Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

έγινε σήμερα αναβάθμισή στο viera cast.δεν ξέρω εάν υπάρχου και άλλες βελτιώσεις το ψάχνω...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πάρα πολλοί. Είμαι ένας απ' αυτούς. Και σου λέω με βεβαιότητα ότι κανείς δεν έχει δει τις πραγματικές δυνατότητες της τηλεόρασής του μέχρι την στιγμή που θα κάνει επαγγελματικό calibration. Μετά το καλιμπράρισμα η τηλεόραση πραγματικά μεταμορφώνεται. :a0210:

---------------------------------------------------------------------------
ωραια λοιπον....δωσε μας αν μπορεις περισσοτερες πληροφοριες!!!κοστος κυριως και κανα ονομα μετα!ομολογω οτι ειναι μεγαλη η εκπληξη μου,δεν περιμενα τοσα πολλα πραγματα να χρειαζονται σε μια τηλεοραση.ειμαι πραγματικα ενθουσιασμενος και περιεργος!.........ρε ποσο "καστανας"ημουνα πριν.....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

---------------------------------------------------------------------------
ωραια λοιπον....δωσε μας αν μπορεις περισσοτερες πληροφοριες!!!κοστος κυριως και κανα ονομα μετα!ομολογω οτι ειναι μεγαλη η εκπληξη μου,δεν περιμενα τοσα πολλα πραγματα να χρειαζονται σε μια τηλεοραση.ειμαι πραγματικα ενθουσιασμενος και περιεργος!.........ρε ποσο "καστανας"ημουνα πριν.....

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ

Πάρε τηλέφωνο ή στείλε του e-mail: [email protected]

http://www.pioneercenter.gr/displayITM1.asp?ITMID=882

ξαναγραφω παλι για να δωσω καποια στοιχεια.επαιξα ps3 pro 2010,η τηλεοραση βρισκεται στις 200 ωρες και ηταν η πρωτη φορα.....ΑΞΕΧΑΣΤΗ.πανεμορφη εικονα κινηση χρωματα.μετα απο 1,5 ωρα παιχνιδιου,σβηνω φωτα και κοιταζω για ΙR---μια αχνα απο την εικονα παιχνιδιου την οποια επρεπε να κοιτας πρσεχτικα μεσα στο σκοταδι,γα να την δεις.ΑΨΟΓΗ........ομως με εχει ψαρωσει η καμερα μου(γι"αυτο κοιταξα αλλωστε και για ειδωλο).εχω μια CANNON DC-10 η οποια εμφανισε το μενου της στην pana μεσα σε 15 λεπτα που την αφησα να δειχνει live το σπιτι και εκανε γυρω στα 10 λεπτα να φυγει με τηλεοπτικο!!!!!εκανα "κακα' απανω
μου μολις το ειδα.φαινοταν ακομα και με φωτισμο στο δωματιο....τι διαολο
1,5 ωρα ps3 (συνεχομενη αγωνες 15 λεπτων)και τιποτα,μια αχνα,Και 15λεπτα καμερα live και κοντευε να μου βγαλει τα ματια το ειδωλο ακομα και με φως!
τι να πω.......περιμενω της γνωμες και της συμβουλες σας!!!!!!

Κάθε είσοδος έχει διαφορετικές ρυθμίσεις εικόνας, μήπως στην είσοδο που είχες βάλει την κάμερα η αντίθεση ήταν πολύ ψηλά??

Κάθε είσοδος έχει διαφορετικές ρυθμίσεις εικόνας, μήπως στην είσοδο που είχες βάλει την κάμερα η αντίθεση ήταν πολύ ψηλά??

οχι...εχω ενα πολυμπριζο scart της HAMA 3 εισοδων και εχω συνδεση dvd,αποκωδικοποιητη και καμερα.αναλογα επιλεγω πια συσκευη θελω να δουλεψει,την εικονα την εχω ρυθμιση με το dvd....
cinema mode
αντιθεση: 23
φωτεινοτητα: -3
χρωμα: 22
οξυτητα: 0
διαχειρηση χρωματος: ναι
eco: οχι
P-NR: οχι

Kρίμα δεν είναι σε τόσο καλή τηλεόραση να χεις σύνδεση scart;
Έστω component ή HDMI;
Έχει μεγάλη διαφορά στην εικόνα.

ανακεφαλαιωση:1) xtreamer με HDMI, 2)PS3 με HDMI(GAMES&BLUE-RAY DVD),
3)SONY DVD με scart(δεν εχει κατι αλλο) και αποκωδικοποιητη με scart(δεν εχει κατι αλλο) και μια καμερα cannon η οποια συνδεεται ειτε με component,ειτε με scart(ποτε δεν την εχω συνδεση με component),ομως εκανε ισχυρο IR στην τηλεοραση και σκεφτομαι να μη την ξανασυνδεσω.........

Τελικα το IR,εξαρταται και απο την πηγη προελευσης?αφορα μονο την ποιοτητα φωσφορου(!?)του panel?γιατι ορισμενα panel δεν κανουν ευκολα ειδωλο?(παλι επαιξα pro 2010 παλι μια αχνα αφησε μονο....)
παντως η εικονα ειναι ΑΠΙΘΑΝΗ!!!

Καλημερα σε ολους.Πηρα εχθες την 50ν10 απο Καλογεροπουλο(demo).Η τηλεοραση ειναι φοβερη με εικονα μαγευτικη.Μια ερωτηση.Υπαρχει τροπος να ειναι στα ελληνικα το epg της nova?Eyxaristv

πέρασα το 2.012 πριν λίγο απο την σελίδα της panasonic για την v10e δεν ξέρω εάν βελτιώνει κάτι απλά αναφέρω ότι δεν υπήρξε πρόβλημα...

Καλημερα σε ολους.Πηρα εχθες την 50ν10 απο Καλογεροπουλο(demo).Η τηλεοραση ειναι φοβερη με εικονα μαγευτικη.Μια ερωτηση.Υπαρχει τροπος να ειναι στα ελληνικα το epg της nova?Eyxaristv

Δυστυχώς όχι τουλάχιστον μέχρι η Nova να αλλάξει το σύστημα μετάδοσης του epg της σε standard DVB ή η Panasonic να υποστηρίξει το OpenTV της Nova. Καθώς και τα δύο είναι μάλλον απίθανο να συμβούν, καλύτερα να ξεχάσεις το Ελληνικό EPG στα κανάλια της Nova.

Πάντως δεν βλάπτει να στείλεις και εσύ (όπως κάναμε πολλοί στο παρελθόν) ένα email διαμαρτυρίας στην Nova ζητώντας την κατάργηση του πεθαμένου OpenTV που επιμένουν να χρησιμοποιούν και την υιοθέτηση του standard DVB-EPG. Ίσως αν διαμαρτυρηθούν πολλοί πελάτες τους το πάρουν απόφαση να εγκαταλείψουν αυτή την αναχρονιστική αηδία, αν και με τα χάλια της συγκεκριμένης εταιρείας το βρίσκω μάλλον απίθανο.

πέρασα το 2.012 πριν λίγο απο την σελίδα της panasonic για την v10e δεν ξέρω εάν βελτιώνει κάτι απλά αναφέρω ότι δεν υπήρξε πρόβλημα...

2.012; Από όσο ξέρω η τελευταία έκδοση είναι η 2.13.

Δυστυχώς όχι τουλάχιστον μέχρι η Nova να αλλάξει το σύστημα μετάδοσης του epg της σε standard DVB ή η Panasonic να υποστηρίξει το OpenTV της Nova. Καθώς και τα δύο είναι μάλλον απίθανο να συμβούν, καλύτερα να ξεχάσεις το Ελληνικό EPG στα κανάλια της Nova.

Πάντως δεν βλάπτει να στείλεις και εσύ (όπως κάναμε πολλοί στο παρελθόν) ένα email διαμαρτυρίας στην Nova ζητώντας την κατάργηση του πεθαμένου OpenTV που επιμένουν να χρησιμοποιούν και την υιοθέτηση του standard DVB-EPG. Ίσως αν διαμαρτυρηθούν πολλοί πελάτες τους το πάρουν απόφαση να εγκαταλείψουν αυτή την αναχρονιστική αηδία, αν και με τα χάλια της συγκεκριμένης εταιρείας το βρίσκω μάλλον απίθανο.

Ευχαριστω για την απαντηση.Τους εστειλα mail

Ευχαριστω για την απαντηση.Τους εστειλα mail

Και πολύ καλά έκανες. Ίσως ξυπνήσουν κάποτε και αποφασίσουν να αναβαθμίσουν κάτι στην υποδομή τους αν και πολύ φοβάμαι πως το μόνο που τους αποσχολεί είναι οι δικοί τους "μαντρωμένοι" δέκτες και δεν δίνουν δεκάρα για το τι γίνεται στον έξω κόσμο. :tdown:

τελικα, απο οτι γνωριζουμε,ποσο μεγαλες διαφορες θα εχει η σειρα V10,απο τα καινουρια μοντελα της pana?(G,S,U,V 20-25).η V10 θα ειναι "κατωτερη" ποιοτικα απο ολα τα καινουρια μοντελα?τα πανελ απο οσο γνωριζουμε θα ειναι τα ιδια.......και οι επεξεργαστες?ΔΕΝ αναφερομαι για την 3D,σιγουρα κατι καλυτερο θα εχει.....

Καλησπερα panyboys.Γνωριζει κανεις τις διαστασεις της καινουργιας 50αραςvt?Εμαθε κανεις πωτε θα ερθει και στην χωρα μας?Ευχαριστω!

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα panyboys.Γνωριζει κανεις τις διαστασεις της καινουργιας 50αραςvt?Εμαθε κανεις πωτε θα ερθει και στην χωρα μας?Ευχαριστω!

Τις περιμένουμε μέχρι τον Μάιο περίπου...

Διαστάσεις:
http://panasonic.net/avc/viera/eu2010/product/vt20_plasma_spec.html#prddimensions

Υπάρχει και το αντίστοιχο νήμα εδώ για τα μοντέλα του 2010

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=54660

Καλησπερα και παλι!Χθες εμαθα απο φιλο που δουλευει στο public οτι τους ηρθανε κωδικοι παραγγελιας για τις καινουργιες 42αρες..