Αν λειτουργεί σωστά το ARC ναι αυτή είναι η συνδεσμολογία και ο χειρισμός μέσω του Viera Link
Τι εξόδους έχει το media player; Τι εισόδους έχει το home cinema;
Κάνοντας την συνδεσμολογία που λές και επιλέγοντας το TV από τον ενισχυτή θα ακούς ότι παίζει η τηλεόραση.
Αλλά γιατί δεν κουμπώνεις το HDMI του media player πάνω στον ενισχυτή; Έτσι γίνεται συνήθως.
Εγώ είμαι πάλι. :2thumb22sup:
Έβαλα το αρχείο "VerticalBandingTest.mkv" να παίξει και είδα ότι μου κολάει η είκονα. Το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο όταν παίζει πάνω στην τηλεόραση. Από το media player μια χαρά.
Αρχίζει και κολλάει από το 4ο δευτερόλεπτο και μετά το κάνει συνέχεια.
Καμία ιδέα;
Ευχαριστώ.
Στις πλάσμα δεν υπάρχει η έννοια του response time όπως στις LCD. Η ανανέωση γίνεται σχεδόν ακαριαία αλλά σε "πακέτα" λόγω της αρχής λειτουργίας (pulse width modulation).
Υπάρχουν μετρήσεις? Έχω την εντύπωση ότι έχει κάποια καθυστέρηση στα παιχνίδια, γι αυτό και η ερωτηση
Μάλλον εννοείς το lag...
Σύμφωνα με το review του hdtvtest.co.uk, σε Game mode μετρήθηκε στα 16 msec (μέθοδος σύγκρισης με CRT), σύμφωνα με το review του avforums.com, στα 45,4 msec (Leo Bodnar test). Στα υπόλοιπα modes πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από το διπλάσιο και με την ενεργοποίηση του IFC γίνεται ακόμα μεγαλύτερο...
Αυτό ακριβώς εννοω!είναι πολλά τα 16,πόσο μάλλον τα 45,4.η παραπάνω απάντηση του παιδιού για σχεδόν μηδέν απόκριση, πως προκύπτει?και το 0,01ms που γράφουν τα καταστήματα που τις πουλάνε?
Τα 16ms lag αν ισχύουν είναι εξαιρετικά καλή τιμή (είναι ο χρόνος που μεσολαβεί από το κούνημα του ποντικιού μέχρι να το δεις στην οθόνη ) .
Τα 2 ή 5 ms που διαβάζεις στις προδιαγραφές μόνιτορ είναι ο χρόνος που θέλει να αναβοσβήσει ένα πίξελ της οθόνης (να "περιστραφούν" οι υγροί κρύσταλλοι του πάνελ ) .
Στις πλάσμα αυτός ο χρόνος αναβοσβησίματος είναι αμελητέος καθώς δεν υπάρχουν κρύσταλλοι, αλλά διεγείρεται το αέριο των πίξελ, γι αυτό διαβάζεις το 0.01 στις προδιαγραφές.
Αντιμετώπιζε κάποιος άλλος πρόβλημα με τον ήχο του *τροφοδοτικού σε φωτεινές εικόνες?
*ένα δυνατό ζζζζζζ λογικά από εκεί θα είναι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.