Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Πριν ρωτήσετε για DIGEA διαβάστε τα links της αντίστοιχης ενότητας στην 1η σελίδα του νήματος κάποιου μοντέλου Panasonic του 2010, υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για τον τρόπο λήψης.

Ενω στην αυτόματη ενημέρωση μου βρίσκει όλα τα ψηφιακά κανάλια της DIGEA (μένω στο Ν.Ηράκλειο - περίεργο δεν είναι?), και μετά ακούω ήχο κανονικά, εικόνα δεν βλέπω!

Μου βγάζει μαύρη οθόνη, με ένα πλαίσιο που λέει "δεν υπάρχει εικόνα" αλλά από πίσω ακούγεται κανονικά ο ήχος του καναλιού. Και στην ποιότητα σήματος και στην ισχύ, έχει 10ρια...

Τι παίζει, ξέρει κανείς?

Να δούμε πόσες φορές θα το γράψουμε ακόμη....

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1253373&postcount=162

-bye-

ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Πριν ρωτήσετε για DIGEA διαβάστε τα links της αντίστοιχης ενότητας στην 1η σελίδα του νήματος κάποιου μοντέλου Panasonic του 2010, υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για τον τρόπο λήψης.

.........:idea:

πλακα εκανα !
ερωτηση ?
η τηλεοραση μου ειναι στο στρωσιμο και γιαθτο την εχω στο cinema mode otan βαζω THX τοτε η κινηση χαλαει . κανενα σχολιο επαυτου ?

Τι εννοείς χαλάει; Η κίνηση δεν επηρεάζεται από τις ρυθμίσεις εικόνας. Μήπως το THX mode σου απενεργοποιεί κάποιο σύστημα interpolation;

ενοω οτι με το cinema mode σε κινουμενα αντικειμενα βλεπεις τις λεπτομερειες στο ΤΗΧ οχι , η αναλυση σε κινουμενα αντικειμενα μειωνετε

Η λεπτομέρεια είναι καλύτερη αλλα η κίνηση δεν είναι φυσική με τα 24p smooth
Θυμίζει video clip ή LCD
Χάνεις την αίσθηση της ταινίας Εγώ προσωπικά στην G20 το εχω μόνιμα στο off σε BR και έχω βρεί την υγειά μου .

Η λεπτομέρεια είναι καλύτερη αλλα η κίνηση δεν είναι φυσική με τα 24p smooth
Θυμίζει video clip ή LCD
Χάνεις την αίσθηση της ταινίας Εγώ προσωπικά στην G20 το εχω μόνιμα στο off σε BR και έχω βρεί την υγειά μου .

+1000

Αλλά υπάρχουν πάντα και οι φανατικοί οπαδοί του frame interpolation...

στο ΤΗΧ κρατά τα 600 sub απλά δεν έχει το frame interpolation για ευνοήτους λόγους!!!

αλλο <<προβλημα>> οταν βαζω ταινιες η ενταση του ηχου ειναι πολυ χαμηλη και με τα 2 player που εχω πανω . η συνδεση ειναι hdmi . την χαμηλοτερη ενταση την συγκρινω με τα απλα τηλεοπτικα προγραμματα

Συμβαίνει και σε μένα, δεν οφείλεται στη τηλεόραση αλλά στα players και τις ταινίες. Πάντως δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα αφού μπορείς να ρυθμίσεις από το κοντρόλ την ένταση του ήχου όπως εσύ θές...

:D

αλλο ομως να βλεπεισ τα τηλεοπτικα με την ενταση στο 22 και αλλο να βλεπεις hd και να πρεπει να βαλεις την ενταση στο 35-40 και να τερματιζει γυρω στο 60 ? αν δεν δεν κανω λαθος .
μου ειναι λιγο παρακσενο εχω συνηθισει με ολα τα αλλα ρυθμιστικα εντασης να μην περναω τη μεση σε οποια κλιμακα μου δινεται, ενοωντας σε τηλεορασεις και ενισχυτες .