Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δοκίμασε με hdmi. Αν δεν σου παίζει τότε η κάρτα σου δεν μεταφέρει 3d σήμα. Τι λάπτοπ έχεις και τι κάρτα γραφικών; Το ότι δεν είναι hdmi 1.4 δεν παίζει ΚΑΝΕΝΑ ρόλο.

Δεν σου βγάζει μήνυμα ότι ανιχνεύτηκε 3d; Πάτα και το κουμπάκι. Δεν έχεις να χάσεις τπτ.

Δεν αναφέρεις ούτε τι επέκταση έχουν οι υπότιτλοι, ούτε την κωδικοποιήση, ούτε με το τι εννοείς όταν λες ότι δεν παίζει υπότιτλους. Δεν τους εμφανίζει; Ή τους εμφανίζει και είναι ιερογλυφικά; Οι υπότιτλοι έχουν το ίδιο όνομα ακριβώς με την ταινία;

Οι υποτιτλοι εχουν επεκταση srt. Πως μπορω να δω τι αποδικωποιηση εχουνε;
Δεν τους εμφανιζει καθολου

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κατεβαβα το notepad++ τα εκανα UTF 8 αλλα και παλι τιποτα

τζιφος και αυτο. Μα ειναι πολυ περιεργο στην αρχη ειδα υποτιτλους τωρα δεν βλεπω τιποτα οτι και υποτιτλο να εχω βαλει.
Απο κανενα DLNA Server ξερει κανεις αμα μπορουμε να δουμε υποτιτλους;

ξέρει κανείς πως απενεργοποιείτε η αυτόματη αναμονή?

Μενού -> Χρονοδιακ. -> Αυτόματη αναμονή -> Όχι

μάλλον εννοείς αντίθεση:D

O yeap ! :)
0 αντίθεση 0 οξύτητα 5 φωτεινότητα , όχι Eco

Με αντίθεση 0, η τηλεόραση δίνει μόλις 17 nits... Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα... :p

Last edited:
Παίδες με συγχωρείτε κιόλας για την άσχετοσυνη σχετικά με τα patterns και τα test video , αλλά όλα όσα έχω διαβάσει ( και εννοώ όλα , δεν έχω παραλειψει κάτι) μου φαίνονται μπαστουνια ...

Μπορεί κάποιος να δώσει ρυθμίσεις απλές τυπικές για κοινούς θνητούς και όχι guru ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma UT50 : R

Η δική μου δεν παίζει idx/sub.

Είχα βάλει μία φορά ένα mp4 και δεν το έπαιζε με τπτ! Δεν ξαναδοκίμασα γιατί δεν έχω και υλικό mp4.
Για να τους ενσωματώσεις παραθέτω τις οδηγίες από ένα άλλο φόρουμ με τις συμβουλές ενός μέλους:

Οδηγίες για το 3dsubtitler θα βρεις εδώ.

Αυτά.

Billav φίλε κατάφερες να παίξεις 3d υπότιτλους τελικά???Εγώ μετέτρεψα το srt έβαλα τα 2 αρχεία που δημιουργούνται απο τη μετατροπή μαζί με την ταινία σε ένα φάκελο στο flashaki με ίδιο όνομα και στα τρια,αλλά παρόλα αυτά δεν μου παίζουν οι υπότιτλοι...Είναι σαν να μην τους διαβάζει ... Ενώ αν βάλω μόνο το srt το διαβάζει αλλα δεν μπορώ να τους δω λόγω του 3d...

H Panasonic Ut50 ΔΕΝ παίζει 3d υποτιτλους ειτε εξωτερικούς ειτε ενσωματωμένους, η μοναδική λύση είναι να γίνουν encoded πάνω στο video.

Με αντίθεση 0, η τηλεόραση δίνει μόλις 17 nits... Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα... :p

Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο μας δίνει κύριε. Λευκά μετράμε, στα μαύρα έχουμε ένα πρόβλημα. Κουλούρια και με τον κηδεμόνα μας. -bye-

Και σε αυτά τα nits έχουμε 1500:1 για πλάκα η δική σου σε πόσα νιτς πρέπει να πάει για να μας δώσει τα ίδια??? 90 ??? :ears:

Πέρα από την πλάκα αυτή που βλέπει είναι τρελό πανασονικ fungirl και με 0 αντίθεση βλέπει εικονάρα. Εμένα τι με κόφτει??? Βέβαια σε λίγο που θα ανοίξω το προβόλι να δώ τι μόντα θα βρώ να κάνω που θα τυφλωθεί από τα 11ftl :drummer:

To θετικό είναι ότι έχεις αναμμένο το λαμπατέρ...
αλλιώς ούτε τη μακαρονάδα δε θα έβλεπε η γυναίκα...:bebored:

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο μας δίνει κύριε. Λευκά μετράμε, στα μαύρα έχουμε ένα πρόβλημα. Κουλούρια και με τον κηδεμόνα μας. -bye-

Και σε αυτά τα nits έχουμε 1500:1 για πλάκα η δική σου σε πόσα νιτς πρέπει να πάει για να μας δώσει τα ίδια??? 90 ??? :ears:

Πέρα από την πλάκα αυτή που βλέπει είναι τρελό πανασονικ fungirl και με 0 αντίθεση βλέπει εικονάρα. Εμένα τι με κόφτει??? Βέβαια σε λίγο που θα ανοίξω το προβόλι να δώ τι μόντα θα βρώ να κάνω που θα τυφλωθεί από τα 11ftl :drummer:

Και ειναι και πολλα τα ατιμα τα κουλουρια.
Τρως εσυ, τρωει το fungirl και αμα λαχει περισσευει και σουσαμακι για κανεναν οπαδο
αλλης διατροφης που η tv του τον αφηνει νηστικο.-bye-

Παίδες με συγχωρείτε κιόλας για την άσχετοσυνη σχετικά με τα patterns και τα test video , αλλά όλα όσα έχω διαβάσει ( και εννοώ όλα , δεν έχω παραλειψει κάτι) μου φαίνονται μπαστουνια ...

Μπορεί κάποιος να δώσει ρυθμίσεις απλές τυπικές για κοινούς θνητούς και όχι guru ?

??? τζιφος