Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγω προσωπικα τον εχω συνηθισει. Ασε που αν εχεις σε φυσιολογικα επιπεδα την ενταση του ηχου, το ζζζζ δεν ακουγεται πολυ.

Είναι δηλαδή έτσι σε όλες? Δεν είναι κάποιο πρόβλημα? Το παρατήρησα τώρα που έχω χαμηλά την φωνή. έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις της εικόνας και στη δυναμική κάνει τον πιο δυνατό ήχο αλλά μόνο αν το πλάνο έχει πολύ άσπρο

Είναι δηλαδή έτσι σε όλες? Δεν είναι κάποιο πρόβλημα? Το παρατήρησα τώρα που έχω χαμηλά την φωνή. έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις της εικόνας και στη δυναμική κάνει τον πιο δυνατό ήχο αλλά μόνο αν το πλάνο έχει πολύ άσπρο

Είναι λίγο λαχείο που θα πέσεις. Είναι λογικό να ακούγεται περισσότερο σε δυναμική και σε λευκό. Αν σε ενοχλεί σε κανονικές συνθήκες θέασης τότε είναι πρόβλημα.

Περισσότερο "αισθάνομαι" παρά ακούω καθαρά βούισμα, αργά βράδυ σε πλήρη ησυχία, όταν για παράδειγμα έχω μπει στο site μας και υπάρχει έντονο πλήρως λευκό φόντο.
Αν επιλέξω το dark theme δεν ακούγεται πλέον.

Περισσότερο "αισθάνομαι" παρά ακούω καθαρά βούισμα, αργά βράδυ σε πλήρη ησυχία, όταν για παράδειγμα έχω μπει στο site μας και υπάρχει έντονο πλήρως λευκό φόντο.
Αν επιλέξω το dark theme δεν ακούγεται πλέον.

Εσυ, με αυτο το αβαταρ που κυκλοφορεις και μονο που εχεις ακομα τηλεοραση να'σαι ευχαριστημενος.

Μου κόλησε στις εφαρμογές 2 φορες, λες γι αυτο;

Aν δεν ειναι αυτο μπορει να φταιει ο ωροσκοπος σου.:Banane0:
Καποια στιγμη που να μη βαριεμαι θα ποσταρω μια προσωπικη ιστορια με την επιδραση που εχει
το αβαταρ σου ακομη και οταν του κανεις απλη αναφορα...
Μαλλον στο ανεκδοτο της ημερας θα κολλαει καλυτερα.

Έχει βγάλει κανείς άκρη τι παίζει με το media player του;
Τι format παίζει απροβλημάτιστα και με υπότιτλους;
Γιατί σε αρκετά αρχεία είτε μου βγάζει πως δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή είτε δε μου βγάζει "διαθέσιμους" τους υπότιτλους κλπ.
Ταινίες με υψηλό bitrate τις ξεχναμε να φανταστώ!

Έχει βγάλει κανείς άκρη τι παίζει με το media player του;
Τι format παίζει απροβλημάτιστα και με υπότιτλους;
Γιατί σε αρκετά αρχεία είτε μου βγάζει πως δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή είτε δε μου βγάζει "διαθέσιμους" τους υπότιτλους κλπ.
Ταινίες με υψηλό bitrate τις ξεχναμε να φανταστώ!

Όσον αφορά την κωδικοποίηση εικόνας των HD αρχείων, αυτή θα πρέπει να είναι συμμορφωμένη με τις προδιαγραφές του BluRay. Αν ξεφεύγει, θα εμφανίζονται σπασίματα κατά την αναπαραγωγή ή αδυναμία αναπαραγωγής.

Όσον αφορά τους υπότιτλους, αυτοί θα πρέπει να έχουν την ίδια ονομασία με το αρχείο βίντεο, ενώ αν θυμάμαι καλά, δεν υποστηρίζονται υπότιτλοι με αρχεία .mp4...

Παιδιά μετά από απώλεια τηλεκοντρόλ που απευθυνόμαστε? Τιμή ξέρει κανείς?

Κωδικός N2QAYB000752

Έτυχε σε κανέναν?

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά μετά από απώλεια τηλεκοντρόλ που απευθυνόμαστε? Τιμή ξέρει κανείς?

Κωδικός N2QAYB000752

Έτυχε σε κανέναν?

Τσουχτερή τιμή. Εκτός αν πάρεις κάποιο universal..

Έστειλα μήνυμα στην intertech, απάντηση?

1) δεν είναι διαθέσιμο
2) προκαταβολή όλου του τελικού ποσού για παραγγελία 80,22 .

Καλά κρασιά :p

Δυστυχώς με μια δεύτερη ματιά το γνήσιο είναι ακριβό
http://www.amazon.co.uk/PANASONIC-TXP50UT50E-Original-Remote-Control/dp/B00BMSR7ZA

Υπάρχουν αυτά που μάλλον θα κάνουν τη δουλειά σου στα πιο πολλά.
http://www.amazon.co.uk/Replacement-Remote-Control-PANASONIC-TXP50UT50E/dp/B00AO6Q9GO

http://www.ebay.com/itm/Remote-Cont...877?pt=US_Remote_Controls&hash=item27cb352b45

Αν πάντως σκέφτεσαι για καινούριο γνήσιο, κοντά σε αυτά τα χρήματα ίσως βρεις επώνυμο πολυ-τηλεκοντρόλ προγραμματιζόμενο που να μπορεί να προγραμματιστεί και για την πανασόνικ με κωδικό συσκευής.

Σίγουρα δεν θέλω κινεζιά, ή το γνήσιο θα πάρω, ή κανένα σε φάση harmony.

Αλλά μου την δίνει το harmony γιατί είναι λίγο διαστημικό και το κάνει να φαίνεται γελοίο. Και είναι και ακριβό.

Μη περιμένετε και ακριβή ανάλυση όταν αναβαθμίζετε firmware οποιασδήποτε συσκευής.
Ειδικά τις χοντρές πατάτες που διορθώνουν δεν τις αναφέρουν ποτέ πουθενά.

Αντιμετώπιζε κάποιος άλλος πρόβλημα με τον ήχο του *τροφοδοτικού σε φωτεινές εικόνες? *ένα δυνατό ζζζζζζ λογικά από εκεί θα είναι.
Το είχα αναφέρει απο την πρώτη στιγμή αυτό όταν έκανα τις ρυθμίσεις... Σε λευκό είναι ενοχλητικό, σε σκούρα πλάνα δεν υπάρχει. Αλλά σε λευκό είναι σπαστικό να το ακούς...

Έβαλα και εγώ την τελευταία έκδοση. Δεν παρατήρησα κάποια διαφορά. Αν και νομίζω ότι αυτή την φορά άργησε λίγο περισσότερο για να μπει. Εκτός αν είναι ιδέα μου.

Το θέμα με το βουιτό δεν ξέρω αν με επηρεάσατε αλλά το ακούω και εγώ νομίζω εντονότερα. Μπορεί και αυτό πάλι να είναι ιδέα μου...

Αναρωτιέμαι μήπως έχω μεγάλη ιδέα... :drummer:

Μετά πάντως από ένα χρόνο σχεδόν μπορώ να πω ότι είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Κάθε φορά που θα βάλω ταινία σε καλή ποιότητα με εντυπωσιάζει η εικόνα της.

Αυτά είχα να δηλώσω. :2thumb22sup: