Κι εγώ το παρατήρησα. Το κάνει και στους υπότιτλους καμιά φορά. Κι εγώ θα παρακαλέσω για feedback σε αυτό.
Καλησπέρα σε όλους,
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
Είμαι και εγώ νέος κάτοχος της UT50 από τις 31/12 (ωραία δώρα κάνει ο Άγιος Βασίλης) και έχω κάποιες απορίες...
Δεν μου παίζει υποτίτλους .srt με video .mp4.Τι πρέπει να κάνω;
Για το στρώσιμο της tv έχω κάνει τις μίνιμουμ ρυθμίσεις σε αντίθεση, φωτεινότητα, χρώματα και παίζω σε zoom1 για να μην φαίνονται τα logo των σταθμών. Σωστά πρατω ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο;Πως βλέπω απο το ser.menu τις ώρες λειτουργίας της tv;
Ευχαριστώ
Νίκος
Αν και η χρήση φωτογραφικής μηχανής που παρουσιάζει οριζόντιες γραμμώσεις δεν είναι και ό,τι καλύτερο για να φωτογραφήσεις το line bleed, δεν βλέπω κάτι ανησυχητικό. Αν τυχόν έχεις "Λειτουργία Eco" και "Εξοικον. ενέργειας" στο "Ναι", βάλε τα στο "Όχι"...
Τον μόνο που στηρίζω είναι ο εαυτός μου. Πρόσφατα μετά από 10 χρόνια με Nokia (με ένα μικρό διάλειμμα ενός μεταχειρισμένου iphone) της έριξα μαύρο και πήρα android γιατί μας τα έπρηξε τελευταία με τα symbian , windows και τα άλλα μη ανταγωνιστικά προιόντα που βγάζει.
Σε συμβουλεύω και εσένα να μην ταυτίζεσαι με καμία εταιρεία και χώρα. Σύντομα προβλέπω οι Κινέζοι να τους τρώνε και τους Κορεάτες για πρωινό.
Καλησπέρα σε όλους,
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
Είμαι και εγώ νέος κάτοχος της UT50 από τις 31/12 (ωραία δώρα κάνει ο Άγιος Βασίλης) και έχω κάποιες απορίες...
Δεν μου παίζει υποτίτλους .srt με video .mp4.Τι πρέπει να κάνω;
Για το στρώσιμο της tv έχω κάνει τις μίνιμουμ ρυθμίσεις σε αντίθεση, φωτεινότητα, χρώματα και παίζω σε zoom1 για να μην φαίνονται τα logo των σταθμών. Σωστά πρατω ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο;Πως βλέπω απο το ser.menu τις ώρες λειτουργίας της tv;
Ευχαριστώ
Νίκος
Δείτε και αυτό. Μία μπάρα κατακόρυφη στην δεξιά μεριά του πάνελ. Είναι σύνηθες; Δεν ξέρω αν ακούγοντας για το πόσο ευαίσθητες είναι η πλάσμα τεχνολογία έχουν κολήσει και τα μάτια μου. :guitarist:
Αν βλέπεις μια κάθετη μπάρα που εμφανίζει ελαφρά διαφορετικό χρώμα από την υπόλοιπη οθόνη είναι το λεγόμενο banding που έχει εμφανιστεί από την σειρά 30 στις πλάσμα της Panasonic και συνεχίζεται και στην σειρά 50.
Είναι εκ κατασκευής οπότε απλά αν δεν σε ενοχλεί μην δίνεις σημασία.
Φίλε billav έχω δοκιμάσει και usb stick 8Gb και σκληρό 500Gb και δεν παίζουν οι εξωτερικοί υποτίτλου srt με mp4.Μήπως έχει να κάνει με την κωδικοποίηση των srt;
Αν βλέπεις μια κάθετη μπάρα που εμφανίζει ελαφρά διαφορετικό χρώμα από την υπόλοιπη οθόνη είναι το λεγόμενο banding που έχει εμφανιστεί από την σειρά 30 στις πλάσμα της Panasonic και συνεχίζεται και στην σειρά 50.
Είναι εκ κατασκευής οπότε απλά αν δεν σε ενοχλεί μην δίνεις σημασία.
Αν με ενοχλεί το Banding τι μπορώ να κάνω?Υπαρχει κανενα πατερνακι που να το διωχνει η να το μειώνει ή μόνο η αλλαγή της τν είναι η λύση?
Φίλε JL_? . Η τν μου έχει ακριβώς αυτο έδω που ανεβασε ο Billav.Μια κατακόρυφη γραμμή διαφορετικής φωτεινότητας απο όλο το υπόλοιπο πανελ.Στη συγκεκριμένη φωτό φαινεται στα δεξιά της τν.Εγω το έχω στα αριστερα...Αυτο νομίζω ότι δεν είναι vertical banding αλλα σκέτο banding ή color banding...Θεωρείς ότι είναι λόγος για να αλλαχτεί όλη η τν για αυτό ή μετα θα πέσω σε άλλου είδους ελαττωματικά κομμάτια όπως κάποιοι άλλοι. Θεωρείτε ελλάτωμα αυτό το banding??? Είναι διακριτό μόνο αν επικεντρώσω το βλέμμα μου στο σημείο που έχει αυτή την γραμμή και απο πίσω υπάρχει κινούμενη εικόνα...
Θα έλεγα, διαφορετική φωτεινότητα συνονόματε!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.