Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δοκίμασε να ρυθμίσεις το ps3 να δίνει 60Hz αντί για 50.
Επίσης αν μειώσεις την αντίθεση, πάλι μειώνεται το flicker. Στο μαγαζί που την είδες, σε τι ρύθμιση ήταν η αντίθεση;

Δοκίμασε να ρυθμίσεις το ps3 να δίνει 60Hz αντί για 50.
Επίσης αν μειώσεις την αντίθεση, πάλι μειώνεται το flicker. Στο μαγαζί που την είδες, σε τι ρύθμιση ήταν η αντίθεση;
thx... θα το ψαξω ,αν και το μονο που βρηκα στο ps3 ειναι μια ρυθμιση στα video settings που λεει 50hz ή automatic...εχει και καπου αλλου?

Σχετικά με το flickering.
Η vt20 έχει δύο πρόσωπα όσο αφορά τον ρυθμό ανανέωσης.
Σε σήμα 50Hz (τηλεοπτικο ή DVD Pal) με το IFC off παίζει στα 100 Hz ενώ με το IFC στο on παίζει στα 50 Hz.
Σε σήμα 1080ι,1080p/60 απο BR, παίζει στα 60Hz.
Σε σήμα 1080p/24 απο BR, παίζει στα 60Hz.
Σε σήμα 1080p/24 3D απο BR, παίζει στα 120Hz.
Ήθελα να το δείτε από το Review της αλλά ας......
Πιστεύω να σας βοήθησα.

Σε σήμα 50Hz (τηλεοπτικο ή DVD Pal) με το IFC off παίζει στα 100 Hz ενώ με το IFC στο on παίζει στα 50 Hz.

Απίστευτο... Δηλαδή όσοι έχουν U10/S20 βλέπουν τηλεοπτικό στα 50Hz;; Και δεν έχουν flickering; Δηλαδή εγώ που ζητώ από την πανασόνικ firmware που να ενεργοποιεί το IFC στην U20 (όχι ότι θα το κάνουν... :flipout:) θα καταλήξω να βλέπω στα 50; Η τηλεόραση στα 50 δεν βλέπεται, τρεμοπαίζει ολόκληρη... (για την U20 μιλάω - δεν ξέρω τι κάνει η VT).

Δηλαδή Μανώλη, η VT20 δεν παίζει σήματα 24p χωρίς 3:2 pulldown;

Δυστυχώς όχι.

Δηλαδή αυτά που έγραφε το cnet έχουν βάση;
http://reviews.cnet.com/flat-panel-...50g25/4505-6482_7-33957038-2.html?tag=rvwBody

αρα εγω σωστα ελεγα οτι φταινε τα 100hz για το bluring

τι hardware μετατροπη χρειαζεται για να βγουνε?

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αρα εγω σωστα ελεγα οτι φταινε τα 100hz για το bluring

τι hardware μετατροπη χρειαζεται για να βγουνε?

Δεν ξέρω ακόμη (τεκμηριωμένα) αλλά νομίζω ότι άτι θα γίνει από πλευράς firmware.
Θα σας κρατω ενήμερους.

Καλημερα σας
Μιας και εχουμε εδω αυτο το νημα να ευχαριστησω τον κ. Μανωλη Καστρουνη για το calibrate που εγινε στην τηλεοραση μου χθες
Τωρα ποια ειδα τι εστι ομορφη εικονα
Μου εδωσε αναλυτικες εξηγησεις για διαφορα πραματα , τα οποια ηταν ενδιαφεροντα

Τον ευχαριστω για τον χρονο που διεθεσε για να γινει η εργασια

Είδα χτες το cloudy with a chance of metballs και εχω να πω οτι η εικονα ηταν υπεροχη με παρα πολυ καλη οξυτητα , κινηση και χωρις ιχνος crosstalk . (παντα για τα ματια τα δικα μου :-) )

To μονο που θα ηθελα λογω του οτι φοραω γυαλιά θα ηταν τα 3d γυαλια να ηταν λιγο μεγαλυτερα στο οπτικο τους πεδιο .

Παρακαλώ την βοήθειά σας.

Συγνώμη για το αν έχει απαντηθεί ξανά αυτή η ερώτηση, αλλά δεν έχω καθόλου χρόνο για ψάξιμο. Στην 50vt20 ρυθμίζεται η συχνότητα ανανέωσης? Ο Κος Μανώλης ανέφερε παραπάνω κάτι για IFC ON ή OFF. Υπάρχει στο μενού αυτή η ρύθμιση και σε πως θα την βρω ?

Φιλικά Ιάκωβος.-

Παρακαλώ την βοήθειά σας.

Συγνώμη για το αν έχει απαντηθεί ξανά αυτή η ερώτηση, αλλά δεν έχω καθόλου χρόνο για ψάξιμο. Στην 50vt20 ρυθμίζεται η συχνότητα ανανέωσης? Ο Κος Μανώλης ανέφερε παραπάνω κάτι για IFC ON ή OFF. Υπάρχει στο μενού αυτή η ρύθμιση και σε πως θα την βρω ?

Φιλικά Ιάκωβος.-

Ιάκωβε, αυτό ποθ έγραψα είναι ότι η τηλεόραση ανάλογα με το αν είναι, ή όχι, ενεργοποιημένη η επιλογή IFC δουλεύει σε διαφορετικές συχνότητες.
Δεν υπάρχει άλλη επιλογή εκτός από αυτην.

Ευχαριστώ κύριε Μανώλη.

Παρακαλώ επί τη ευκαιρία για κλείσιμο ραντεβού για ρύθμιση. Το αμέλησα το θέμα αρκετά.

Φιλικά,

Ιάκωβος, 210 9484916

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Νέα έκδοση λογισμικού !!!!

2.505!!! την δοκίμασε κανείς???

Sep. 14, 2010
Ver. 2.505

1. Capable of playing back 3-D video content stored on a SD card using Panasonic's Camcorder. (VT Series)
2. Adds support for Skype Service in VieraCast. etc.