˊ ό,τι καταλαβαίνω. Το firmware είναι το 1.263, φαντάζομαι όλες οι καινούριες αυτό έχουν. Αν κάποιος έχει διαφορετικό ας το ποστάρει. Ευχαριστώ.

Μη βιαστεις.
Τσεκαρε πρωτα τα εξης.
Απο τις εξωτερικες πηγες που παιζεις γυρνα την εξοδο απο 1080p ->1080i.
Eιναι γνωστο προβλημα των 3dtv με αρκετους πλειερς. Δεν εχω δει να δινεται καποια αλλη
λυση μεχρι στιγμης.
Ως προς την digea εχω δει το ιδιο να συμβαινει σε led και διορθωνοταν οταν αλλαζες καναλι.
Εχω την εντυπωση οτι κατι εχω παρατηρησει κι εγω τις τελευταιες μερες.
Δοκιμασε αυτα που σου λεω και πες μου.

στο δικάναλο κ.λ.π. και να είναι πάντα off topic!!:Banane0:

Γράμμα στον Βασιλιά του δικάναλου
Μεγαλειότατε μου εγώ που τόσο πιστά σε υπηρετώ δώσε μου μια χορηγία όπως ανήμερα της Αγίας Μαρίνας (μεγάληηηηηηηηηηη η χάρη της) - epos M5i 217 ζελατίνα ούτεεεεεεεεεεε του παπά, να πετύχουμε κανένα densen με amp in στα 500.
dance4.gif
Δεν είμαι άπληστος μιλάω μόνο για ενισχυτή οχι και dac μαζί

θα φάω το δικό σου
laugh2.gif

Εις ανταμοιβήν θα σκουπίζω το λαδάκι που θα τρέχει από τις αναρτήσεις σας στο πάτωμα
ok.gif

http://www.youtube.com/watch?v=ei8psDCGPDU

Κατά τα άλλα (συνέχεια review - 3D).

Χθές πέταξα 19 ευρώ και πάλι καλά που δεν πέταξα παραπάνω τελικά. Ήθελε η κυρία μου να δεί 3d και αντί για 1 γυαλί πήρα 2. Τα φόρεσα και έκατσα να δώ ένα demo sbs με κάτι ψάρια . Κάθησα και στα 2m και λέω για να δούμε τι λέει αυτό το πράγμα. Έλεος απορώ πως το βάζουν αυτό το κατασκεύασμα σε τηλεοράσεις. Έψαχνα να δώ από που ανοίγει η πάννυ από πάνω να πετάξω τροφή για τα ψαράκια. Koίταζα να δώ crosstalκ που λένε οι διάφοροι reviewers. Πιο crosstalk ?? εδώ της γκόμενας της λείπουν 10 δόντια και ψάχνουν οι reviewers να βρούν αν έχει φύγει λίγο το κραγιόν πάνω από τα χείλια?? Ήμαρτον κύριε. Να μην μιλήσω για το αντικοινωνικόν του πράγματος. Να κάθεσαι στο σαλόνι βραδιάτικα και να φοράς γυαλιά ηλίου σαν τον tom cruise στο top gun
smoke.gif
. Στον sony στην παρουσίαση είχε άλλη γλύκα σε 180 ίντσες από τα 3m
heat.gif
.

Kαι ένα σχετικό γιατί μάλλον τα υπόλοιπα είναι άσχετα. Μόλις εφυγε αυτό το λινκ από τα bookmarks μου
whistle2.gif

Διαβάζω την κριτική του βας και έχω πέσει σε κατάθλιψη.
Εγώ δεν έχω ιδέα από αυτά τα πράγματα στα οποία αναφέρεται.
Δεν υπάρχει περίπτωση να αξιοποιήσω την τηλεόρασή (που μου έρχεται αύριο!!!).
Για πείτε, πόσο περίπου κοστίζει ένας επαγγελματίας calibrator και που μπορώ να τον βρω;;;;

Καλή χρόνια σε όλους. Μετά από 300 ώρες στρώσιμοτος είπα να κάνω μερικές ρυθμίσεις με DVE αλλά χωρίς επιτυχία, το pattern με τις μπάρες π.χ. όσο και να ανέβαζα την αντίθεση η την φωτεινότητα η τρίτη μπάρα δε φαινόταν ποτέ ...Ξέρη κάνεις τ π τ για να βοηθήσει?

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μη βιαστεις.
Τσεκαρε πρωτα τα εξης.
Απο τις εξωτερικες πηγες που παιζεις γυρνα την εξοδο απο 1080p ->1080i.
Eιναι γνωστο προβλημα των 3dtv με αρκετους πλειερς. Δεν εχω δει να δινεται καποια αλλη
λυση μεχρι στιγμης.
Ως προς την digea εχω δει το ιδιο να συμβαινει σε led και διορθωνοταν οταν αλλαζες καναλι.
Εχω την εντυπωση οτι κατι εχω παρατηρησει κι εγω τις τελευταιες μερες.
Δοκιμασε αυτα που σου λεω και πες μου.

Το δοκίμασα αυτό που μου είπες και όντως βελτιώνεται η κατάσταση. Με 1080i η καθυστέρηση της εικόνας είναι περίπου όπως και στα επίγεια ψηφιακά (όπου και εκεί υπάρχει, πολύ μικρή όμως). Η NOVA της οποίας ο αποκωδικοποιητής έχει native 1080i ήταν εξ αρχής σχεδόν εντάξει. Αναγκάστηκα και άλλαξα όλες τις πηγές (LG BR και Recorder, Xtreamer) σε 1080i για να πετύχω κάπως βελτιωμένη κατάσταση, επαναλαμβάνω όμως: ακόμα υπάρχει μικρό lag, το οποίο ίσως είναι πιο αισθητό σε εμένα. Παίζοντας από το xtreamer mkv αρχείο γλυρισε αυτόματα σε 1080p 24 χωρίς πρόβλημα, παρ' όλο που η ρύθμιση ήταν στο 1080i.

Υποθέτω ότι μάλλον κάποιο πρόβλημα υπάρχει με την υλοποίηση του HDMI 1.3 και το συγχρονισμό ήχου εικόνας. Στην PX70 που είχα πριν ήταν τέλεια συγχρονισμένα σε είσοδο 1080p (η τηλεόραση εκείνη δεχόταν είσοδο 1080p αν και ήταν 1024x768) παρ' όλο που έκανε και downscale που θα χρειαζόταν κάποιο χρόνο. Στην UT50 προφανώς σε είσοδο 1080p η επεξεργασία της εικόνας από την τηλεόραση καθυστερεί πολύ περισσότερο για κάποιο λόγο.

Να προσθέσω ότι δοκίμασα και την απενεργοποίηση όλων των επεξεργασιών εικόνας μήπως η καθυστέρηση ήταν από εκεί χωρίς αποτέλεσμα.

Μάλλον θα πρέπει να λυθεί με καινούριο firmware, αν δεν είναι μόνο δικό μου πρόβλημα.

Καλή χρόνια σε όλους. Μετά από 300 ώρες στρώσιμοτος είπα να κάνω μερικές ρυθμίσεις με DVE αλλά χωρίς επιτυχία, το pattern με τις μπάρες π.χ. όσο και να ανέβαζα την αντίθεση η την φωτεινότητα η τρίτη μπάρα δε φαινόταν ποτέ ...Ξέρη κάνεις τ π τ για να βοηθήσει?

Το dvd player δεν βγάζει below black στάθμες (κάτω από 16).

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και ετσι πρεπει, γιατι απο το
Γιαπωνα περιμενεις την καλυτερη κατασκευη.

Μπορεί να φταίει και ο Τσέχος που έκανε την συναρμολόγηση...

(Κάνουμε και λίγο πλάκα μην τα παίρνεις στα σοβαρά όλα...:2thumb22sup:)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπορεί να φταίει και ο Τσέχος που έκανε την συναρμολόγηση...

(Κάνουμε και λίγο πλάκα μην τα παίρνεις στα σοβαρά όλα...:2thumb22sup:)

Ε κοιτα, αν τα παιρνω στα σοβαρα τωρα, που εχω γεμισει το νημα με smileys,
γελωτοποιους και πρασινες γελαστες φατσουλες (αυτες μαλλον ειναι Παναθηναικοι
και γελανε με τον Τσακα), φοβαμαι πως αν αρχισω να τα παιρνω πιο αστεια
θα με κλειδωσουν εξω απο το νημα (για να μην σου πω οτι θα με κλειδωσουν
πουθενα αλλου)
και αφου ειπωθηκε αυτο να τονισω οτι η ανεργια στη Γιαπωνια ειναι πολυ σοβαρο φαινομενο
και δεν πρεπει να το περιγελας. Ειναι και αυτη μια εναλλακτικη επιλογη για οταν την κανουμε
απο τη χωρα. Αν βεβαια αρχισουν να ερχονται αυτοι εδω (βλεπε ποδοσφαιρο) ζητω που
καηκαμε. Η Τσεχια που αναφερεις ειναι μια αλλη πολυ καλη περιπτωση για μεταναστευση.
θυμαμαι που εβλεπα τις Τσεχες να κλαινε μετα τον ημιτελικο του Γιουρο και ηθελα να παω να
τις παρηγορησω. Γι' αυτο σου λεω, στηριξε λιγο Πανασονικ και ασε τους Κορεατες στην ησυχια τους.
Για την Ελλαδα ρε γαμωτο.:fahne90:

καλημερα παιδια και χρονια πολλα! ειμαι νεος στο forum και πολυ χαρουμενος με την νεα μου plasma...την εχω 15 μερες και μολις εκλεισα 210 ωρες στρωσιματος!για να μπω στο ζουμι...εχω συνδεσει πανω ενα xbox360 και εχω παρατηρησει οτι,οταν ειμαι στο μενου καποιου παιχνιδιου και κανω πανω κατω στις επιλογες (νεο παιχνιδι,online,options ktl..)στο σημειο που φωτιζω/επιλεγω,η φωτεινη μπαρα επιλογης κανει σαν σκια δεξια σχεδον σε ολο το πλατος της οθονης...στο μαγαζι που την πηρα μου ειπαν οτι ειναι λογικο.εχει καποιος φιλος στο forum αντιστοιχο "προβλημα"

ευχαριστω.

Κι εγώ το παρατήρησα. Το κάνει και στους υπότιτλους καμιά φορά. Κι εγώ θα παρακαλέσω για feedback σε αυτό.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γι' αυτο σου λεω, στηριξε λιγο Πανασονικ και ασε τους Κορεατες στην ησυχια τους.
Για την Ελλαδα ρε γαμωτο.:fahne90:

Τον μόνο που στηρίζω είναι ο εαυτός μου. Πρόσφατα μετά από 10 χρόνια με Nokia (με ένα μικρό διάλειμμα ενός μεταχειρισμένου iphone) της έριξα μαύρο και πήρα android γιατί μας τα έπρηξε τελευταία με τα symbian , windows και τα άλλα μη ανταγωνιστικά προιόντα που βγάζει.

Σε συμβουλεύω και εσένα να μην ταυτίζεσαι με καμία εταιρεία και χώρα. Σύντομα προβλέπω οι Κινέζοι να τους τρώνε και τους Κορεάτες για πρωινό.

Καλημέρα σας και καλή χρονιά με υγεία.

Λοιπόν έχω απορία. Η τηλεόραση έχει αναφερθεί σε προηγούμενη ανάρτηση ότι δεν υποστηρίζει ntfs αλλά μόνο fat32. Μήπως δεν είναι σωστό αυτό. Έχω έναν εξωτερικό ntfs αλλά είναι 3tb και δεν τον υποστηρίζει. Και θέλω να ξέρω αν είναι εξαιτίας μεγέθους ή τύπου διαμόρφωσης.

Ευχαριστώ.

Πιθανολογώ ότι είναι λόγω μεγέθους, στου Gal'en δοκιμάσαμε με τον δικό μου εξωτερικό (Τoshiba portable 320 gb) που είναι φορμαρισμένος ntfs και έπαιζαν όλα μια χαρά.