Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μόλις παρέλαβα!!

VT20 και BRT300...Λεπτομέρειες και εντυπώσεις από βδομάδα!

Καλορίζικη καπετάνιε...καλά ταξίδια....:2thumb22sup:

Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Φιλε totism σ'ευχαριστω για την πληροφορηση :a0210:

Πηγα στο public του συνταγματος και οντως ειχε -20% σε ολες τις τηλεορασεις

Αγορασα την P50VT20 1991 ευρω!!! Ημουν ετοιμος να την παρω σε κανονικη τιμη και χαρη στο post σου γλυτωσα 500 ευρω !!!:D

Νασαι καλα -bye-

Καλώς ήρθες και με το καλό να την παραλάβεις, περιμένουμε εντυπώσεις.

Πηγα fnac γλυφαδας και ειχαν σε demo την vt20 την 50αρα. Ρωταω λοιπον τον υπαλληλο στις τηλεορασεις ποτε θα ερθει η vt20 η 65αρα; Και μου λεει φιλε δεν το ξερω καν το μοντελο! Εχουν πολυ γελιο κατι πωλητες...
στο γερμανικο επισημο site την εχουν 5000 ευρω.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλορίζικη καπετάνιε...καλά ταξίδια....:2thumb22sup:

Ευχαριστώ πολύ Χρήστο, για τις ευχές, καθώς και για την
πολύτιμη βοηθειά σου!

Re: Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Καλώς ήρθες και με το καλό να την παραλάβεις, περιμένουμε εντυπώσεις.
Σ'ευχαριστω πολυ czoun και καλως σας βρηκα. Sorry για το off-topic αλλα ειμαι ψιλοασχετος με το χωρο...

Οσο για την VT20, την εχω απο χτες στο σαλονι μου. Πρωτες εντυπωσεις? Χαλια design, οχι οτι δεν την ειχα ξαναδει απο κοντα, αλλα ειπα μηπως στο χωρο μου δειξει καλυτερα, ,αλλα δεν... Πολυ πλαστικουρα, δεν εχει εκεινο το διαχρονικο,high-end design των kuro.
Απο εικονα ομως, τι να λεμε, ειδικα μετα απο 29αρα CRT... Αν και στρωνω ακομα, ειναι εντυπωσιακη σε HD υλικο και με προιδεαζει για το τι θα ακολουθησει μετα το στρωσιμο και το καλιμπραρισμα. Προς το παρον διαβαζω το manual και αναμενω...

Καλορίζικη & καλοθέατη Κώστα! -bye-

Πήρες καταπληκτική TV! :a0210:

καλοθέατη

Σας ευχαριστώ Χρήστο και greekzero,
Αν και είναι ακόμη
πολύ νωρίς (δεν έχει ''γράψει'' ούτε 20 ώρες) το πάνελ είναι εντυπωσιακό..
Ελπίζω μετά τις 200 ώρες και το καλιμπράρισμα από τον Μανώλη
το αποτέλεσμα να πλησιάζει το άριστα.

Re: Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

... Χαλια design, οχι οτι δεν την ειχα ξαναδει απο κοντα, αλλα ειπα μηπως στο χωρο μου δειξει καλυτερα, ,αλλα δεν...

Εντάξει, δεν είναι και κορυφαίο design αλλά δεν την ανέχεσαι
κιόλας, απλά θα μπορούσε να ήταν καλύτερο..

Καλωσήρθες και καλοθέατη!!

Σ'ευχαριστω, ναμαστε καλα να τις χαιρομαστε!!!

Σιγουρα βαζω πανω απ'ολα την αποδοση και γι'αυτο και κατεληξα στην συγκεκριμενη τηλεοραση. Απλα, ειναι λιγο σπαστικο μετα απο μηνες ψαξιμο, αυτη που καταληγεις οτι ειναι η καλυτερη, ειναι δυστυχως λιγοτερο εμφανισιμη απο αυτες που απερριψες... Αλλα ετσι ειναι η ζωη, δεν μπορεις να τα εχεις ολα...

Μια ερωτηση, πειραζει να παιζει 24 ωρες συνεχομενα, η να την σβηνω και λιγο να "ξεκουραζεται"? Οπως και στα οχηματα, βαριεμαι το στρωσιμο...

Μια ερωτηση, πειραζει να παιζει 24 ωρες συνεχομενα, η να την σβηνω και λιγο να "ξεκουραζεται"? Οπως και στα οχηματα, βαριεμαι το στρωσιμο...

ελα βρε...καθησε και απολαυσε την τηλεοραση σου και μην δινεις τοσο μεγαλη σημασια σε στρωσιματα.
την πηρες για να την απολαυσεις,οχι για να την προσεχεις...

καλοριζικη-bye-

ελα βρε...καθησε και απολαυσε την τηλεοραση σου και μην δινεις τοσο μεγαλη σημασια σε στρωσιματα.
την πηρες για να την απολαυσεις,οχι για να την προσεχεις...

καλοριζικη-bye-
Να σου πω Δημητρη, το θεμα στρωσιμο με εχει μπερδεψει. Αλλος λεει στρωστην και αλλος λεει σκιστην. Εγω συνηθως ακολουθω τις οδηγιες του κατασκευαστη, αλλα δεν ειδα πουθενα στο manual να λει για προσοχη τις πρωτες ωρες με χαμηλωμενες ρυθμισεις κλπ. Απο την αλλη, σεβομαι αποψεις ειδικων του χωρου, οπως ο Μ.Καστρουνης, που το προτεινουν και στο φιναλε λεω τι εγινε για μια βδομαδα, better safe than sorry...
Ο κυριοτερος λογος που βιαζομαι να βαλω τις 200-300 ωρες ειναι για να την καλιμπραρω, φανταζομαι συμφωνεις σ'αυτο.

Ερωτηση 2η, στη συσκευασια εχει 2 κυλινδρους φερριτη οι οποιοι ειναι για το καλωδιο ethernet απ'οτι καταλαβα. Περα απο τη θεωρια, πιστευετε οτι προσφερουν τιποτα ουσιαστικο στην πραξη? (Χρησιμοποιω καλωδιο 15 μετρα)

Θα σου πω πως έστρωσα την δικη μου VT20 την οποια ήρθε ο μανωλης και καλιμπραρισε και την βρήκε φοβερή σε όλες τις μετρήσεις.Έβλεπα με zoom και όταν δεν έβλεπα έβαζα το burn in DVD και έπαιζε non stop η τηλεόραση δεν έκλεινε καθόλου.Κοίτα όμως επειδή το άκουσα από το μανωλη αυτό εάν έχεις ζεστη εκεί που έχεις την tv μην την αφήνεις να παίζει συνεχεια.Εάν είναι δροσερό το δωμάτιο σου όπως εμενα τότε άστηνε εκεί μια βδομάδα να στρώσει και δεν πρόκειται να έχεις πρόβλημα.Για να καταλάβεις ποσο δυνατή είναι η tv εγώ την ξέχασα ένα βραδυ έως την επομενη ημερα στο menu του ps3 για πάνω από δέκα ώρες και η tv δεν άφησε ίχνος.:rifle:

26-28 C εχω, καλα ειναι? Παντως οπου την ακουμπησω ειναι κρυα, ουτε καν χλιαρη. Ειναι και διπλα σε παραθυρο ανοικτο και κανει ρευμα..
Κι'εγω σε zoom την εχω (δεν εχω το dvd) γενικα εχω το νου μου,πρωτη μου plasma ειναι, αλλα θα συνηθισω...:2thumb22sup:

Παιδια επειδη ειμαι στο παρα πεντε να παρω την vt20 μια ερωτηση
Η τηλεοραση θα παιζει αρκετες ωρες
Αν την παιζω με καναλια κανονικα δεν θα επηρεαζει το λογοτυπο του καναλιου ?
Αν την κανω Zoom θα τρωει κεφαλια και που μπορω να βρω τις ρυθμισεις για το στρωσιμο ?? Εχω ψιλο αγχωθει ....
Οτι βοηθεια δεκτη

Οσες ώρες και αν παίζει, χωρίς zoom και με τα λογότυπα εντός οθόνης, θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να της κάνεις ζημιά. Συνεπώς μην αγχώνεσαι. Η VT-20 τη στιγμή αυτή είναι η κορυφαία τηλεόραση που μπορεί να πάρει κάποιος.

Οσες ώρες και αν παίζει, χωρίς zoom και με τα λογότυπα εντός οθόνης, θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να της κάνεις ζημιά. Συνεπώς μην αγχώνεσαι. Η VT-20 τη στιγμή αυτή είναι η κορυφαία τηλεόραση που μπορεί να πάρει κάποιος.

Αγαπητέ kblachos, πιστεύεις ότι αυτό το είδος στρωσίματος μπορεί να γίνει και στις υποδεέστερες σειρές panasonic G,S,U,C ή ακόμη και σε plasama άλλων κατασκευστών ??